torstai 8. lokakuuta 2015

Winner of the Littlethings-giveaway!☆

Olen todella, todella vanhanaikainen. Muut käyttävät arvonnoissaan näitä arpomiskoneita interwebsistä, kun minä taas tykkään tästä nimet lapulle ja laput myttyyn-menetelmästä arpoa voittaja. Tässä on paljon enemmän jännitystä itsellekin! Nyt siis arvoin voittajan Littlethings Jewellery-tuotteille. Ensimmäinen palkinto oli sormus ja rannekoru, toinen palkinto oli pelkkä sormus. Toteutin tässä myös lievää Nordean piilomainontaa. Totesin, että koko taloudesta on ihan kaikki, siis _kaikki_ paperit hävinneet. Lattialla lojunut Nordean kuori kuitenkin osoittautui ihan ideaaliseksi arvontalappupaperiksi tuon tummennetun toisen puolen takia. Kierrtys ftw!Noniin, en pidättele teitä enää jännityksessä, vaan julistetaan ykköspalkinnon voittaja!

Ykköspalkinto lähtee siis Minnespinnelle! Onneksi olkoon! Laitan sinulle sähköpostia, ja saat valita, kumman sormuksen tahdot itsellesi J

Toinen palkinto lähtee Iitulle! Sinulle saapuu postissa sitten toinen suloisista koirasormuksista. Laitan sinullekin sähköpostia.
Tässä onkin tämän kerran voittajat. Sähköpostia on nyt lähetetty voittajille, ja kiitos kiitos kaikille osanottajille. Oli niin ihanaa huomata, kuinka osallistuitte aktiivisesti tähän arvontaan ^_^ Se vain vahvisti haluani järjestää tällaisia vastaavia arvontoja useammin.
Pientä kuulumisentynkää tähän postauksen perään. Olen taas kipeänä, väkisin kampesin itseni sängystä ylös tuonne pakkaseen ja raahauduin töihin. Nenä on tukossa ja silmiin sattuu, se silmätulehdus tosiaan oli aika raju, jonka takia meikän pärstää nyt ei ole näkynyt ei täällä eikä instassa. Meikkaaminen on ollut pannassa jo jonkin aikaa. Huomenna ehkä yritys on uusi, ja huomenna olisikin jo Berliiniin lähtö edessä, hui! Toivottavasti paranen siihen mennessä, että voisin nauttia ehkä Euroopan parhaimmasta kaupungista kunnolla. Tarkoitus oli siis mennä Octoberfesteille isäni ja poikaystäväni kanssa, vähän shoppailla, syödä hyvin ja hamstrata ihanan halpoja herkkuja kotiintuomisiksi. Kamera tarttuu varmasti matkaan ja kuvaan enemmän kuin viimeksi Saksassa käydessäni.
Nyt, kääriydyn toppatakkiin ja jatkan työntekoa. Huomiseen ja onnea vielä kerran voittajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti