keskiviikko 23. syyskuuta 2015

J-Fashion fair outfit and fashionshow!☆

Hejsan alla jälleen! Olen ollut armottoman laiska tämän postauksen suhteen, en tiedä mitä varten tämä on jäänyt pyörimään jalkoihin ja tekemättä. Elokuun lopussa, samana viikonloppuna kun olimme Tukholmanreissullamme, oli myös J-Fashion fair. Ensin ajattelin että säästän lompakkoani ja jätän reissun välistä, kunnes sain järjestäjiltä pyynnön tulla malliksi tapahtumaan, yksi gyaru nimittäin uupui. Ja totta kai suostuin, tiesihän se minulle kauheaa kiirettä mutta oli sen kiireen arvoista, näin vanhoja ystäviä ja uudempiakin. Kukkarollehan se tosiaan tiesi kovaa kohtaloa mutta njäh, tässä asiassa ajattelen että YOLO.

Selfieitä selfien perään. Poikaystäväni lähti aamusaunomisille ja minä jäin hyttiin tällääntymään. Ja ottamaan selfieitä. Ja teinipeilikuvia... Ystäväni Myrre oli toinen yksi malleista, ja hänen asunsa oli himegyarua. Minä laitoin sitten agejoa, ettie lavalla olisi kahta saman tyylin edustajaa.

Tältä se asukokonaisuus sitten näytti. Piti saada yhdistettyä tietenkin tyylikkyys ja mukavuus, jälleen kerran. Ainoa mikä minulta tästä unohtui, oli meikän turvashortsit! MA*RSin vaatteet (ja oikeastaan kaikki muutkin gyarukuteet) ovat kyllä aika minimaalisen lyhyitä, joten sain pelätä vilauttavani pyllyä koko päivän. 
Top, skirt: MA*RS, tights: eBay, headbow: MA*RS. bag: 2ndhand, shoes: Yumetenbo 
 (c) Emmi Tulokas
 
(c) Dandy
Olin kyllä varmasti aika kömpelö näky lavalla. Meikää ei oikeastaan edes jännittänyt, mutta jotenkin inspiraatio loppui poseerausten keksimiseen. Ja sitten aloin panikoimaan kävelenkö liian nopeasti/hitaasti/tönkösti/reunalle. Onneksi en ole malli ja onneksi muotinäytöksiä ei ihan joka viikonloppu ole. Hauskaa kyllä oli ja kaikki mallit olivat niin kauniita/komeita/upeita! 
Backstagekuva söpön Myrren kera! Harmiksi tämä jäi ainoaksi yhteiskuvaksi mitä otettiin, sillä muotinäytösharkoissa oli sen verran kiirettä ja tohinaa. Pääasia kuitenkin että edes yksi kuva saatiin ikuistettua. 
J-Fashion Fair oli tapahtumana mielestäni mahtava! Söpöä vaatetta ja tavaraa oli koko Gloria täynnä, ja kaikenlaista ohjelmanumeroa oli aina balettiesityksistä teepajoihin. Ja sisäänpääsykin oli tapahtumaan ilmainen. Tällaisia vaan lisää, jos järjestäjiltä jaksamista ja aikaa löytyy. Minä ainakin tykkäsin kovasti, vaikka väsyneenä ja hiukan köyhempänä kotiin juostiinkin sitten vesisateessa. Päivä oli huippu ja parasta oli tosiaan se, että suurin osa ystävistäni oli kokoontunut saman katon alle.

5 kommenttia:

 1. Oh my gosh you both look amazing! :3

  VastaaPoista
 2. Too bad I can't read anything, but you both look absolutely gorgeous <3 ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww I'm sorry that I wrote only in Finnish >-< I should try writing in English also. But thank you so much! ^_^

   Poista
 3. noi sun rajaukset on vähän tönkön näköiset läheltä ja noi lapsekkaat sukkikset pilaa muuten niin hyvän asun.
  muuten näyttää kyllä hyvältä! :)

  VastaaPoista