maanantai 29. helmikuuta 2016

Elämäni aakkoset☆

Tämä postaus on ihan oikeasti pyörinyt meikäläisen arkistoissa vuodesta 2014 asti. Nyt sitten törmäsin eräässä blogissa tähän postaukseen ja ajaeetlin että voisinpa tehdä sellaisen uuden. Oikeasti, vuoden 2014 aakkospostaus ei nyt ihan sovi tähän hetkeen, missä hehkutan muuttoa Sörnäisiin ja kuinka jänskää onkaan asua Helsingissä vihdoin ja koulunalkukin on niin uutta ja ihmeellistä. Vaikka pidänkin blogini mielellään ihan painavan sanan blogina, niin on näitä kevyempiäkin postauksia niin mukavaa lukea muista blogeista että piti nyt itse tarttua asiaan ja kirjoittaa tämä aakkospostaus. Enjoy!

A - asunto
Tällä hetkellä asuntokuviot pyörii mielessä kovasti! Kämppä on myynnissä ja uudesta tehty ostotarjous, kauheasti jännittää ehditäänkö saada oma myytyä ennenkuin joku tarjoaa lisää tuosta nyt jo varauksessa olevasta. Lisäksi kaikki sisustusjutut ja muutenkin uuteen ympäristöön sopeutuminen jännittää kovasti. Onhan se iso muutos muuttaa puolet isompaan kämppään ja kauemmas keskustasta, kun tässä on jo tottunut että ihan ydinkeskustaan on puolentoista kilometrin kävelymatka. 

B- Berg
Eli sukunimeni. Sen tulen nyt hylkäämään tässä ensi kesänä, kun nimi häiden myötä muuttuu, iiks! Mitenköhän sitä oppii puhuttelemaan itseään toisella nimellä?

C- Mieheni nimen ensimmäinen kirjain
Tarvitseeko tähän mitään lisätä? (Minulla on muuten ongelma kun en tiedä millä nimellä häntä täällä blogissa puhuttelee; Poikaystävä on liian kevyt nimitys meidän parisuhteen tilan huomioon ottaen, mies liian virallinen kun ei kuitenkaan vielä naimisissa olla ja avokki taas... en tiedä muttei sovi suuhun :D )

D- Tulevan sukunimeni ensimmäinen kirjain
Todella nimipainoitteinen alku! Mutta niin, tulevan sukunimen ensimmäinen kirjain.

E- Enpä keksinyt nyt e-kirjaimen kohdalle mitään O_O En halua alkaa laittamaan mitään elämä tms mukasyvällistä, joten jääkööt e tyhjäksi!

F- Facebook
Ylläri, mutta istun facebookissa suurimman osan ajasta vuorokaudessa. No en vaines, mutta facebookki on varmin tapa saada minut kiinni, ja vaikka harvemmin nykyään mitään faboon päivittelen, on se minulla kokoajan välilehdessä auki, jotta huomaan heti viestit yms mitä minulle tulee. Tykkään myös seurata ihmisten elämää facen kautta, ja jos jotain asiaa ei facessa ole kerrottu, luultavasti en tiedä sitä, haha :D 

G- gyaru
Gyaru on se ykköstyyli minulle ja seuraan piirejä ja vaikka minulla olikin gyaruskenessä hiljaisempi kausi, seurasin silti Himenan blogia ja kyttäsin Egg ja Ageha-lehtiä, tuleeko niitä myyntiin. Nyt taas into on palannut ja vaikka tyyli vaihtaakin muotoaan (överihimestä enemmän rauhalliseen onee-gyaruun), on gyaru silti iso osa elämääni ja tuskin tulen siitä enää luopumaan missään vaiheessa. Uutta gyarumiittiä odotellessa

H- Häät
Tähänkin, aika must juttu tässä tilanteessa. Kauheasti tekemistä, osa korteista lähetetty ja osa lähettämättä, häämekon pienennys, asusteet, meikki ja kampauskin tulisi miettiä ja aaa kyllä se stressi tässä iskee, apua!

I- Ihmisoikeudet
Ja näistä lähinnä tasa-arvo! Olen feministi ja en pelkää sitä myöntää vaikka nykypäivänä sillä sanalla on todella ikävä kaiku, joka harmittaa syvästi. Kannatan tasa-arvoa, niin miesten ja naisten välillä, kuten seksuaalivähemmistöjen ja heteroiden välillä, ja eri uskontojen välillä jne jne lista vain jatkuu. Kuitenkin nostaisin esille juuri feminismin, sillä sen eteen teen jopa jotain muutakin kuin vain huutelen täältä tietokoneen toiselta puolen.

