maanantai 21. syyskuuta 2015

SPONSORED: Cute stuff from new webshop☆

Yhteistyö söpön Kilala-kaupan kanssa jatkuu!  Sain heiltä jälleen kerran kaikkea huippusöpöä, jotka ehdottomasti vaativat päästä esitellyiksi. Kilalalle aukesi uusi nettikauppa, jonka kunniaksi tämä postaus on tehty. Tuotteet, jotka tässä esittelen, löytyvät myös heidän uutuudenkiiltävästä verkkokaupastansa! Pidemmittä puheitta, let’s start!


Tässä yhteiskuva tuotteista! Postauksen toteuttamista varten ajattelin ihan erilaista konseptia, mutta kun tuntui että koskaan ei ollut aikaa. Kuitenkin, värimaailma oli just niin minua, että tätä tuote-esittelyä kuvasi mielellään! Näytille rekvisiitaksi pääsi myös minun Japanista saamani Hello Kitty-pörröboxi, joka on ehkä ihanin sisustuselementti ikinä. (Ja jota on ekstravaikea yrittää pitää pölyttömänä)

Ensimmäinen ihanuus on My Melody-huppari! Olen suuri My Melody-fani! Mymelö on niin stereotypinen himegyarumaskotti kuin vain olla ja voi, mutta suloinenhan se on. Ehkä Mymelön viehätys perustuu juuri siihen, että Hello Kitty alkaa olla jo hitusen kulutettu hahmo. My Melody ei vielä ole tehnyt suurta vyöryä länsimaalaisille markkinoille.
Huppari on ihanan tuntuinen ja helppo käyttää; Minulla se on ajanut enjaksa laittautua mutta fiksulta on näytettävä-asiaa, ja se on tullut laitettua muutaman kerran kaupungille lähtiessä päälle, ja olipa tuo Traconissakin lauantai-iltana päällä. Haluatko hankkia itsellesi suloisen pupuhupparin?  Täältä se onnistuu!
Toinen lahja jonka sain, oli Rilakkuma-penaali! Kuin tilauksesta, sillä minulla ei ole ollut uutta penaalia sitten yläasteen. Yläaste-lukioajan sitkuttelin menemään vanhalla Pucca-penaalillani, joka todellakin on parhaat päivänsä nähnyt varmaan jo silloin kahdeksasluokan jälkeen. Penaalissa on kaksi osiota ja se on hurjan tilava, siellä kyllä kantaa useammatkin kynät ja terottimet. Mutta se mikä meille esteetikoille on kätevyyttäkin tärkeämpää; Huomaatteko miten söpö tämä on! Kissoja! Ja nalleja! Aivan ihana printti kultaisine yksityiskohtineen! Aivan tismalleen samanlaista penaalia ei enää nettikaupassa ole tarjolla, mutta Kilalan liikkeestä voi löytyä vielä. Jos kuitenkin rakastuit printtiin niin kuin minä, käy kurkistamassa pienempi penaali täältä.
Sain myös kätevän Kilalan kangaskassin, joka on juuri sellainen kuin kangaskassin kuuluu ollakin! Voi että minulla menee tiettyjen totebagien kanssa hermo, kun kahvat ovat liian lyhyet, ettei niitä voi olalle heittää. Vain tämä ja Talentian-kaupantekijäiskassi ovat tarpeeksi hyviä, että ovat läpäisseet testin. Kassi on vielä vaaleanpunainen ja sinne mahtuu hyvin juurikin esimerkiksi kauppaostokset.
Jos kiinnostuit, mitä kaikkea muuta söpöä Kilalalta löytyykään, klikkaa itsesi heidän uudistuneeseen nettikauppaan!
 


8 kommenttia:

 1. Oh my gosh so many cute items! I love the hoodie <3

  VastaaPoista
 2. Ou mai gaad! Rakastuin niin tohon rilakkuma penaaliin!! Haluan! *Q*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi penaali on ihan ylisöpö!! *_* Rakastan tota printtiä ja unohtu tekstissä mainita et siin on glitteriäkin ^_^<3

   Poista