sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Vihdoin ripsipidennykset!☆

Pitkä tuskastelu on ohi! Ei enää ripsivärien etsintää ja jokapäiväistä tekoripsien liimailua; Nyt päätin taipua ja hankkia ripisipidennykset, jotka jo useammalla naisella on. Olin epävarma kaikkien kauhutarinoiden tiimoilta, kuinka omat ripset sitten tippuu ja tuhoutuu ja ollaan kierteessä että räpsyttimet on joka kuukausi laitettava (ja maksettava). Omien ripsieni ja silmieni tilanne oli mitä oli, joten ajattelin nyt sitten, että jos omat ripset on tippuakseen niin tippukoot. Kasvaa ne kyllä takaisin.
Ystäväni Patricia laittoi ripsipidennykset minulle, ja minä rrrrakastan näitä! Pelotti kyllä miten silmäni ripsiin suhtautuisivat, sillä niiden kanssa nyt on ollut ongelmia jo vähän aikaa, mutta kaikki meni hyvin ja vielä tätäkin kirjoittaessani on ripset paikallaan ja mallillaan ja silmät hyvässä kunnossa.
Tässä ihan closeuppia siitä miltä ripset näyttävät. Olen ihan täysi amatööri enkä edes muista kuinka pitkät ripset olivat, mutta näyttävät mielestäni tosi hyviltä, tykkään kovasti. Tässä käy vielä juuri niinkuin Patricia sanoi, että ripsiin jää koukkuun. Olin jo poikaystävälleni että saanko pitää ripset ja käydä huollattamassa ne joka kuukausi, sillä tosiaankin lookki on paljon kivempi kuin pelkän ripsivärin kanssa säätäessä tulee, ja olo kevyempi kuin painavien tekoripsien kanssa. Ja onhan se nyt kieltämättä aika luksusta, kun näyttää laitetulta vaikkei olisi tehnytkään naamalleen mitään.
Sitten vielä vertailun vuoksi kuvia pelkällä pohjustuksella ja sitten ihan lopullisesti tälläytyneenä. Oli muuten hankalaa vedelle rajauksia silmiin, kun omien lururipsien läpi sai itsensä meikattua niin helposti :'D
Yhteisselfie vielä loppuun! Jotain olin kamerallani säätänyt sillä suurin osa kuvista oli tärähtäneitä, sama kun vahingossa kuvailin manuaalilla pitkään ja ihmettelin miksi kaikki kuvat ovat mustia kunnes sisäistin asetusten olevan väärät. Onneksi sentään muutama onnistunut otos saatiin kasaan! On oikeasti ihan hurjan kivaa kun naama näyttää laitetulta jo meikkivoiteen ja kulmien jälkeen, ja enää ei tarvitse tuskastella juuri ripsiliiman ja tekoripsien kanssa, jotka aina napsahtavat jommastakummasta silmäkulmasta. Olen tyytyväinen! 

23 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Aww hei ihana kuulla <3 Ripset kyl onnistui täydellisesti, kiitos Patricialle! :)

   Poista
 2. Tosi kauniit! Tiesin kerran yhden joka oli tatuoinut kissa-eyelinerit silmäluomiin = aina laitetun näköinen. Aika hurjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho no huh voin vaan kuvitella miltä on tuntunut olla silmäluomet tatuoitavana :'D D: Mut kauneuden eteen on joskus kärsittävä >-<

   Poista
 3. Ripsipidennyksiin jää kyllä koukkuun! :D Itsellä menossa tauko niistä ja on ollut outo tottua taas meikkaamiseen, kun noiden kanssa ei kovinkaan tarvinnut :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä tässä vähän pelkäänkin, oon nyt joka kuukausi huollattamassa ripsiä :D Nää on vaan niin kivat, haluan pitää nää aina!! Miten kalju olo sitä sitten onkaan kun nää ottaa pois D:

   Poista
 4. Voi miten kauniit ripset! :) Onko noi kuinka pitkät? Itellänikin oli joskus muutaman kuukauden ajan ripsienpidennykset ja aina välillä käy mielessä, että ois ihana ottaa taas.. noi nopeuttaa aamurutinejakin niin paljon! Oon itse jäänyt ihan koukkuun irtoripsiin, niitä tulee käytettyä lähes joka päivä..Ehkä tosiaan ripsienpidennykset ois helpompi vaihtoehto! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo äläpä, ihana tosiaan kun ei hirveesti tarvii meikkailla ja tälläillä! Irtoripset on kyl tosi jees ja ne kun saa päälle ja pois, mutta nyppii niissäkin se jatkuva liiman kuivattelu jne >_<
   Mä kysäisen Patricialta ja kerron kun tiedän ripsien pituuden! :)

   Poista
  2. Jooo ja se on niin ärsyttävää kun ne irtoripset monesti irtoilee varsinki silmän sisänurkasta! :D

   Poista
  3. Jep! :/ Ja sitten joku kaveri pääsee huomauttamaan et sori sun silmästäs sojottaa joku... :'D

   Poista
  4. Anonyymi: Patricia vastaskin alempaan kommenttiin näin "Heips! Ripset on volyymit ja pituuksina 12,13 sekä, kaarevuudeltaan sanoisin että C ja ovat minkkiä :)" :)

   Poista
  5. Kuulostaa hyvältä! Mulla oli muistaakseni sillon aikoinaan vaan 11 mm kun halusin "luonnolliset", ens kerralla vois tosiaan ottaa vähän näyttävämpää! Vitsi tää postaus laukas ripsienpidennyshimon!:D

   Poista
  6. Haha siitä vaan, itte tykkään ainakin näistä kovasti <3 <3 Näyttävät on kyl :)

   Poista
 5. Voisko toi Patricia kertoo että kuin pitkät ja millä kaarevuudella noi on? :) Käy sulle kyllä hyvin, alkaa itsekin tehdä mieli käydä laitattamassa kun tosiaan saa ilmeen paljon huolitellummaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi kiitos kaunis <3 Jos vaan on mahis ni kannattaa hankkia, on kyl tosi kivat nää <3

   Ja mäpä kysäisen häneltä, ilmoittelen kun tiedän :)

   Poista
  2. Heips! Ripset on volyymit ja pituuksina 12,13 sekä, kaarevuudeltaan sanoisin että C ja ovat minkkiä :)

   Poista
 6. Vauuuvauvau! :) Upeen näköset <3


  ♡Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista