sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Sanrio Puroland-day!☆

Yksi selkeistä kohteista joissa halusimme käydä, oli Sanrion Puroland (eli näin suomeksi Hello Kitty-huvipuisto, oli siellä sitten kaikki muutkin Sanrion söpöhahmot totta kai!). Saatiin alennuskupongitkin vielä, joten käynnistämme ei tullut kovinkaan kallis, vaikka ehdimme jo pelätä kuinka kalliiksi jo pelkät junaliput koituvat (Pitkänmatkanjunat päihittää VRn mennen tullen hinnoillansa Japanissa), mutta onneksi päästiin ihan paikallisjunahinnastolla perille eikä menopaluu maksanut viittä euroa enempää. 
Päätettiin pysähtyä syömään ennen Purolandiin menoa Keion asemalla. Mentiin sitten saksalaiseen ravintolaan, jonka ainoa kasvisannos oli margarita-pitsa, jonka sitten tilasin. Poikaystäväni tilasi jonkun perinteisen saksalaisen annoksen, jota en enää edes muista kun siitä ei kuvaa tullut näpsäistyä. Oli kyllä kokemus, sillä ruokalistat olivat nuo pöydällä näkyvät läpäreet, ja vaikka ravintolan ulkopuolella oli kyltti "English menu also", mutta kun tarjoilijalta kysyttiin "eigo no menyuu", niin saatiin vaan päänpudistuksia ja vastaus että ei ole. Siinä sitten meni hetki kun piti alkaa tavaamaan ja arvailemaan kanjeja. Mutta hyvin saatiin annokset perille kaikesta huolimatta! Syömisten jälkeen sitten lähdettiin kohti Purolandia! Oletettiin että matka olisi ollut paaaljon pidempi, mutta sehän oli käytännössä aseman vierellä. Joten; Jos Purolandiin mielitte niin se ei ole homma eikä mikään sinne löytää jos oikeaan junaan pääsette.
Siellä sitä sitten oltiin, ja kun minulla ei kuitenkaan ollut käsitystä siitä millaisesta paikasta on kyse sitten kuitenkaan. Aloitettiinkin ihan vaan aulaa kiertelemällä ja kuvia ottamalla.
Kunnes todettiin että kaupasta on kaikista turvallisin ja paras aloittaa. Ja katsokaa nyt kaikkea tuota söpökrääsän määrää! Kärsin taas liiasta tavarasta jota voisin saada-syndroomasta, ja en ostanut mitään. Ja nyt harmittaa, sillä kyllähän sitä nyt jotain olisi voinut ostaa, varsinkin kun Purolandin kaupassa tuotteet olivat hitusen halvempia kuin muissa Sanrion kaupoissa. Purolandista tuli ostettua kyllä postikortit, mutta muuten ne ostokset sitten jäivät. 
Sinä aikana kun Purolandissa pyörimme meni kaksi esitystä, mutta tyydyimme seuraamaan niitä turvallisen välimatkan päästä (vetivät yleisöä mukaan esityksiin). Olihan se ihan söpöä katsoa kun ne pienet lapset olivat aivan kikseissä kun Hello Kitty kumppaneineen tuli hakemaan heitä tanssimaan! :D 
My Melody on ehdoton lempparihahmoni, ja käytiinkin sitten kiertämässä My Melodyn huone ja katsomassa My Melody-teemaista kahvilaa. Nyyhkis kun poikaystäväni on sokeria syömätön mölli, että ei sitten menty kahvilaan istumaan :D Paikalla olisi ollut myös My Melody, jonka kanssa olisi saanut ottaa kuvia. No eipähän sitten sitäkään tullut tehtyä koska välillä sitten iskee suuret kehtaamisongelmat. Olisinpa ollut vähän enemmän laittautuneena, niin tuolla My Melodyn huoneessa olisi saanut aivan mahtavat asukuvat!
Alkuperäinen oletus oli myös, että syöminen Purolandissa on kallista. Siksi menimmekin syömään ennen huvipuistoon saapumista. Kun käveltiin ravintolan ohi tuli vilkaistua hintoja ja todettua etteivät hinnat nyt sitten olleet kalliit alkuunkaan, eivät varsinkaan jos vertaat siihen mitä Linnanmäellä syöminen maksaa. 1000 jeniä on siis about 8 euroa. Tajusin tässä juuri tätä kirjoittaessani että yhtään söpöannosta ei sitten tullut koko reissun aikana syötyä. Kokoajan tulee vaan uusia syitä lähteä Japaniin uudestaan. Haha, häämatkahan tässä vielä on varailemattakin...
Pakolliset turisteilu-poseerauskuvat! Erään toisen kaupan edessä oli ilmeisesti Hello Kittyn kärry. Mentiin sitten ottamaan poseerauskuvia. Tällä kertaa pakotin poikaystävänikin kuvaan.
... Ja näin onnellisen kuvan hänestä sain :D No ei vais, kyllä kamerassa söpöjä hymykuviakin löytyy, mutta tämä kuva varmaan tiivistää hänen ajatuksensa tästä touhusta! Kyllä hänestäkin siis oikeasti oli hauskaa käydä Purolandissa, vaikkei hänen intressinsä ehkä söpöhahmoissa ja mansikkakärryissä olekaan. 
Sellainen oli reissu Purolandiin. Vietettiin noin pari tuntia siellä, monet laitteista oli kiinni jostain syystä, mutta käytiin sitten veneajelulla ja ajamassa My Melody-autoa, ja ne olivat ainakin aivan samanlaiset kuin Harmonylandissa, vastaavassa huvipuistossa Fukuokassa, jossa kävin vaihtoreissullani. Huvipuisto itsessään on vähän tyyris, aikuiselta sisäänpääsy oli n. 35€, mutta meillä oli tarjouskupongit, 18€ per aikuinen kello kolmen jälkeen. Kannattaa siis kyttäillä tarjouksia, en tiedä onko ne vakituiset alet heidän nettisivuillaan. Englanniksi oli tärkeimmät opastukset, ja henkilökunta puhui yllättävän paljon englantia verrattuna muihin paikkoihin; Mutta oltiin kyllä ainoat länkkärit paikassa silloin. Jos Hello Kitty tai muut Sanrion hahmot yhtään iskee niin suosittelen lämmöllä. Paikan vieressä on iso Daiso, sadanjenin kauppa, joten reissuun voi hyvin yhdistää vierailun siellä. 

