torstai 7. tammikuuta 2016

I'm back!☆

Olo on väsynyt, tyytyväinen ja krapulainen, vaikkei alkoa tullutkaan otettua. Yhteensä 15 tuntia lentoa tekee kyllä tehtävänsä, varsinkin kun välissä oli kolmen tunnin välilasku Lontoossa ja unta ei saanut silmäystäkään. Eikä sitä oikein nukutuksi saanut täällä kotosallakaan sitten kun vihdoin ja viimein omaan sänkyyn pääsi kaatumaan. Eli Suomen puolella ollaan vietetty jo kymmenen tuntia. Vaikka facebook onkin täyttynyt pakkasen ikävyydestä, minusta on ihanaa (ainakin hetkisen, haha) päästä oikeaan talveen. Tokiossa kun lämpötilat olivat lähempänä kahtakymmentä plusastetta, toisin kuin täällä liikutaan kahdenkympin miinuspuolella. Olo siis ei juurikaan ollut tammikuinen, kun ruusupuskat kukki kuin viimeistä päivää. 
Kuvia ja juttuja on sitten ihan kilotolkulla! Sain jo siirrettyä kuvat koheelle, mutta muokkaamisen saan ehkä aloitettua vasta iltapäivästä. Olo on oikeasti todella nuutunut, koska valvottua tuli yli vuorokausi, ja koneessa nyt en vaan saa nukuttua. Mutta tosiaan, blogitahti palaa ennalleen, sillä minulla on niin paljon kirjoitettavaa. Työmäärä on kyllä huima, sillä kuvat täytyy muokata ja osa kuvista täytyy ottaa. Sitten on vielä työ ja koulukin, ja työharjoittelupaikkaa pitäisi jo ihan tosissaan etsiä. Jotenkin olen vaan lykännyt sitäkin koko ajan. Muuttohommatkin hurahtaa nyt ihan tosissaan käyntiin, niissä tosin poikaystäväni hoitaa suurimman osan, minä vain käyn näytöissä ja kun kämppä osuu kohdalle alan pakkaamaan. Tammikuukin siis alkaa olemaan jo täynnä, Salli on tulossa käymään parin viikon päästä, ja kuun lopulla menemmekin poikaystäväni tuttavien luo kylään Itävaltaan. Sitten onkin juuri vain koulua ja töitä.
Koska jaettu ilo on aina kaksinkertainen ilo, on minulla teille tiedossa arvonta! Yhteistyöpostauksia on tulossa ja sitten tietenkin matkapostauksia, jotka jaan jälleen kerran useampaan osaan. Kiinnostaisiko teitä ostospostaus? Minusta on ainakin hurjan kivaa aina lukea, mitä ihmisille on tarttunut matkalta mukaan ^_^ Itsehän shoppasin nyt ihan kunnolla, mutta kauheaa kun suuruudenpula iski, ja jätin paljon kaikkea kivaa ja söpöä ostamatta, kun en osannut päättää mitä ottaisin. Kun en voi saada kaikkea niin en ota sitten mitään- asenteella, vähän tyhmää mutta niinpä sitä kävi viimeksikin kun Japanissa hihhuloin. Hengissä siis ollaan juuri ja juuri, ihana oli huomata miten ihmiset seuraili blogiani vaikken itse aktiivisesti ollutkaan toisessa päädyssä. Onneksi hotellilla toimi netti enemmän kuin mainiosti, että pääsin kommentteihin vastailemaan :) 

18 kommenttia:

 1. Joo matkakuvia tänne! Itsekkin haluaisin niin päästä joskus Japaniin käymään :-) Ja ostospostauskin kuulostaa kivalta, ehkä niin että kerrot ostoksen yhteydessä vähän että miksi ostit sen? Toivottavasti oli kiva matka :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen Japania, ei ole ollenkaan niin kallis kohde kun annetaan ymmärtää, hintataso oli halvempaa/samaa luokkaa kuin suomessa ja ihmiset erittäin ystävällisiä! :)
   Joo toteutin ostospostauksessa tätä sun toivetta, ihan kivaa lisää kun saa vähän kertoakin asioista, eikä vaan lotaista kuvia kuvan perään että tällaista tuli hankittua :)

   Poista
 2. Ostospostaus olisi mielenkiintoinen :)
  Mielikuvashoppailureissua kuviesi parissa odotellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielikuvashoppailu on parasta! Siksi tykkäänkin kovasti lukea muiltakin ostospostauksia, kun voi tulla iloiseksi sitten muiden ostoksista, säästyy omat rahet :D

   Ostospostaus tuleekin sitten tänään ^_^

   Poista
 3. Ostoksia kehiin! Niitä on parhautta lukea ja saat niistä ihanaa luettavaa.
  Hyvä, että matka sujui hyvin ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jibii kivaa kuulla et ostoksia tahdotaan nähdä! Ostoksia tulossa siis! :)

   Matka tosiaan sujui mainiosti, vaikka pitkät lennot ei oo kyl ketään varten >_>

   Poista
 4. Kaikki matkapostaukset on kivoja, innolla odottelen niitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa et matkapostaukselle on odottajia, mä alan just muokkailemaan kuvia postauksia varten :)

   Poista
 5. Oi oi oi oi ois tosi kiva nähä mitä kaikkea ihanaa ostit ♥_♥

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii ihana kuulla, ostospostaus tulossa tänään! ^_^ <3

   Poista
 6. aaa, näitä matkajuttuja on odotettu! mä haluan joku päivä mennä näkemään, onko tokiossa kaikki oikeasti niin söpöä ja värikästä kuin mun mielikuvissa :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyl vastaa sun puolesta; Kyllä on! :D Kannattaa ehdottomasti käydä jos mahdollisuus vaan avautuu ^_^

   Poista
 7. Ostospostaukset ja matkapostaukset on aina kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, ihana kuulla et kysyntää löytyy ^_^

   Poista