tiistai 23. helmikuuta 2016

Kauneusleikkauksista nyt yksityiskohtaisesti☆

Minähän kirjoitin blogiini jo kauneusleikkauksista, kauneusihanteista ja muista vastaavista jonkintasoisen löpinän vähän aikaa sitten. Tässä kuitenkin olen käynyt selailemassa erilaisia sivuja, sillä haluaisin kovasti saada pysyviä muutoksia omaan naamaan ja kroppaan ja hintoja vertaillessa syntyi idea kirjoittaa tänne vähän tarkemmin ja syvällisemmin, mitä ajatten oman itsensä muokkaamisesta leikkauksin, lisäkkein, pidennyksin ja vaikka mitenkä muuten. Ja sitten ihan jo heti kättelyssä, kirjoitan mitä minä henkilökohtaisesti ajattelen asiasta, en niin että jos minun mielestäni asia X on tyhmää ja sinulla sattuu nimenomaan olemaan asia X, että ajattelisin sinun olevan idiootti. Ei, vaan kerron mitä itse tekisin ja jättäisin tekemättä. Kirjoitan myös siitä näkökulmasta, että kaikki toimenpiteet mitä alla mainittu, ovat ihan vain omasta halusta ja esteettisyyden nimissä, ei mistään ns. oikeista syistä (onnettomuus, sairaus). Sitten itse asiaan!
Aloitetaan sillä kauneusleikkauksista ensimmäisenä ihmiselle mieleen tulevasta, eli boobjobista eli rintojen suurennuksesta. Kyllä, haluaisin joskus ottaa silarit. Ihan nyt näin suoraan sanottuna. Olen kuitenkin melkolailla sataprosenttisen varma että ajatuksen tasolle jää, sillä olen sen suhteen liian kipuherkkä, ja työnnän mieluummin sen viisitonnia vaikkapa matkusteluun ja merkkivaatteisiini kuin, noh, tisseihini. Kuitenkin ajatuksen tasolla tämä viehättäisi, ja mietin vaan usein kuinka paljon paremmalta jokin vaate näyttäisi jos omistaisi rintavarustuksen, tai kuinka paljon hoikemmalta sitä vyötärö näyttäisikään kun olisi rinnuksissakin jotain. Olen ruumiinrakenteeltani aikamoinen pötkylä, ja siksi esimerkiksi vähän mietinkin viitsinkö laittaa Havaijilta mitään ranta-bikini - kuvia tänne, kun isoa persettäni ei olisi yläkropassa tasapainottamassa yhtään mitään. Sikäli tämä asia taas ei koskaan ole minulle ollut mikään ongelmakaan, kuin taas monelle kanssanaiselle/tytölle. Se että ei ole isoja tissejä ei ole minulle mikään itsetunto-ongelma, lähinnä asia joka voisi olla toisin ja olisi siten omasta mielestäni parempi, muttei minun elämänlaatuni huonoakaan tämän tiimoilta ole. En ymmärrä mikä ihme naiseuden ja paremmuuden mitta kuppikoko silloin joskus aikanaan ainakin oli (toivottavasti ajat ovat muuttuneet minun yläaste-ajoiltani). Jokainen tykätköön minkä kokoisista rinnoista tahansa, itse haluaisin omalle kohdalleni vähän isommat.
Muita kauneusleikkauksia ei ihan heti äkkiseltään tule minulle mieleen. Nenäleikkaus tietenkin, mutta se on nykyään ainakin omasta mielestäni ihan turha juttu, ellei nenä ole rusikoitunut onnettomuudessa tms omasta mallistaan. Meikeillä saa paljon ihmeitä aikaiseksi, ja suotta sitä omaa nenää korjaamaan kipeästi ja kalliisti, kun sillä parilla eurolla saa tehtyä nenäänsä sellaisen contourin että oksat pois! Minä en myöskään ole ihmisten nenävihaa ymmärtänyt, en kyllä ole kertaakaan elämäni aikana nähnyt sellaista ihmistä jonka isoon tai myhkyräiseen nenään olisin kiinnittänyt huomiota, en edes sen kauhean kitinän jälkeen. Sitten toinen ihan plastiikkakirurginen toimenpide on rasvaimu. Voi että pienenä suunnittelin että voin vaan syödä kaikkia herkkuja ja käydä Hesburgerissa päivittäin, sitten vain suunnata rasvaimuun ja tulla timminä takaisin. Joo-o eipä ole elämä niin helppoa. En ole hirveämmin tähän toimenpiteeseen perehtynyt, mutta en kyllä lähtisi itselleni tekemään vaikka tilanne olisi mikä tahansa. Painoa saa pudotettua tiukalla treenillä, ja totta kai meillä jokaisella on kohtia johonka sitä selluliittia kasaantuu toista paikkaa enemmän. Ei sitä ihmisen ihan rasvaton kuulukaan olla ja ne kohdat joissa on ylimääräistä niin voi aina treenailla pois, vaikka vaatiikin kuria ja tahdonvoimaa ja ei ole aina kivaa. Plus että mitä olen katsonut jotain klippejä missä rasvaimua tehdään, näyttää se niin pahuksen kipeältä hommalta, vaikka nukutuksessa(?) se kai tehdäänkin.
