maanantai 14. joulukuuta 2015

Visit Tallinn! Sushicat!☆

Tallinna on kohteena varmasti todella monelle suomalaiselle tuttu, mutta suurin osa jää ihan keskustaan tai sataman tuntumaan Tallinnaan saapuessaan. Niin minäkin aina tähän asti, sillä aika Tallinnassa on ollut kortilla, ja ei ole ollut tarvettakaan lähteä Virukeskusta pidemmälle. Nyt viimereissullamme saavuimme illalla Tallinnaan ja lähdimme seuraavana iltana takaisin, joten aikaa oli hitusen enemmän. Sen verran että syömässä täytyi käydä ja ruokapaikkana sai toimia Sushicat!Kuvaaminen tuotti aikamoisia haasteita, sillä valot olivat pinkit, ja väritasoitusta sai käyttää ronskilla kädellä, ja jos olisin yhtään enemmän sävyjä tasoitellut, olisi kuvat menneet huonolaatuisiksi. No tuleepahan ainakin realistinen ja kaunistelematon kuva siitä millainen paikka oli. Sushicat oli meido- ja animehenkinen kokonaisuus. Paikka oli kyllä hurjan pieni, ja suosiosta ei ole tietoakaan, mutta voi olla että illalla illallisaikaan paikka on semitäynnä. Itse mentiin syömään noin kahdentoista aikaan ja saatiin olla ihan keskenämme ja rauhassa.

Tilasimme ison sushilautasen, joka oli tarkoitettu kahdelle syötäväksi. Paloja oli 20, ja hintaa annoksella 14 euroa. Juomiksi tilasimme paikan spesiaalimojitoa, jossa oli hiukan lakritsinen vivahde joka ei minuun iskenyt.
Kokonaisuutena käymisen arvoinen paikka. Henkilökunta puhui suomea (kuten kaikkialla muuallakin näemmä), hinnat olivat halpoja ja sisustus ihan söpöä. vaikka vähän moe-henkisyys iskikin joiltain osin yli :D Sushi oli semihyvää, ei parasta ikinä muttei tuohon hintaan voikaan valittaa. Juomiset olivat extrahalpoja (kuten Tallinnassa aina, yllätys!) ja varsinkin salaatti-annokset olivat käytännössä puoli-ilmaisia.

10 kommenttia:

 1. Onpas mielenkiintoisen näköinen paikka! Ihan parasta käydä vähän erilaisissa ruokapaikoissa eikä turvautua siihen tuttuun ja turvalliseen (ja tylsään) Tuonne voisi mennä jos eksyn Tallinnaan joku kerta tässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no sitä tulee ittekin harrastettua, että kun yhden hyvän paikan löytää niin siinä tahtoo pysytelläkin. Poikaystävä onneksi saa houkuteltua ja revittyä uusiin mestoihin :D

   Poista
 2. Olipas jännän näköinen paikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :D Ei uskoisi että tuollainen ihan etelänaapurista löytyisi :)

   Poista
 3. oi kyllä pakko käydä kun Tallinnaan eksyn :3

  VastaaPoista
 4. Pitääpä tuolla piipahtaa! Vaikka sushista en pidä, tai sitten ollut vaan huono tekijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sushi jakaa mielipiteitä :/ Mutta jos kalasta tykkäät, niin tuolta sai kyllä mm. salaatteja! ^_^

   Poista
 5. Oi miten suloinen paikka, täytyy pistää korvan taakse. Näyttikin ettei ole Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa oikein teemakahviloiden ja ravintoloiden puute suomessa >_< joo oli hurjan söpö mesta, suosittelen! :)

   Poista