keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Cheap beauty tips: Etude house lip tint☆

Jatkoa edelliseen postaukseen, nimittäin edullisia kosmetiikkatuotteita! Nyt mennään ihan brändiin, nimittäin Koreameikkeihin ja Etude houseen. Etude house on varmaankin monelle tuttu merkki, laadukkaita ja edullisia meikkejä suoraan Koreasta. Koreameikeissä hinta ja laatu ei kohtaa; Laatu on satakertaa parempaa mitä hinta antaisi olettaa! Itselläni esimerkiksi Misshan meikkivoide on todettu parhaaksi mahdolliseksi, eikä tuubi kustanna niinkään paljoa kuin halvimmat meikkivoiteet Suomen marketeissa. Mikään meikkiasiantuntija en ole, mutta mielestäni korelaiset meikit ansaitsevat ihan oman postauksensa! 
Meikällä on huulimeikkien(kin) kanssa ollut säätöä; Rajauksista huolimatta huulipunat lähtee karkailemaan. Ei taaskaan auttanut muu kuin sukeltaa internetin ihmeelliseen maailmaan, ja etsiä käsiin lip tint, josta olen kavereilta kuullut paljon hyvää. Näissä lip tinteissähän on siis se huono puoli, että minulla nämä ainakin kuivattaa huulia ihan tosissaan. Plussaa taas se, että nämä muuten pysyy huulilla, luo tasaisen pinnan ja voit juoda ja syödä ja pussailla niin paljon kuin sielu sietää, ja water tint ei lähde karkuun. Ehkä jos koko päivän pidät tätä huulilla, joudut kerran lisäämään vahvistaaksesi sävyä, mutta ei muuten. 
Valitsin itselleni eBaystä tämän oranssin sävyn, sillä punaista ja pinkkiä minulla on huulimeikeissä muutenkin. Oranssi on ihan kiva värisävy huulimeikissä, ja sitä tulee aika vähän käytettyä, harmiksi. Nyt kun muutamat uudet jutut on ostettu tämän lisäksi (hih esittelyä tulossa videolla niistä, kun niin positiivinen vastaanotto videopostauksille tuli <3) niin oranssi tulee varmasti huulillani näkymään. 
Etude Housea saa tilattua eBaystä ja ihan heidän omilta nettisivuiltaan tilattua. Postikuluista en osaa sanoa heidän sivuiltaan sanoa, mutta olen kuullut etteivät hinnat päätä huimaa. Tuotteet ovat todella halpoja, oikeastaan kaiken saa alle kympillä. Ja laatu on mainiota. Tämä lip tint maksoi posteineen minulle 3,50€, ja on kyllä kestävämpää kuin moni kallis huulimeikki. Suosittelen kurkkaamaan. Moni muukin meikki on aivan mahtavaa, esimerkiksi seuraavan meikkivoiteeni aion tilata heiltä, sillä parempaa en ole koskaan testannutkaan; Ja tällä meikkivoiteellakin oli hintaa vain 7€! 
Eikun vaan kaikki kokeilemaan korealaisia meikkejä! Saatatte yllättyä ja vaihtaa vanhat vakkarituotteenne uusiin. Ja sitten perään vielä kysymystä, että mitenkä tämä postaussarja iskee? Onko näistä teille hyötyä? Muutama esittelyn arvoinen juttu vielä olisi ainakin tällä hetkellä tulossa, ja varmasti jatkossakin tulen keksimään juttuja jotka olisi mukavaa jakaa kanssanne <3

3 kommenttia:

 1. Toistan jälleen itseäni, mutta minulle on tosi hyödyllinen postaussarja ^_^ Korea ja Aasia meikit yleensäkin kiinnostavat valtavasti, kun niitä kehutaan niin paljon. Tuon esittelemäsi huulimeikin voisin ottaa kokeiluun - löytyi kivoja sävyjä. Mua kiinnostaisi nuo Aasian BB voiteet kun ovat kuulemma ihan eri kaliberia. Onko sinulla niistä kokemuksia?

  Ja ihan asiasta kukkaruukkuun; onkos tuo lautanen Pip Studiota? Tosi söpö niin kiinnostaa.

  VastaaPoista
 2. Tästä on ehdottomasti hyötyä ja iloa! Vaikka en vielä ainakaan meikkaa. Korealaisten meikkien ulkoasu on jo itsessään hirmu söpö!

  VastaaPoista
 3. Postaus sinällään oli ihan kiva, mutta oisin kaivannut tuosta vähän kuvia huulilla esim. heti laiton jälkeen ja vaikka 5-8 tunnin kuluttua. :) Kävin kyllä kyseisen firman sivuilla, on aika halpoja. Toisaalta en jaksa odottaa aasialaisten kauppojen odotusaikoja, niin olen sitten käynyt ennemmin ostamassa tyyliin Halpa-Hallista essencen meikkejä jos tarttee jotain tosi edukasta mutta toisaalta ok laatuista kosmetiikkaa.

  VastaaPoista