Jostain kumman syystä sitten tämä huulien täyttäminen aiheuttaa ihan hirveän radikaaleja tunteita ihmisissä. Tätäkään en itselleni tekisi mutta ymmärrän jos joku haluaa. Omat huuleni ovat ihan tarpeeksi paksut, ja jos jostain syystä haluan oman ylähuuleni näyttävän paksummalta meikkaan sitä hiukan. Lisäksi ylikipuherkkä ilmoittautuu jälleen, ja se tavaran huuleen tuikkaaminen aiheuttaa sellaisia puistatuksia että ei mitään rajaa. Mutta takaisin ensimmäiseen lauseeseen, en ihan ole tajunnut sitä mitenkä oikeasti tuntuu että silikonirintojakin enemmän meteliä aiheuttaa täytteen otto huuliin. Voi tietysti olla että isompi osa laittaa huulitäytettä kuin ottaa silikoneja, ja se sitten ihmisissä puhututtaa. En minä henkilökohtaisesti tykkää mistään ultimate duckface-huulista, mutta useimmilla täytetyt huulet ovat näyttäneet upeilta! 
Suun alueella kun liikutaan, otetaan tähän samaan käsittelyyn hampaat. Ah tätä minä olenkin tuskastellut nyt muutaman päivän, nimittäin haluaisin meikäläisen hampaat a)vitivalkoisiksi ja b)suoriksi. Hampaiden valkaisua en missään lääkärissä lähde teetättämään, ostan Havaijilta valkaisuliuskoja ja yritän osata olla niiden kanssa. Hampaiden suoristus nyt taas on paljon helpommin ajateltu ja sanottu kuin sitten toteutettu. Rahaa moinen roska tarvitsee tuhottomasti, Viroon en halua lähteä hommaa teetättämään ja on se sitten pitkäkin prosessi. Minulla ylähampaissa ei ole mitään vikaa, koko pienestä iästäni minulla on ollut hammasraudat peräti 6 vuotta, ala-asteen ajan. Silloin korjattiin pieni rako etuhampaideni välissä. Nyt näin aikuisena ihmettelen ja rankasti sitä, miksei alahampailleni tuolloin tehty mitään, sillä ne olivat jo miten sattuu silloinkin. Nyt aikuisena ne ovat ennen kaikkea esteettinen haitta, myös ihan hampaiden kunnolla harjauksen takia huono juttu. Suoraksi olisi saatava. Joten hampaiden laiton ja käsittelyn ymmärrän enemmän kuin mainiosti. Minulta saa sympatiat kaikki joiden hampaille kettuillaan. Tuntuu todella pahalta kun katsoo esimerkiksi jonkun vlogia, ja kommenttiboksi täyttyy kommenteista "Hyi kun sun hampaat on vinot". No joo hampaiden omistajahan on itse niiden asennon päättänytkin. 
Lopuksi sitten kaikki pikkutilpehööri, eli siis hiuspidennykset, rakennekynnet, ripsipidennykset, värilliset piilarit, luomiteipit, korsetit, solarium/suihkurusketus jne jne. Kaikki menee ja kyllä tykkään varsinkin muilla. Itse mietin rusketustakin jossain vaiheessa, mutta totesin että näin on hyvä ja keskityn olemaan kuolemanvalkoinen; Se luultavasti sopii minulle paremminkin. Kuitenkin tykkään varsinkin vaaleista hiuksista ja rusketus siihen päälle, näyttää todella kauniilta! Rakennekynnet ovat kanssa ihanat, mutta kynsipostauksessa kirjoittelinkin etten minä itse osaa olla niiden kanssa, kun nyppisin ne irti heti. Hius- ja ripsipidennykset taas ovat ihan ehdoton kyllä! Tilasin juuri itselleni klipsipidennykset netistä, ja odottelen innolla että ne kolahtaa postiluukusta. Omat hiukseni ovat ohentuneet tässä vuosien saatossa ihan kamalasti, ja tykkään muhkuista kampauksista. Kampaajalla en halua laitattaa ihan 24/7 olevia pidennyksiä, sillä tiedän että hermo niiden hoitamisessa menisi (kerran minulla on sellaiset pidennykset olleet ja meh, näyttivät tosi kivoilta mutta niiden irroittelu oli tuskaa kun sen aika koitti) ja ei ole varaa huollattaa säännöllisesti. Ripsipidennyksethän minulla oli tuossa joulunalla, ja aion kyllä loppukeväästä laittaa uusiksi, vaihdan salikortin kuukausittaisen maksun ripsiin ja niiden huoltoon, haha!

