lauantai 12. joulukuuta 2015

Our vacation! Part 4: Beautiful Santorini☆

Ulkona on synkkää, pimeää, tuulista ja märkää. Ei ollenkaan sellaista kuin kunnon joulukuussa tulisi olla. Siksipä onkin hyvä hetki taas jatkaa tätä viimekesän välimerenristeilyn postausta, jonka edellisen osan julkaisin noin kuukausi sitten. Turkista siirryimme siis Kreikkaan, ja Kreikassa oli kaksi kohdetta, Santorini ja Katakolon/Olympia. Matkamme aikaan sattui olemaan eurokriisi pahimmassa jamassa, ja lievästi kuumottelimmekin kuinka suopean suhtautumisen suomalainen pariskunta euroineen saa kriisissä olevassa Kreikassa; Mutta eikä mitä, ihmiset olivat hurjan ystävällisiä ja maisemat upeaakin upeampia! Ei sitä Kreikkaa suotta hehkuteta ja jos aurinkolomalle täytyy lähteä en yhtään vierastaisi Kreikkaa vaihtoehtona.
Lähdettiin liikkeelle jo klo 8 aamulla, jotta vältimme kamalan kuumuuden. Nopeastihan se aurinko sieltä nousi ja alkoi porottamaan täydellä teholla, mutta saimmepahan kivuta ylös kaupungin huipulle varjossa. Huhhuh kauheaa rahastusta, hissi ylös olisi kustantanut viisi euroa per suunta, eli edestakainen hissimatka olisi maksanut kymmenen euroa. Hyvää liikuntaa se oli ja kyllä herkkukalorit paloi, joten eihän me piheinä sitä hissin hankkimista edes harkittu. Olihan Santorini kohteena hyvin turistinen, mutta luipimmekin taas hiukan taka-alalle, syrjäisimmille seuduille jonne muut laivalla olleet eivät niinkään eksyneet. Ostokset jäivä mini Ben&Jerrysiin, jonka kahdella eurolla pikkukaupasta mukaan nappasin. Santorini oli aivan ihastuttava paikka, mutta luulenpa että tuolla kuitenkin ehtisi tylsistyä viikonkin lomalla. Päivä Santorinissa oli minulle aivan sopiva! 

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kyllä Kreikkaan passaisi enemmän kuin mielellään lähteä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kreikka oli oikeesti megapositiivinen ylläri ^_^ Tykkäsin ja tosiaan jos pääsisin ni lähtisin uudestaan!

   Poista
 2. Wauu mitä kuvia ♥ Kyllä kelpais nyt olla tuolla maisemissa :D

  VastaaPoista
 3. No nyt kyllä kelpais olla jossai lämpimässä, mikä vaan maa kävisi tällä hetkellä :D Ihania kuvia <3 (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mä kyl ensisijaisesti tahtoisin lumen tänne, enkä tätä kökkökeliä, mutta parempi se lämpöisyys olisi kuin just tää ihme välikausi :( Kiva et kuvat miellytti!

   Poista
 4. Voi että noi valkoiset rakennukset on niin upeita :) Hienoja kuvia oot ottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Santorini oli kyl kauneimpia paikkoja missä oon ollu! *_*

   Poista
 5. Oi tuo santorini on ollut pitkään jo mun matkahaaveena, viime kesänä mietittiin menemistä mutta ei löydetty sopivaa matkaa, jospa sitä ensikesänä pääsisi!:) Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Santorini oli kyl ihana, suosittelen et jos vaan mahdollisuus aukeaa niin kannattaa mennä!! :) Varmaan jos johonkin muuhun kohteeseen ja sieltä siirtyy juurikin laivalla tai bussilla sitten Santoriniin?

   Poista