keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Kuulumisia keskiviikko-aamuun☆

Ajattelin kirjoitella kuulumisia ylös, sillä niitä en ole päässyt juurikaan viimeaikoina selostamaan. Nyt on taas jos jonkinlaista tapahtunut viimeviikkojen aikana, ja nyt iskee se perinteinen pessimistin pelko, että asiat ovat menneet vähän liiankin hyvin tässä. Noh, mitä tämä iänikuinen flunssa-kurkkukipu-yskä – kierre vaivaa. Oletteko te sairastaneet myös toista kuukautta yhteen putkeen? Lekurissa on käyty mutta mitään virallista vikaa eivät löytäneen, perusteluna tälle sairastelulle oli vain se, että olen saanut flunssan, ja kun vastustuskyky on ollut heikko niin kaikki muutkin taudit pääsee iskemään. Itsehän en siis ole saikulla ollut juurikaan, läheskään niin paljon kuin varmaan olisi pitänyt. Tässä on vaan ollut niin paljon menemisiä, ja saan huonon omantunnon jo yhden, kahden päivänkin sairaslomasta. Koulusta nyt uskaltaisinkin olla poissa tarpeen vaatiessa, mutta tähän työharjoitteluun tahdon tosiaankin panostaa; Nämähän ne suurimman osan opinnoistani muodostavat. Nyt on olo jo hitusen parempi, mutta kurkkuun koskee aivan mielettömästi. Onneksi tänään on rauhallinen päivä täällä, että ei juurikaan tarvitse riehua.
 
Sitten minun sairastelusta aivan muihin aiheisiin, nimittäin niihin kivoihin juttuihin. Sain eilen toisenkin työpaikan itselleni! Aivan mahtavaa, sillä olen niin nyppiintynyt tähän rahatilanteeseen, ja olenkin useampaan otteeseen uhkaillut poikaystävääni sillä että jätän amkin kesken että pääsisin töihin ja tienaamaan kuten normaalit ihmiset. No ei, en ole sitä tekemässä koska olen jo saavuttanut sen että tulin valituksi ja koulu on hurahtanut niin hyvällä mallilla käyntiin. Eihän tässä ole enää kuin vain kaksi vuotta jäljellä, huoh. Muttamutta, siirryn siis tekemään koulun ohella duunia myös toisessakin paikassa, joten vapaa-aika tulee todellakin jäämään vähälle. Bloggaaminen ei vähene, sille revin aikaa vaikka väkisin. Toinen työni tuleekin olemaan tietokoneella tehtävää duunia asiakaspalvelun lisäksi, ja saan tehdä sellaisia asioita josta tykkään!
Eilen sain uuden työsopimuksen lisäksi kuulla vielä toisetkin iloiset uutiset. Ne avaan vähän paremmin teille, mutta torstai-iltana pääsen osallistumaan aivan extramahtavaan tilaisuuteen, joka tuli minulle aivan puskista; En olisi osannut odottaakaan mitään sellaista. Hihi, bloggaan aiheesta varmasti teille heti, kun vaan tilaisuudesta pois pääsen. Jännityksellä odottelen jo huomista.
Kiireviikko jatkuu aivan loppuun saakka, sillä perjantaina lähdetään juhlistamaan meidän vuosipäivää Lontooseen. Ulkomaanmatkat ovat rentouttavuutensa kannalta +/-0, sillä itse ainakin aloitan sen stressaamisen ja pakkotehdäsitäjatätäjatuota-vaiheen, vaikka pointti olisikin vain nimenomaan olla. Siihen pyritään tälläkin reissulla, että rentoudutaan vain ja mitään sen kummempaa ei Lontoossakaan tehdä. Maataan vaikka hotellihuoneessa koko aika ja lipitetään ilmaista skumppaa, mutta stressiä ei oteta (Tai minun kohdallani väännetään ne stressit minimiin).
Aikamoista haipakkaa tämä oleminen on ollut, toivun vieläkin viimeviikonlopusta, joka oli aivan sanoinkuvaamattoman huippu. Sain tähän bloggaamiseen niin paljon virtaa ja energiaa, jo entiseen lisättynä. Toivottavasti teilläkin on pimentyneistä illoista huolimatta energiaa ja jaksamista! Tehkää kuten minä ja pitäkää katse joulukuussa, sieltä se joululoma tulee!
P.s. Joo-o. Taidan olla tosiaan loman tarpeessa. Julkaisin tekstin aluksi otsikolla maanantaiaamun kuulumiset. Juurikin näin.

8 kommenttia:

 1. Jätä laukut ostamatta nii jää sitä rahaaki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mainio idea! Kuinkas en tullut ite tällaista ajatelleksi :o

   Poista
 2. Tuo ano yläpuolellani.. En edes tiedä mitä sanoa..
  Mutta hyvää matkaa teille ja suuresti onnea! Työnteko on kyllä paljon kivenpaa kuin opiskelu. Toki riippuu ihan työstäkin mitä tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo yksinkertaisia löytyy :)
   Ja joo, varsinkin kun työstä maksetaan palkkaa ja opiskelusta ei :D Kyl tää tietenkin tää urakka palkitaan kun valmistuu (ellei lama ole yhä ja jää työttömäksi, gnuuu XD)
   Kiitoksia paljon ^_^ <3

   Poista
 3. Hei taas. Ihana kuva :) Onnea uudesta työpaikasta!

  VastaaPoista