Sitten se asia joka ihmetyttää bloggaajien/somejulkkisten keskuudessa, että niistä itsensä muokkailuista vaietaan. Joo, se on totta että joku varmasti nostaa kauhean shitstormin siitä että otit sitä täytettä huuliin, mutta kyllä sen ihmiset huomaa ennemmin tai myöhemmin. Ei itsensä "tuunaamisen" pitäisi olla mikään tabu jota peitellään. Kyllä minä ainakin sanoisin ihan suoraan jos menisin leikkelemään itseäni, sillä kyllä sen päälepäin näkee, varsinkin siis jos olet muotibloggaaja ja asukuvia aiot nettiin laittaa. Se on todella ikävää että vauvafoorumi alkaa kuhisemaan jos viet itsesi leikeltäväksi tai rusketettavaksi, mutta loppujen viimeksi kuitenkin olet tehnyt asian ihan itsesi vuoksi, joten mikäs siinä sitten muiden mielipiteissä. Olen sitä mieltä että itsensä laittaminen, oli se meikkiä tai silikonia, ei ole väärin eikä mitenkään hävettävä ja peiteltävä asia. 

Tällaista vähän erilaisempaa mielipidepostausta. Mitäs tykkäsitte, heräsikö tuntemuksia ja jos heräsi niin kumpaan suuntaan? Oletteko koskaan itse harkinneet ihan vakavissanne mitään leikkauksia/muokkauksia? Tämä aihe on todellakin mielenkiintoinen, ja tykkäisin keskustella aiheesta myös teidän lukijoiden kanssa. Sitten vielä ihan offtopicina tähän perään, että voi vitsit mä kyllä tykkään tuosta Delyle Noirin mekosta! Se tulee näkymään meikän päällä useampaan kertaan, sen voin luvata :)

49 kommenttia:

 1. ei susta saa edustuskelposta edes kymppitonneilla, ihme että joku tyytyy suhun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvänen aika, millä tasolla taas kommentointi :) Kivasti kirjoitit tästä aiheesta, mielenkiintoinen blogi tällaiselle vähän vanhemmalle naiselle, jolle nämä gyaru-jutut ovat täysin hepreaa :) Kivaa kevään alkua!

   Poista
  2. Pakko olla aika nolife kun on joka kerta syytämässä paskaa tänne tunnin sisällä tekstin julkaisusta, huhhuh mitä vainoamista. Saa olla kyttäämässä ihan kunnolla! Sinäkään et anonyymi tästä kommentista mitään itsellesi voittanut ja mikäli sinun pitää näin aggresiivisesti pahaa oloa ja vihaa muihin purkaa, suosittelen terapiaa, sillä ammattilainen auttaa tehokkaammin kuin bloggerin kommenttikenttä.

   Poista
  3. Mieti Anonyymi hetki sanojasi ja sitä minkälaisen kuvan ne susta antavat. Haluatko tosiaan olla sellaine ihminen? Aidosti ruma sisältä? Sanoisitko näin Anonyymileiman takaakin? Komppaan Sallia, olet terapian tarpeessa jos pahaa mieltä pitää purkaa toisen kustannuksella.

   Mun on Saga pakko sanoa, että oot näissä kuvissa nätimpi kuin koskaan ennen! :) Pidä leuka pystyssä!