J- Japani
Japaniernuvuodet on minulta jo kirkkaasti ohi, mutta onpa tällä nousevan auringon maalla iso merkitys ja osa sydämessäni. Tokionreissu vaan vahvisti tunnetta kuinka tykkään siitä kulttuurista (vaikka aiheuttaa siellä moni asia minulle ärsytyksiäkin mutta ne hyvät asiat vie kyllä voiton! Kielenkin olen oppinut ja vaihtokuukaudet Iizukassa olivat todella opettavaisia ja tietynlainen käännekohta kyllä elämässäni.

K- Koulu
Huhhuh tuo asia josta olen niin onnellinen ja samaan aikaan turhautunut ja ahdistunut. Olen todella tyytyväinen että minulla on opiskelupaikka ja saan ihan tutkinnon itselleni jos joskus valmistumaan asti pääsen. Mutta samalla tuo piru aiheuttaa minulle harmaita hiuksia ja syviä ahdistuskohtauksia kun niitä tehtäviä pusketaan sen seitsemän viikon ajalle, ja tuntuu vaan että aika ja jaksaminen loppuu. Onneksi pian alkaa harjoittelu, ja sitten pitäisi olla vähän kevyempää tehtävien osalta.

L- lolita
Mainittakoon tämä, koska lolitalla on hurjan iso ja merkittävä osa minun historiassani. En tiedä missä olisin jos en olisi aloittanut lolitaa, ja tutustunut niihin kaikkiin mahtaviin tyyppeihin joista suurin osa kavereistani ja ystävistäni koostuu. Vaikka harva enää loleilee, on silti ystävyyssuhteet ja ns. piirit pysyneet samana. Aivan ihanaa aikaa kaikesta draamasta ja muusta huolimatta. 

M- matkailu
Se asia joka varmaan blogini lukioita ihastuttaa ja vihastuttaa; Matkailu! Itse tykkään reissata, tutustua eri kulttuureihin, kieliin ja kohteisiin. Olenkin saanut todella paljon mahtavia kokemuksia ja muistoja matkailun tiimoilta. Häämatka onkin vielä auki, ja seuraavat reissut tulee olemaan risteilyitä Tallinnaan ja Tukholmaan ja sitten vielä ihana Havaijin matka!

N- Naisellisuus
Tai tyttömäisyys, miten sen haluaakaan ilmaista! Minä tykkään tyttömäisyydestä ja naisellisuudesta vaatteissa ja tyylissäni ylipäätän. Pastellivärit, eteenkin vaaleanpunainen, sekä pinkki ja viininpunainen ovat ihania värejä. Sitä ei ole varmaan pystynyt lukijat välttämään, että ruusut, kimallus ja pitsi ovat myös sydäntä lähellä. 

O- Opiskelu
Eli tässä sitä ollaan, opintojen puoliväli ylitettynä. Jotenkin tuntuu että tässä opiskelussa menee silti pieni ikuisuus ja etten pysty tähän, mutta ehkäpä se on aivan normaalia että jonkintasoinen epätoivo sitä helposti iskee. Kyllä tämä tästä!

P- Paino (ja sen hallinta)
Tosi ikävää lisätä tällainen lievästi negatiivinen asia blogiin, mutta vaikuttaa tämä minun elämääni siinä määrin että mainittakoon. Vuodesta 2012 asti painon seuraaminen on ollut enempi vähempi sairaasti mukana elämässä. Nykyään en voisi sanoa anoreksian kaivelevan, mutta on niitä ahdistuksia omasta koosta luvattoman usein ja harmistusta syömisistä. Toivottavasti tilanne menee parempaan päin tulevaisuudessa.

R- Risteilyt
Niitäkin on matkailun yhteydessä tullut tehtyä. Laivalla olo ei kyllä kiinnostanut minua juuri ollenkaan, mutta on se risteily aina mukava irtiotto joka ei edes rasita samalla tavalla kuin muu matkustaminen. Häämatkaksikin ollaan nyt katseltu erilaisia risteilyvaihtoehtoja, mutta kaikki nyt on kuitenkin ihan auki vielä.

S- Shoppailu
Tykkään ostaa kivoja juttuja ja aikamoinen materialisti olen. Kuitenkaan sellaisia shoppailukierroksia tms en tee juuri koskaan, vaan ostan pelkästään pitkään harkittuja ja tarvittuja asioita. Kuitenkin uuden materian saaminen on aina kivaa ja lämmittää sydäntä :'D

T- Työt
Työnteko on ollut minulle aina tärkeää, ja vihasin aluvuodesta sitä kauheaa kesätöiden metsästyskiirettä, ja sitä stressiä suodaanko töitä ollenkaan. Joka kesä tähän asti on töitä minulle suotu, mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin työttömäksi jää itse kukin, kun taloustilanne ei tätä vakaampi ole.

