torstai 22. lokakuuta 2015

Meeting a friend-outfit (MA*RS again!)☆

Jokunen aika sitten vierailin ystäväni Myrren luona, ihan muutenvain oli tarkoitus moikkailla, koska tämä viikko onkin sitten kummallakin kauheaa häslinkiä. Ajateltiin, että miittaillaan nyt sitten ihan kunnolla, kun ei sitten tiedä milloin taas joutaa näkemään. Meinasin ensin laittaa gyarua, mutta olen hurjan tarkka silmistäni, ja en uskaltanut vielä(kään) pistää piilareita silmiin, joten mentiin casuaalimmalla lookilla.
Taidan muuttaa Myrren luokse asumaan, voi että heidän kämpässään oli ihanat asukuvanottotaustat sekä täydellinen valo selfieiden ottoon. Näitäkään kuvia ei tarvinnut muokkailla oikeastaan laisinkaan. Myrre oli laittautunut astetta paremmin kuin minä, itse en jaksanut hiuksianikaan suoristamista kummemmin laittaa. Tummanpuhuvalla gyaru-ish linjalla mentiin molemmat! Nyt harmittaa, ettei tullut otettua yhteisasukuvia, mutta onneksi muutama naamakuva sentään!
Dress, bag: MA*RS, headbow: Chocomint, shoes: Yumetenbo, tights: Primark
Rakastan tätäkin MA*RSin mekkoa! Se on hurjan söpö ja tämäkin sopii niin casuaaleihin asukokonaisuuksiin (kuten tällaiseen) sekä fiinimpäänkin jos vain kokoaa asun sen ympätille niin. Mekon malli on kuitenkin vähän hassu, sillä rintojen kohdalta se kiristää itselläni aikalailla, ja vyötärölle jää todella paljon väljää, vaikka tyköistuvasta mekosta onkin kyse. Nuo sukkikset ovat myös huippulöytö Primarkista; Kustansivat vain kaksi euroa! Nyt toivotaan etten onnistu rei'ittämään niitä ihan heti.
Loppuun vielä tyylikäs teinipeilikuva ja random kuulumisia. On tosi ihanaa kun talvi tulee ja illat hämärtää. Nyt kun kirjoitan tätä tekstiä, ulkona on pimeä, kynttilät pöydällä ja kämppä tuoksuu joululta. Kyllä, joululta. Leivoin nimittäin piparitaikinan, ja nyt se odottelee parvekkeella viileässä, että tulisi leivotuksi. Meillä on aina kuulunut perinteisiin leipoa itse piparit alusta loppuun, ja olen jo tottunut niin hyvään että kaupan taikina maistuu ihan pahvilta. Nyt vaan täytyy toivoa että leivontaprojekti onnistuu, mikään pro en tässä ole ja tuokin taikina on vasta toinen mitä elämäni aikana olen nikkaroinut. Vaikka julkaisuajankohta tälläkin postauksella on aamu, niin toivottelen teille lukijoille oikein hyviä loppusyksyn iltoja <3

6 kommenttia:

 1. Noi sukkikseet aaaaAAAaaaaaa ja eikö sulle tyttöhyvä tullut kylmä noissa vermeissä? ;_; Just kotiuduin ja mietin et miten mä sulatan itteni tästä syväjäästä ;_; anyway molemmat taas niin söpöinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihme kyllä, ne on tosi lämpöiset tuollaisiksi sukkiksiksi! Aww kiitos kaunis <3 alemmuuskompleksoiduin kyl myrren söpöydestä ; _ ;

   Poista
 2. tää asu ei kyllä toimi noilla hiuksilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, ikävä kuulla että aattelet noin. Moni muu kyllä sano että ihan hyvältä näyttää :o

   Poista