   Poista
  4. Toi eka ano klo 10.01 on ihan satavarmasti sama henkilö, joka kiusaa sitä JeannayJuliet-blogin Jennaa. Kirjoitustyyli ja haukkumiset on täsmälleen samaa kategoriaa. :( Onneksi Jenna taisi vasta tehdä kyseistä henkilöstä jo rikosilmoituksen!

   Poista
  5. Heh, ja siellä kirjottelee niin katkera riipputissi persenaama, että piti vaivautua tulemaan tänne ja kommentoida epävarmaa tuskaansa. Kannattaa palata takaisin huutamaan sinne tyynyyn tai ehkä kallonkutistaja voisi olla kiva paikka, jossa löydät itsesi? Sisäinen kauneus on ainakin kuollut täysin ja varmasti hohkaa jo perusilmeestä se mulkvistin leima. Mahtaa tämä tyttö enemmän kuin kelvata, kun on naimisiin pitkän parisuhteen jälkeen menossa - mies taitaa vähän tykkäillä hiukkasen enemmänkin, kun sentään hääseremoniat valmis menemään?

   Tää oli jännä postaus! Oot Saga oikeasti tosi kaunis ja kuvauksellinen, niin itse olisin haltioissani, jos peilistä katsoisi sun näköinen takaisin :) Itse tietysti aina syynää virheitään (joita ei välttämättä edes ole) ja on kriittinen. Oot kyllä ihanan sopusuhtainen, siro ja söpö, ettei kyllä keksisi mitään moitittavaa :) Onnenpekka olet - ja tuleva miehes ;)

   Poista
  6. Anonyymi 1: https://www.youtube.com/watch?v=Kgjkth6BRRY

   anonyymi 2, Salli ja Sofia: Te ootte aivan käsittämättömän ihania <3 <3 *pussss*

   Anonyymi 3: Joo, varmaan on. Kohta lähteepi rikosilmoitusta täälläkin niin saapahan nauttia sakoistansa :)

   Anonyymi: 4: Eiih oon niin otettu tästä <3 <3 Ihan oikeesti, tää kommentti sai mulle kyyneleen silmäkulmaan. Kuka ikinä oletkin, oot aivan mahtava tyyppi <3 Kiitoshali sinne <3

   Poista
  7. Huhhuh mikä kommentti :( kamala, että joudut kestämään tollasta...Näytät tosi kauniilta näissä(kin) kuvissa :)♥ Hyvä postaus muutenkin! :)

   Poista
  8. Aina välil tollast shittii tulee :/ mut kyl sen kestää ku on sit kilosti enemmän ihania lukijoita ^_^ kiitos paljon kauniista sanoistasi <3

   Poista
 2. Voi luoja toi anonyymi.. Ite just katoin, että näytät kauniilta näissä kuvissa! Sun kavoissa ei oo mitään vikaa..
  Mut niin, hyvä postaus! Mä oon ite miettiny varmaan kaikki maholliset leikkaukset, mutta tuskin mitään lähen tekemään. Etenkin haluisin ylähuuleen täytettä ja ehkä jotenkin muotoilla tai nostaa rintoja, mutta tuskin jälkimmäistä ainakaan alan tekemään. Nenäleikkaus ois ehkä tarpeellisin. Tuntuu kumminkin vähän turhalta, kun sen rahan voi käyttää muuhunkin, eikä mun rinnoissa sinänsä mitään vikaa oo eikä huuletkaan ole mitkään ohuet. Nenä on mitä on, mut mun nenäkriitikko poikaystävä silti tapailee mua, joten ei kai sekään haittaa. Oon kauhee luksuslaukkufriikki ja rakastan matkailua, joten mielummin laitan ne rahat rakastamiini asioihin. Ripsien pidennyksii aattelin joskus, mut mul on luonnostaan aika pitkät, tuuheet ja tummat ripset, että ei siinäkään mitään ideaa ois, kun en tykkää epäluonnollisen näkösistä.:D Tykkään itelläni lyhyistä hiuksista ja luonnollisista kynsistä. Ainoo mihin tollasissa "pikkumuutoksissa" menee rahaa on itseruskettava, koska en perinyt isältäni helposti ruskettuvaa ihoa.
  Tosta rintaleikkauksesta, niin oo onnellinen et peppu on nyt rintoja enemmän muodissa! Lisäksi monet avonaiset vaatteet sekä säkkimäiset vaatteet näyttää tyylikkäämmiltä pienemmillä rinnoilla. Ja toppauksilla saa varmasti paljoa aikaan. Jos haluut ottaa bikinikuvia, niin ota ihmeessä.:) Kuvista päätellen sun kropassa ei ole mitään vikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ^_^ Kuinka iloiseksi tulenkaan näistä kommenteista!! Totta, suomessa varsinkin plastiikkakirurgia on kallista, ja syö rahaa vaikka tekisi ihan pikkuoperaationkin vaan. Huh voisin kuvitella kuinka kipeää tekee nenäleikkaus >_< Ja onkai se silareiden laittokin aika tuskaista!
   ja sama tos rahankäytössä, itekin ostan mieluummin matkoja ja vaatteita, kuin jotain pysyvää muutosta itseeni, tissit kun saa pushupeilla ja nenän kavennettua sillä contourilla :) Itseruskettavaa en oo koskaan kokeillut, mut vois kyllä joskus testaa miltä itte näyttäs astetta tummempana :D