U- Ulkoilu
Vaikka kaupungistunut olet tämä ei poistu sydämestäni. Tykkään lenkkeillä ja olla ulkona yhä. Irtisanoin kuntosalikorttinikin, kun totesin että mieluummin vietän aikaa ulkona lenkillä kuin hikisessä tunkkaisessa kuntosalissa juoksumatolla juosten. Treenaamisesta alkoi tulla pakkopullaa, siinä missä lenkille lähtö vain piristi ja virkisti. 


V- Vaatteet
Vaatteet on meikällä ollut se sijoituskohde mm aina. Laukut ja kengät ovat alkaneet vasta nyt iskemään ja olen niihin sijoittanutkin, mutta ah vaatteet ovat olleet se minun lemppariasia aina. Lolitassa se oli nyt aika itsestäänselvää, sitten tuli gyaru ja nytkin minusta sievät vaatteet tekevät asun enemmän kuin laukut ja kengät, vaikka nekin ovat asemaansa silmissäni nostaneet. 

W-W.i.t.c.h.
Ihan pakollinen maininta! Onko kukaan lukenut tätä sarjakuvaa? Itse olin pienenä ihan hurja fani ja tykkäsin kovasti, nyt oli miltei kymmenen vuotta välissä ja nyt taas innostuin, mietin että voisi jostain hankkia ne aikakirjat käsiin ja lukea uusiksi, taitaapa ne alkuperäiset lehdet olla jo jossain roskiksessa :( Voi kun ei osannut nuorempana arvostaa asioita, olisi niistäkin voinut ihan muutaman euron nyt saada.

Y- Ystävät
Tämä on niin tärkeä! Ystävien merkitys on kuluneiden vuosien aikana korostunut ja jyvät ovat erottuneet akanoista. On niin ihanaa kun huomaa kuinka minulla on ihan parhaat ystävät jotka tukevat niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin. Puss ootte ihania!

25 kommenttia:

 1. Ihania vastauksia ja kiva postaus! :) Voi ei toi w.i.t.c.h!!!! Siskoni oli ihan hullu fani ja mä siinä ohella sit vähän myös.. Meillä oli ne tarrakeräilykirjat mihin R-kiskalta sai ostettua aina sokkona viiden tarran paketin ja sitten sitä toivottiin, että tulee sellasia tarroja mitä ei vielä ole :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin oli tarrakeräilykirja joskus, missähän lie nyt! W.i.t.c.h. oli ihan paras :D Ja hei kiitos, kiva kuulla että postaus oli kiva :) Ihan hauskaa tehä tällast rennompaa joskus :)

   Poista
 2. Ihana postaus! :)
  Tohon häämatkaan voisin suositella niitä Miamista lähteviä Karibian risteilyjä. Ah, se koko seutu on niin ihanaa ja toi risteilykuviohan on teille tuttua jo Välimeren reissulta. Karibia 4 ever <3
  Ja U-niin-kuin-Ulkoilusta; tulin iloiseksi, etten ole ainut joka on irtisanonut kuntosalijäsenyyden. Mä tympäännyin monen vuoden jälkeen siihen puurtamiseen samalla salilla ja siirryin sekä ulos että nettijumppien pariin ja löysin yoogaian. :) Tulee vaan hyvä mieli kun muutkin on tehneet saman, vaikka nyt tällaista fitnessin kultakautta eletäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä, pakko myöntää että ollaan katottu noit reissuja itseasiassa :D Karibia kiehtois kyl kovasti <3
   Ja ihana kuulla tosiaan et joku muuki on samoilla linjoilla :) Onhan se fitness in ja treenivaatteet on mustakin kivoja, mutta salilla kykkiminen on tylsää ja sitä ei käy kiistämnen :/ Ulkona luonnossa lenkkeily vaan on niin paljon hauskempaa <3 :) Kiitos kommentistasi <3

   Poista
 3. Tosi kiva postaus ♥ Tuo w.i.t.c.h. oli jossain vaiheessa täälläkin IN :D Mulla itseasiassa on vieläkin ensimmäisestä numerosta alkaen niitä porukoilla suojassa, en ees oo ajatellut niitä piiiiitkään aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki oli kaikki lehdet ostettuna, sit sitä varmaan tilattiinkin mulle useamman vuoden ajna (?) mutta tyhmä minä taisin kohdella aika kaltoin niitä lehtiä ja luoja tietää missä ne nyt seikkailee :( Ja kiva et tykkäsit postauksesta, koen ittekin että tää on mukavaa vaihtelua :)

   Poista
 4. Tosi kiva postaus :) Kevyet postaukset on just jees, ja on kiva lukea sellaisia yksityiskohtia ihmisten elämästä, mitä ei tulis varmaan monilla muuten jaettua.

