perjantai 11. syyskuuta 2015

Häämatka varattu, honeymoon planning☆


Nyt sekin sitten on jo varattu! Nimittäin häämatka. Olen tosi innoissani, kaikki muuttuu vaan päivä päivältä varmemmaksi. Ensin kirkko, mekko, sitten juhlapaikka ja nyt on jo häämatkakohde tiedossa. Kävi aikamoinen mäihä, sillä poikaystäväni bongasi huiman hinnoitteluvirheen, ja olemmekin nyt lähdössä sitten viikonmittaiselle lomalle Havaijille!

Havaiji on ihanan stereotyyppisen paratiisikohteen oloinen paikka. Olin pienenä (ja ehkä vähän vieläkin) armoton Lilo & Stitch-fani, niin onhan se nyt näin usean vuoden jälkeenkin aika mahtavaa päästä hoodseille sitten katselemaan. Mikä on meininki ja mitkä maisemat.
Olen vielä aika alku-innostuksissani täällä. Poikaystäväni tosiaan on Havaijilla käynyt useampaan otteeseen, joten hän tietää minne mennä ja mitä tehdä. Minulle riitti jo se, kun hän kertoi Havaijilta saavan paljon sushia ja että maailman suurin kauppakeskus on siellä. Olin jo myyty ja valmis lähtemään!
Ilmastokin on kuulemma otollinen meille molemmille. Välimerenreissu aiheutti tuskaa, koska kelit olivat niin kamalan kuumat, ja kaikki energia meni vain seuraavan varjopaikan etsimiseen. Lämmintä saa olla, ja mukavakin jos ei tarvitse kymmentä kerrosta vaatetta päällä ja voi laittautuakin. Kun ilmasto on sitä luokkaa että meikit sulaa naamalta ei ole enää kivaa.

Tosiaan reissu oli hinnoitteluvirhematka, ja aivan äärettömän halpa verrattuna siihen, kuinka kovasti tällaiset matkat maksavat normaalisti. Välilaskuja on useita, joka nyt tietenkin on ikävää (minun mielestäni, miehuni on aivan innoissaan). Vielä on siis se pienenpieni riski, että lennot peruuntuvat, mutta tässä asiassa minustakin saa optimistin. Jospa nyt saisimme pitää nämä.

Me emme olleet päättäneet varsin minne haluamme. Minun toivematkakohteiden listalla ovat vielä Etelä-Korea ja Iran. Etelä-Korea olisi ihan potentiaalinen vaihtoehto ollut, mutta Iraniin lähtö jääkööt johonkin tulevaisuuteen, se ei olisi häämatkakohteeksi paras mahdollinen. Päätettiin että katsomme mitä tarjouksia astuu voimaan. Ainoa kriteeri oli se, ettei mikään massaturistikohde, jonne kaikki suomalaiset lähtevät lomanviettoon (Kanariansaaret, Kreikka, Turkki…).

Lähdemme häämatkalle jo pääsiäisenä, tämä onkin meidän pre-honeymoon. Näin siksi koska tarjous oli voimassa juuri sopivasti pääsiäisen ajan, jolloin jopa minulla on lomaa. Ensi syksy onkin ihan pimennon peitossa, mitä silloin tulee tapahtumaan. Koulukuviot ovat auki ja missä jamassa elämä nyt silloin onkaan. Jää nähtäväksi pidetäänkö ihan aito oikea häämatka sitten jälkikäteen. Jäämme stalkkaamaan tulevia tarjouksia ahkerasti!
(C) Pictures from qantas.com
Mikä on teidän unelmahäämatkakohde? Missä olisi ihana viettää oma ensimmäinen ulkomaanmatka hääparina? Entä minne muuten vaan haluaisit matkustaa? Vinkkejä Havaijille saa toki laittaa kiertoon, sillä minä olen ihan silmät ja mieli avoinna lähdössä tuolle matkalle! ^_^

10 kommenttia:

 1. Oooh aivan ihana matkakohde, haaveena päästä sinnekin. Havaijilla on kuulemma maapallon miellyttävin sää ympäri vuoden. Lilo ja Stitch on oma Disney ykkönen!!! <3 Omistan Stitch pehmonkin ja hih ostin sen meidän häämatkalta.

  Aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla! Lilo & Stitch tosiaan oli niin täydellinen leffa, me mennäänkin poikaystävän kanssa vuokraamaan se jossain vaiheessa! :)

   Poista
 2. Oi! Hawaii kuulostaa niin ihanalta ja vaikuttaa paratiisilta jossa jokaisen pitäis edes kerran elämässään käydä!! Toivottavasti pääsen joskus itsekin sinne! Oma unelma häämatkakohde tosin on Fiji! Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan ja saatte ihana häämatkan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^_^ Toivon kans et päästään!
   Fiji ois kans aika ihana kohde matkustaa! Ja Havaiji tosiaan on sellanen once in lifetime-kokemus varmasti :)

   Poista
 3. Hawaji kuulostaa aivan super mahtavalta kohteelta häämatkalle! Kade :D Lapsena suunnittelin häämatkakohteeksi Kreikkaa ja Pariisia. Nyt on sitten mieli muuttunut ja olis joku kaunis päivä ihana päästä Kanadaan tai Etelä-Koreaan/Japaniin häämatkalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Etelä-Korea kans oli meillä ihan varteenotettava vaihtoehto :) Tosin harmiksi sinne lennot maksavat aina paljon, eikä tällaisia superhalpoja lentoja löydy juurikaan >_>
   haha on se joo hassua miten sitä ajan saatossa mieli muuttuu :D Lapsena mä en olisi naimisiin halunnutkaan... Mutta kuinkas kävikään :D

   Poista
 4. Oi vitsit teillä tulee varmasti olemaan upea matka! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, riittääkö viikko ;) Hawaii on kyllä varmasti aivan mahtava paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitää laittaa riittämään :'D Vähän ikävä tietty, tohon viikkoon on laskettu mukaan siis matkapäivätkin, että sitä lomailuaikaa itsessään on vähemmän. Mutta ensikosketuksen ehtii saamaan! :)

   Poista