maanantai 12. lokakuuta 2015

My bag collection☆

Olen tässä viimekuukausina alkanut hurahtaa laukkushoppailuun. Tai en shoppailuun varsinaisesti, kun juurikaan uusia yksilöitä ei ole kaappiini löytänyt tietään, vaan lähinnä olen alkanut kiinnittää huomiota siihen millaisia laukkuja käytän missäkin asukokonaisuudessa. Jotkut myös taivastelivat kuinka MK-Vuitton-massateini minusta on näin wanhalla iällä tulossa, ja aion nyt kumota nämä väitteet! Michael Korsin laukkua himostaessa, tässä on minun tämänhetkinen veskakokoelmani!
Ensimmäisenä esiteltäväksi pääsee blogissakin useaan otteeseen vieraillut Jesus Diamanten käsilaukku. Valehtelematta voisin todeta tämän olevan minun lempparini kaikista, vaikkei se ihan jokaiseen asukokonaisuuteen sovikaan. Onhan tämä JDn laukku nähnyt myös vähän elämää, muttei se haittaa. Pieniä nuhruja ei kukaan erota, ja minun politiikkani laukkujen suhteen, myös tuon Vuittonin, on se että käyttöönhän ne on tehtykin. Anyways, rakastan tätä laukkua ja siinä on kaikkea mitä rakastan; Pastellia, ruusuja, rusetti, pitsiä ja kultaa. Mistä muusta voikaan tyttö unelmoida?
Uutuus laukkuhyllylläni on tämä My Melody-laukku jonka sain Myrreltä tuliaisiksi Japanista jokunen aika sitten. Tämä on ihan superkätevä ja täydellisen kokoinen! Ei liian iso, että puolet omaisuudesta hukkuisi sinne, mutta tarpeeksi suuri että kamerat ja kännykät ja lompakot mahtuvat sinne hyvin. My Melody on kyllä niin mun lempparihahmo, olenkin jo kovasti suunnitellut että Japaninmatkallamme menisimme Purolandiin... Aika näyttää, mutta tämä laukku on ihana!
Jo varmaan kaikille lukijoilleni tutuksi tullut Louis Vuittonin pikkulaukku. Otin kuvan ilman olkahihnaa, ihan vaan kuvauksellisista syistä, mutta käytän olkahihnaa aina kun laukkuakin. Olen hehkuttanut tätä pussukkaa jo niin paljon, että jätän kuvauksen tämän osalta vain tähän. Ihana ja niin tyylikäs laukku, tykkään.
MA*RSin vaaleanpunainen käsilaukku. Tähänkin kuuluu olkahihna, mutta se on jotenkin todella epämääräisen mittainen, etten viihdy yhtään sen kanssa. Muuten tämä laukku on tosi ihana ja pastelli, ja tämä taas käy yllättävän hyvin yllättävän monen asun kanssa. Olen käyttänyt tätä tosi casuaalienkin asukokonaisuuksien kanssa. Ehdotonta plussaa tässä on tilavuus. Laukkuun mahtuu vaikka ja mitä! 
Minun luottolaukku since 2010! Ihana vaaleanpunainen peruskäsilaukku, jonka sain ilmaiseksi Ilonalta silloisissa vaatteidenvaihtobileissä! Nyt täytyy kyllä myöntää että olen sortunut suureen blogihuijaukseen, ja käänsin laukun kauniimman puolen teille näkyviin kuvaan. Laukussa on jos jonkinlaista naarmua ja nuhrua, ja toisella puolella on aika ikävän näköinen liimaläntti, joka on Ateneumin tarrasta peräisin. No, laukku on palvellut minua mainiosti ja tulee palvelemaan vielä useita vuosia. Tästä en luovu vaikka mikä olisi. 
Pikkulaukkuja lisää. Tämän suloisen kissalaukun sain poikaystävältäni lahjaksi Kreikasta, Olympoksen kylästä. Voi että minulla oli vaikeuksia valita niistä useista kissannaamoista minkä haluan, ja samaistuin sitten tähän yksilöön. Sen ilme oli jotenkin vaan niin minua, kinostus kohdillaan :D Laukku on tosi pieni ja vähän heppoista matskua, mutta lenkille lähtiessä kun päällä ei ollut kunnollista takkia, sai avaimet ja kännykän tänne hyvin. Nyt tosin kelit ovat jo sitä luokkaa ettei takitta ulos lähdetä, huhhuh!
Ted Bakerin suloinen pikkulaukku! Tämä on varmaan kuluneen vuoden paras ostos, se oli todella löytö ja tämä on niin paras laukku ikinä. Ruusukultaa ja täydellistä pastellivaaleanpunaista. Käyttöä on rajoittanut vain sen pieni koko, tänne kun ei saa ahdettua koko omaisuuttaan varsinkin ulkomaanmatkoilla jolloin sitä roinaa pitää saada käsilaukkuun ängettyä. Haaveissa on vielä astetta isompi käsilaukku Teppo Leipojalta. 
Lopuksi vielä Myrreltä myöskin saatu käsilaukku, vähän stereotyyppisen japanilaisen koulusalkun tyylinen käsilaukku. tämä on myös ollut kovassa käytössä, tässäkin tuo olkahihna on juuri sopiva ja tämä käy myös arkisempiinkin asukokonaisuuksiin. Alunperin tämä laukku onkai eBaystä hankittu.
Tällaisia laukkuja meikältä löytyy. Sitten kaappi on tietysti täynnä jos jonkinlaista totabagia ja kangaskassia, yleisimmin minut voi bongata hiihtämässä rähjäisenä töihin/töistä kotiin Talentian ilmaiskassi olalla roikkuen :D Tässä kuitenkin ne laukkuhyllyni valioyksilöt esiteltynä. Mikä näistä oli sinun suosikkisi? Millainen laukku sinulla toimii vakkarina?

9 kommenttia:

 1. Ooh mitä herkkuja! Ja huippua että oot mukana awardseissa saat ehdottomasti mun äänen <3 :)

  VastaaPoista
 2. "Jotkut myös taivastelivat kuinka MK-Vuitton-massateini minusta on näin wanhalla iällä tulossa, ja aion nyt kumota nämä väitteet!" Oletpa taas niin viihdyttävä :D

  VastaaPoista
 3. Tuun omimaan sun Teppo Leipojan ::((((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhyyy mennään shoppaa sulle tonne outlettiin oma, älä wie mun rakasta teppoleipojaa :(

   Poista
 4. Ihanan tyttömäisiä laukkuja, tuo Ted Baker miellyttää eniten omaa silmää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitos ^_^ Toi Ted Baker kyl on aikamoinen suosikki mulleki :D

   Poista