tiistai 6. lokakuuta 2015

Kuulumisia ja myrskyviikonloppua☆

Syy semipitkään hiljaiseloon oli se, että oltiin tosiaan Vesannolla käymässä. Muutama postaus minulla oli jo plakkarissa julkaisua odottamassa, mutta kuten uutisia seuranneet tietävätkin, oli Viola-myrsky varsin tehokas. Saavuimme torstai-iltana perille, ja torstai oli säänsä puolesta tosi sekalainen. Matka taittui kuitenkin muutamaa tietyöragea lukuunottamatta mainiosti. Perjantaille oli jos jonkinmoista suunnitelmaa sitten kehiteltynä, vaan kuinkas sitten kävikään.
Sähköt napsahtivat poikki joskus neljän, viiden maissa, ja niitä ei sitten takaisin kuulunutkaan. Eipä siinä, minä jos kuka olen hyvä jo keksimään tekemistä sähköttä, sillä Vesantoelämä opettaa. Kuitenkin koko viikonlopun kestävä sähkökatkos on jo minulle pitkä, varsinkin kun perjantaille tuli ulkonaliikkumiskielto. Puuhaa kuitenkin järjestyi, sillä onhan siitä jo monta kuukautta kun pikkusiskot viimeksi näin. Ja olihan se jännittävää seurata myrskyä ikkunasta, tosin ilta pimeni nopeasti ja aggregaarin meteli ja bensanhaju ei sitten enää ollutkaan niin maalaisromanttista. Pelasimme UNOa, Aku Ankka-lautapeliä, Afrikan tähteä ja piirsimme. Siskoni myös opettivat poikaystävääni leikkimään poneilla, sekä peräti luovuttivat muutaman yksilön kokoelmastaan meille. Lauantaina kävimme Viitasaarella uimassa ja rantasaunassa saunomassa, sekä pappani luona kyläilemässä. Tekemistä tosiaan riitti, vaikka ruoanlaitto kävikin eksoottiseksi. 
Asukuvaa lauantailta! Tässä käytössä toinen LOOK HUMANilta tilaamani toppi. Styge naamasensuuri koska en ottanut maaseutureissulle meikkejä ollenkaan mukaan.
Myrsky itsessäänhän meni tosi nopeasti ohi, lauantai aamu olikin jo todella kaunis päivä. Pikkusiskoni palastivatkin heti ulos tuhoja katselemaan, ja pihastamme tosiaan oli kaatunut lehtikuusi. Oli aikamoinen sattuma että juuri tuosta kaatui puu, sillä poikaystäväni oli parkkeerannut autonsa tuohon, ja isäni kävi sanomassa myrskyn alettua, että kannattaapa siirtää mersu pois tulilinjalta. Ja onneksi näin tehtiin, sillä muuten olisi varmaan junakyyti kutsunut :D 
Oli kyllä todella kaunista, syksy maalla on ihan erilainen kuin täällä Helsingissä. 
Eli hengissä ollaan ja bloggaustahti jatkuu entisellään. Tai noh, viikonlopuksi hiljenen jälleen. Olin ihan oikeasti tosissaan unohtanut että olen ensiviikonloppuna menossa Berliiniin! Kyllä se jo kertoo stressistä kun pääsee lomareissut unohtumaan. Onneksi asia tuli Vesannolla puheeksi, sillä muuten olisin täyttänyt viikonloppuni kaikenlaisella oheistoiminnalla. Berliininreissu tosin tietää paaaaljon bloggaamisenaihetta! Haha, vielä on tosin viimekesän välimerenristeilyn viimeiset osat julkaisematta, kuviakaan en ole muokkaillut. Yritän täällä selvitä kiireistäni, ja pitää blogia semisäännöllisesti päivitettynä. Nyt, hyvää syysiltaa teille kaikille! Niitä pakkasia ja ensilunta odotellessa. 

2 kommenttia:

 1. Maalla on mukavaa! Hassua miten sisäistin vasta nyt että sinäki oot savosta :D Ehkäpä se johtuu siitä että kirjoitat niin hyvää "normisuomea" ettei paista läpi niinku esim mulla. Myrsky oli kyllä tosiaan täällä kuopion suunnillakin ihan mielettömän voimakas ja hetkittäin jopa pelotti vähän kun katto paukku ja kolisi tuulessa. Aivan upee toppi muuten <3 ja hienoja syyskuvia! (harmittaa teidän lehtikuusen puolesta kun olen tämmönen puutarhatonttu) Mukavoo syksyn jatkoa jotta näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalla on joo mukavata olla, aina silloin tällöin ^_^ Meikä on kyllä hyvin integroitunut tänne kaupunkiin, ja täällä viihdyn paremmin jos asumisesta puhutaan :) Ja joo, en mä kyllä hirveesti viännä savvoo varsinkaan tänne bloggiini, yritän pittää sellaisen hyvän ylleiskielen yllä kun tänne kirjottelloo :D Mutta kyllä sitä aina sillointällöin joku huomaa kun livenä alan puhumaan :)
   Ja tuo lehtikuusi harmittaa kyl kovasti itseekin :(
   Kiitos hauskasta kommentista, ihanaa syksyä sulle ja hyvä että selvisit myrskystä ehjin nahoin ja hengissä ^_^

   Poista