torstai 17. syyskuuta 2015

SPONSORED: Winterclothing from Spartoo☆


Näin syksyn ja talven lähestyessä on aina ihana kaivaa ne talvivaatteet ja lämpimämmät kengät esille. Ainakin itse tykkään kovasti. Ainoa asia joka talvessa nyppii on hiusten sähköistyminen ja takkuuntuminen, mutta talvipukeutumista rakastan. Sain yhteistyötarjouksen Spartoolta, joka myy huikean määrän kenkiä, laukkuja, asusteita ja vaatteita. Merkkejä löytyy jos monenlaisia, ja tämä yhteistyötarjous tuli juuri oivalliseen saumaan! Nyt pääsen sitten esittelemään teillekin suosikkini Spartoon valikoimasta, jotka enemmän kuin kovasti haluaisin omaan vaatekaappiini syksyä ja talvea varten. Ensimmäisenä hyökkäsin tietysti Spartoon talvisaappaiden osastolle, josta heti löytyi muutama ihanuus. Kasasinkin oman top 8 heidän sivujensa suosikeistani.

Michael Kors Fulton ja Ryan

Michael Korsin saappaat ja nilkkurit. Varsinkin nuo saappaat varastivat sydämeni ja enemmän kuin kovasti ne omaan kenkähyllyyni haluaisin. Minulla menee muutenkin ostoon uudet talvisaappaat, sillä minun edelliset mustat saappaat ovat kärsineet jo kovan kohtalon. Löysin useampiakin upeita talvisaappaita heidän sivuiltaan, mutta merkkiuskollisena nämä Michael Korsin Fultonit hyppäsivät heti silmille. Eli itselleni voisin sanoa, että uudet talvisaappaat ovat aivan must have tälle syksylle ja talvelle.

Moschinon kaulahuivi ja sormikkaat

Kaulahuivi puuttuu myös minun vaatekaapistani. Edellisen olen ostanut joskus kauan kauan sitten Seppälän euron alelaarista, ja se rupeaakin olemaan jo hiukan sen näköinenkin, että elämää on nähty. En ole varmaan kauhean äänekkäästi tuonut julki blogissani sitä, kuinka suuri Moschinon fani olen. Rakasta Moschinon kenkiä ja laukkuja, ja Spartoon sivulta löytyy niitäkin! Ja löytyipä heiltä käytännöllinen, perinteinen kaulahuivi ja söpöillä kultaisilla helmiyksityiskohdilla varustetut sormikkaatkin.


Moschinon nilkkurit, ja kumisaappaat

Moschinon linjalla jatketaan! Nilkkurit ja kumisaappaat. Syksyä varten otin tähän kollaasiin nuo tyylikkäät kumisaappaat. Olenkin miettinyt, että miten sadesäällä täällä Helsingissä tulisi liikkua. Omistan itse vain sellaiset kumisaappaat joilla olen lompostellut pitkin puolukkametsiä ja tehnyt peltotöitä. Ne ovat asiaansa aivan täydelliset, mutteivät ne esteettisimmät vaihtoehdot. Nämä upeudet taas eivät peltotöihin sovellu, mutta nuo jalassa kyllä mielellään lähtee kaupunkikierrokselle. Nilkkurit ovatkin sitten alkutalven/loppusyksyn pakkasille. Olenko sanonut että rakastan kultaisia yksityiskohtia? Kyllä rakastan!

Kookaïn laukku, Lollipops Parisin laukku

Viimeisimpänä listassa laukut! Nämä nyt eivät ole niinkään ne talvisimmat vaihtoehdot, mutta olen ihan hurahtanut laukkuihin vaikkeivät ne ennen minua pätkän vertaa kiinnostaneet. Tämä postaus olisi jäänyt varsin mustansävyiseksi, joten valitsin kaksi ihanan tyttömäistä laukkua, jotka varmasti piristävät itse kunkin synkkää talvi-iltaa. Lollipops Parisin laukku oikeasti on aivan lumoava, kimalletta ja hattaranvaaleanpunaista! Ainakin minuun iskee ja kovaa. Kookaïn laukku puolestaan on hyvin käytännöllinen ja elegantti, ja siinäkin väritys kohdillaan sekä pienet yksityiskohdat tuomassa söpöyttä.
Oli muuten aikamoinen työ löytää vain muutama esiteltävä asia. Valikoimaa oli hurjasti ja monen sivun verran. Löytyi luksusmerkkejä sekä opiskelujabudjettiin passaavia tuotteita, joten jokaiselle löytyy jotakin. Toimitus on ilmainen standardipostituksella, samoin kuin palautus. Eli huoletta vaan voi shoppailla kenkiäkin. Itse jatkan nyt kenkähaaveilua, sivuilta löytyi myös Minna Parikkaa ja Ted Bakeria!
Hanki omasi

Kuvat (c) Spartoo

2 kommenttia:

  1. Ite rakastuin näistä eniten Michael Korsin nilkkureihin ♥ Tarvisinkin uudet tälle syksylle..!

    VastaaPoista