lauantai 16. tammikuuta 2016

SPONSORED Sisustusjutuista haaveilua☆

Sain yhteistyötarjouksen Naistenkauppa.filtä, ja totta kai suostuin! Ajoitushan oli mahtava, sillä ollaankin kovasti mietitty sisustukseen liittyviä juttuja poikaystäväni kanssa, koska muutto on edessä. Vielä ei ole ostokelpoista asuntoa löytynyt, mutta välilehdet pursuaa ihanista rivarivaihtoehdoista, tälläkin hetkellä tsekkailin erästä Mellunmäessä sijaitsevaa asuntoa. Kunpa sitä pääsisi muuttamaan ja sisustamaan mahdollisimman pian!

Kotiutin yllätyspaketin Naistenkauppa.fistä nyt pari päivää sitten. Olo oli (taas) kuin jouluna kun pakettia lähti avaamaan. Paketista paljastui yksi setti sisustustarroja, joita en seinälle laittanut tulevien asuntonäyttöjen tiimoilta. Säästöön siis pääsee! Naistenkauppa.fissä on useita erilaisia ja kauniita seinätarroja, joita katselin ihan tulevaa kämppää silmälläpitäen. Joku kiva oksa/kukka/tms seinätarra olisi ihana kieltämättä. Vielä tosin vaikeaa sanoa, sillä ei ole harmainta aavistusta siitä millaiset seinät edes uudessa asunnossa on.
Sain myös sisustustaulun, joka pääsi pikkupöydällemme, sillä mätsää tuikkuastioihin sekä kukkaan(?) joka meille ilmaantui jostain. Asunnostamme ei ole ollut blogissani mitään esittelyä, sillä täällä on ollut vähän koko ajan projektia käynnissä, ja nytkin sitten on jo alkanut hirvittävä rymyäminen, sillä pientä pintaremonttia tehdään jotta asunto saataisiin myytyä heti eikä hetkenpäästä. 
Viimeisin ylläri joka paketista paljastui oli sisustustyyny, joita löytyy heidän nettikaupastaan useampia. Olen haaveillut myös sohvasta, johon voisi hankkia jotain suloisia ja tyylikkäitä (lue: valkoisia ja pörröisiä) tyynyjä. Saamani kirahvityyny ei oikein sovi sisustukseemme, mutta oli hauska luoda sen ympärille kokonaisuuksia jossa se mahdollisesti toimisi :)

Värimaailma uuteen asuntoon on varmasti vaaleampi kuin mitä meillä täällä nykyisessä on, mutta mitään suuria visioita ei tosiaan ole luotu. Ei ole mitään käryä siitä minne muutetaan, joten linjauksia ja hankintoja on aika vaikeaa tehdä näin etukäteen. Huh kun jännittää, en malta odottaa että edes lähtisimme heittämään uutta kierrosta asunnonetsinnän suhteen!

10 kommenttia:

 1. kirahvityyny! Pakko saada samanlainen, rakastan kirahveja yli kaiken, aivan ihana~~~ ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin söpö ^_^ Joo tuolta linkin takaa löytyy, ja paljon kaikkea muutakin haluamisen arvoista :)

   Poista
 2. Höh, ei uponnu muhun :/ liian tavallista mun makuun nykyään toi vähän rustiikkinen maalaistyyli ja seinätarrat. Kirahvityyny kyllä kävis meillekki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noi nyt ihan munkaan näköisiä juttuja ollut, mutta aina on hauskaa leikitellä ajatuksilla ja sisustuksella :)

   Poista
 3. Ihana teksti tuossa seinätarrassa<3

  VastaaPoista