  Tuosta poikaystävästä, mikset kutsu häntä vain etunimellä blogissa? :D Mun mielestä on aina ollu hassua kun porukka puhuu vain "parisuhdestatuksella" kumppanistaan, kun kuitenkin ystävistäkin puhutaan heidän oikeilla nimillään. Tulinpahan vain pohtineeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo totta, enpä varmaan muuten ois tosiaan kertonut näitä juttuja :) Ihana juttu et tykkäsit <3

   Ja joo totta, mut mä olen vielä toistaiseksi pitänyt poikaystävän nimen salaisena täällä, varmaan naimisiinmenon jälkeen se onkin jo ihan sama kun omakin nimi muuttuu niin sitämyötä paljastaa miehekkeenkin identiteetti :D Ja haha toi on kyl totta, et kavereista kuitenkin puhutaan nimillä bloggasivat he tai ei, tosiaan, en oo ajatellutkaan :'D

   Poista
 5. Mahtavaa vaihtelua muiden postauksien joukkoon. Tälläisistä postauksista nautin, kun pääsen taas tutkimaan jonkun elämää ilman hirveää salapoliisi työtä. Hah.
  W.i.t.c.h oli nuorempana täälläkin suuri villitys, tosin animaatioina vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mustakin on hauskaa aina oppia lisää bloggaajista :D Ja nimenomaan ilman sitä kauheaa urkkimista ;) Witch oli paras, ite en sitä animaatiota oikein ehtinyt katsomaan, sarjakuva kyl oli ihan den besta!

   Poista
 6. Hyvä postaus jossa on kompaktissa paketissa sulle tärkeitä juttuja! ('u')
  Mulla W.i.t.c.h oli ala-asteella kovassa kulutuksessa ja yksi niistä jutuista jotka inspiroi mua aloittamaan piirtämisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla et tykkäsit ^_^<3 <3
   Joo siis witch oli se joka minutkin sai aikanaan piirtämään ja witchin kautta innostuin mangasta ja pääsin kokonäihin sceneihin *_* Ihan paras sarja ja aika merkittävä osa historiaa siten!

   Poista
 7. Eikä, täälläkin yks w.i.t.c.h -fani! Olin kyllä yläasteella niin koukussa kyseiseen sarjakuvaan!♡♡ Oi kunpa olis vielä nuo lehdet tallessa.:> Kiva postaus, on mukava lukee tällaisiakin postauksia sinulta!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan parasta huomata millainen w.i.t.c.h.-poppoo tääl vielä on :D Joo äläpä, harmittaa ihan hurjasti kun ne tuli hävitettyy (mahdollisesti) :( Ja kiitos, kiva kuulla että tällainen postaus iski <3

   Poista
 8. Ihana postaus! (: Itelläki tällänen postaus luonnoksissa, en oo vaan saanut aikaseks tehdä :D Mä kutsun mun poikaystävää nimellä tai sanalla rakas! Ihan sama mitä muut miettii tosta sanasta rakas, musta se on niin ihana kutsua häntä sillä nimellä :) W.i.t.c.h oli muuten ihan ykkösjuttu mun nuoruudessa! <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mikähän näis on et nää vaa luonnoksissa tuppaa pyörimään :D Toteuta ihmeessä, musta tätä ois hurjan kivaa lukea sulta :) Ja totta kai sitä saa hellittelynimiä käyttää rakkaastansa niin paljon kuin haluaa, ihansama mitä muut siitä aattelee <3 Ja hauskaa et säki oot witch-fani ollu :D

   Poista
 9. Ihania vastauksia! :) Tosi kivat elämän aakkoset sulla<3

  VastaaPoista
 10. Kiva postaus :) Itsekin oon monta kertaa meinannut tehdä uuden version tästä, mutta jotenkin se aina vaan katoaa luonnoksien syövereihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, sullakin!! :D Mikähän täs nyt oikee on että aakkospostaus ei kellään valmistu kertaheitolla? :'D Mut hei tee ihmeessä loppuun, tosi mielelläni käyn sultakin sen lukaisemassa :) JA kiitos , kiva kuulla et tykkäilit ^_^

   Poista
 11. Olisi kiva kuulla sun opiskeluista enemmänkin. Mihin harkkapaikkaan meet esim ja mihin suuntaudut yms. Ellei ole liian henkilökohtaista. Ite opiskelen samaa alaa jyväskylässä ni siks kiinnostais. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdä ihan oman postauksen aiheesta :) Oon suuntautumassa vanhustyöhön varmaankin, ei tietenkään vielä voi oikeastaan sanoa mitään :) Ja oon menossa nyt just vanhustyön harjoitteluun erääseen päiväkeskukseen, voi että odotan sitä niin innoissani ^_^

   Poista
 12. Hei kui kiva idea tämmönen postaus! Pitäisköhän itekkin tehä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni lukisin sultaki sun aakkoset!! Tee ihmeessä *_* <3

   Poista
 13. Mä vaan tuijottelen näitä kuvia! Ihania pastellisävyjä joka puolella:)

  VastaaPoista