maanantai 21. joulukuuta 2015

Muutoksen tuulia vuonna 2016☆

Vuodeksi 2016 on tiedossa niin paljon kaikkea oikeasti suurta muutosta, että halusinpa nyt avata ihan oman postauksensa muodossa asioita. Olen bloggaaja joka jakaa välillä itsestään julkisuuteen vähän liiankin paljon asioita, mutta avoin ihminen minä olen ihan oikeassakin elämässäni, joten tuntuisi tyhmältä vetää blogissa sitten hyvin hillittyä linjaa siitä mitä suustansa päästää. Blogin tarkoituskin on olla minulle kanava, jolla voi purkaa sitten niitä hyviä ja huonojakin hetkiä ja tuntemuksia mitä päälimmäisenä on. Nyt minulla onkin onneksi vain positiivista tekstiä, sillä vuosi 2016 on toivon mukaan vielä unohtumattomampi kuin vuosi 2015 ja sitä edeltänyt 2014, jotka ovat olleet noususuhdanteessa aina vain positiivisempia. 

Suurin ja nopeimmalla aikavälillä tapahtuva muutos on varmaankin muutto. Kyllä. Ollaan käyty asuntonäytöissä, kuten snäppiäni seuraavat tietävätkin (piilomainos, minulla on nykyään snapchat. Minut löytää sieltä samalla nimimerkillä kuin kaikkialta muualtakin, eli namehisa on nimimerkki). Jos kaikki menee kuten pitääkin, olisi tarkoitus muuttaa isompaan asuntoon. Iskinkin silmäni aivan ihanaan rivitaloasuntoon, viisi huonetta, keittiö, takka ja sauna! Sikäli ikävään paikkaan sattuu Japaninmatkamme, joka sitten sulki tiettyjen asuntojen saantimahdollisuuden kokonaan pois. Tarkoituksena olisi myös vaihtaa kerrostalo rivitaloasuntoon, joka toisi sitten ihan omanlaiset puuhansa ja etunsa. Todella jännittävää, sillä enhän minä ikinä ole näytöissä käynyt, ja olinkin vähän peukalo keskellä kämmentä ja annoin poikaystäväni hoitaa puhumisen. Joten sellaista projektia tässä on käynnissä, saattaapi olla että kun h-hetki koittaa ja sopivan asunnon löydämme (jos löydämme, kaikki varmaan tietävätkin että kivat, halvat, kunnolliset, remontoidut, tilavat ja saunalliset asunnot ovat vähän kivenalla :'D ), voi olla että blogikin hiljenee hetkeksi. Lisäksi näyttää siltä että ette tule saamaan asuntoesittelyä meidän nykyisestä luukusta, sillä tavarakasat ovat muuttumassa nyt muuttolaatikoiksi. Sikäli tietty haikeus iskee, juuri olin päästänyt sisäisen sisustajani valloilleen. Seuraavaksi pääsenkin sitten toivon mukaan toteuttamaan sitä seuraavassa, omassa ja yhteisessä kodissa <3 
Toinen asia on tietysti häät. Ensi kesänä olisi tarkoitus astella alttarille ja naimisiinmenon myötä muuttuvat tietyt käytännön asiat. Jotenkin en kuitenkaan pidä naimisiinmenoa niin isona muutoksena, tietyt paperihommat, nimenmuutos yms on sitten edessä. Olemme kuitenkin lähes koko seurusteluaikamme asuneet yhdessä, joten sellaisia "Naimisiinemnon jälkeen akka muuttuu äkäseks ja mies masentuneeks" -tilanteita ei pitäisi tulla, ainakaan toivon mukaan :'D Häät ovat muuton ohella iso menoerä, joten se tarkoittaa että olen kaiken vähäisenkin vapaa-ajan töissä; Blogin konkreettiset hyödyt näkyvät siinä, että olen blogini kautta onnistunut saamaan aivan ihastuttavan ja miellyttävän työn, jota on kivaa tehdä koulun ohella. 

Joten yritän sanoa, että postaustahti saattaa alkaa heittelemään. Postausaiheita sen sijaan on varmasti koko vuosi pullollaan, onhan Japanista varmasti kirjoitettavaa, samoin kuin mahdollisesta muutosta, häämessuista, itse häistä ja niiden valmisteluista, Havaijinmatkasta... Kyllähän näitä riittää. Uuden kameran ja ihan uudenlaisen inspiraation myötä myös asukuvia on tulossa enemmänkin, ja avarammassa asunnossa on mahdollista sitten ottaa asukuvia helpommin myös sisällä!

Vuosikatsauksen vuodesta 2015 nikkaroin varmaan tässä lähipäivinä. Joulun olen Vesannolla ja sitten joulunvietosta suoraan hyppäämmekin lentokoneeseen nokka kohti Japania. Kauheaa, niin se vaan aika vierähtää ja kohta tosiaan ollaankin penkomassa Tokion alelaareja! 

12 kommenttia:

 1. Vau, kaikkea upeata luvassa siis sulla! ♥ Ihanien asioiden odottaminen on aina kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan se, vaikka stressi siitä meneekö asiat kuten pitää kävelee käsikädessä odotusinnon kanssa >_> Toivotaan parasta tässä! :)

   Poista
 2. Onko perheenlisäystä tulossa kun noin isosta asunnosta haaveilet? ;) Häät ja kaikki kuitenkin tulossa, ei olisi mahdotonta..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitä kyllä vähän näyttääkin siltä että olisi perheenlisäystä tulossa, koska 2x laivan buffa... Ei tee kyllä hyvää kellekään D::

   Joo eipä ole, ois kyl ikävää jos ois koska sitten ei kallis ja ihana hääpuku menis päälle :D

   Poista
 3. Aiotko vielä kertoa lisää aikaisemmasta Japanin matkastasi, eikös siitä jäänyt juttusarja kesken?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kovasti oli tarkoitus, mutta mun japaninmatkan kuvat katosi johonkin :( Jostain kumman syystä en siirtänyt kuvia kuin porukoitteni koneelle joka hajosi >_< Jäljelle jäivät vain kuvat tokasta vaihtariperheestäni, sillä he antoivat minulle ihan muistikortin jolla kuvat ovat tallella. Voi olla että ne palaavat jossain postauksessa esille :)

   Poista
 4. Aiotteko siis ihan ostaa oman rivariasunnon? Onnea etsintään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä :) Sellainen lähes loppuiän asunto ois hakusessa missä sitten pygeis asustelemaan hamaan hautaan asti :D

   Poista
 5. Oi että, olet todella kaunis ilmestys! Tykkään aidosta blogistasi :-) Muutto, kuulostaa jännältä ja ihanalta muutokselta. Ihanaa, olet löytynyt kivaisan miehen ♥

  http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öäää en kestä, voi että, kiitos ^_^ <3 Olipa todella kaunis kommentti <3

   Poista
 6. Ooh
  Kuulostaa ihanalta <3 Toivottavasti asunto löytyy! Onnea Japanin matkaan, pitäkää hauskaa! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pidähän peukkuja et sopiva kämppä löytyy ^_^ Ja kiitos, reissusta tulee vamraan tosi kiva! Otetaan paljon kuvia <3

   Poista