18 kommenttia:

 1. Tosi söpön oloinen vierailukohde ja mielestäni soveit sinne hyvin vaaleanpunaisissa :) Nämä sun Japani-postaukset on kyllä tosi hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanaa et näitä tykätään lukea!! ^_^ Oli kyllä hauskaa käydä ja suosittelen kaikille!

   Poista
 2. Tuonne kun pääsisi ^_^ Ja veikkaisin että tuo miun herrasmies ois vielä "innostuneemmalla" ilmeellä XD

  Kiva että tuolla on aikuisellekin katsomista, juurikin nuo sisustukset (ois unelma huone <3).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no joo ei kyl toi Puroland oo ihan joka suomimiehen unelmakohde, mut kyl sinne kannattaa omat miehekkeensä ehdottomasti raahata ;) Katselemista ja kuvailemista kyllä riitti! Oli niin paljon kaikkea ihanaa nähtävää! *_*

   Poista
 3. Aaah niin paljon kaikkea söpöä ja vaaleanpunaista! Pääsisinpä itsekin! *___*

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana toi Hello Kitty-kärry!!! Poikaystävistä saa just loistavat kuvat tollasista settingeistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! :D Poikaystävät on kuvailemisen arvoisia asioita! Ja joo toi Kitty-kärry on kyllä tosi sievä, siinäkin saisi asukuvan jos toisenkin otettua! :)

   Poista
 5. nää kuvat pitää näyttää meiän hello kitty faneille ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi näytä ihmeessä! Ja kannattaa googlaa sanrio puroland, ni löytyy paljon kaikkii ylisöpöjä kuvia!!

   Poista
 6. voih, ihana oli lukea tätä näiden kivojen kuvien ohella. :3 vika kuva on cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kivaa et tykkäät lukea näit japanipostauksia! :) Vika kuva on kyl kieltämättä ihan onnistunu ollakseen kännykkäkuva :)

   Poista
 7. Voi että pääsispä taas joskus Japaniin ♥ Niin paljon kaikkee nähtävää ja paikkoja missä haluaisin käydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan lentoa japaniin varailemaan! :D Nyt on kai jotkut aletkin? Kyllä siellä vielä paljon asioita jäi näkemättä ja kokematta, että toivottavasti itselläkin mahdollisuus mennä taas pian käymään :)

   Poista
 8. Vau! Tosi upean ja kivan näköinen paikka! :)

  VastaaPoista