   Kiitti tästä kommentista, tuli niin hyvä mieli kun tän luki ^_^

   Poista
 3. Ano ressukka ei taida hiffata että yleensä sitä parisuhteissa ja muissa ollaan sen ihmisen persoonan vuoksi. Tosin sinä Saga olet niin kaunis että varmasti moni ottais sut jo edustusvaimoksikin ^_^

  Mun kauneusleikkauksien hyväksyminen alkoi pienenä siitä kun ajattelin että voisin aikuisena leikkauttaa haltia korvat XD Ei oo haltiakorvia vieläkään nyyh

  Se mua lähinnä kismittää että esim rintojaan saa suurentaa terveydellekin vaaralliseen asti, mutta toiseen suuntaan sitten pitää olla oikeasti jo selkävaivoja tms. Siltikin monet kattoo kieroon jos nainen haluaa pienemmät rinnat. Eikä puhettakaan että sitä saisi tehdä esteettisestä syystä. En ymmärrä sitä kun ei mua ainakaan henkilökohtaisesti liikuta kenenkään tissit mihinkään suuntaan.

  Se on kanssa hauska veto kun leikkauksien kieltämistä perustellaan, että ihmiset on menossa luonnottomampaan suuntaan.Kun vähän tsekkaa dokkareita alkuperäiskansoista pidennettyine kauloineen ja venytettyine korvineen, niin eikö ole aika selviö että ihmiselle on aika luonnollista muokata itseään. Se sitten on jokaisen yksilön asia haluaako ja tosi hyvähän se olisi jos olisi itselleen bueno valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, heikolla pohjalla parisuhde jos vaan nätin naaman takia viittii olla yhdessä... no kukin tyylillään suhteissa :D

   Haha haltijankorvat ois aika hurjan söpöt! :D Niitäkin onneksi saa "pidennyksinä", ainakin Zelda-cosplayissä olen nähnyt tosi kivoja korvalisäkkeitä :'D

   Toi on kyl tosi hyvä pointti! :o En oo ennen ajatellutkaan, mut kyllä nyt kun miettii niin tunnen muutamia jotka tosiaan on joutunut perustelemalla perustelemaan sitä miksi haluavat pienentää tissinsä vaikka selkä- ja niskakivuista on tosiaan saanut kärsiä ihan tosissaan. Ja jep, luonnotonta se meikkaaminenkin on. Luonnottomuudessa ei ole mitään pahaa, jos sitä ei aleta pitämään itsestäänselvyytenä :)

   Kiitti ihanasta kommentista, tosi kivaa kun jaksetaan kirjoittaa pitkästi ^_^<3

   Poista
 4. Tää oli aika mielenkiintoinen postaus ;) samoilla linjoilla melkein ollaan, määki haaveillut nuorempana silikoneista. :} Tosi kaunis oot<3 ilkeä anonyymi vois taas imasta paskaa :D varmaan sama tyyppi joka aiemminkin kirjoitti sulle, hankkis elämän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no joo, siis sama kusipää kyseessä :D
   Ja kiitos, kiva et oli hyvä postaus! :) Varmaan useampi on silareista jollain tasolla haaveillut, ja itsekin vasta ihan viimeaikoina olen oikeasti miettinyt että why not, mutta voi olla että jää kun ois se vähän tyhmää pistää niin iso raha siihen :P Ehkä kun tulot säännöllistyy :D

   Poista
 5. Minkä väriset sun hiukset on luonnostaan?
  Kiva oranssi/punaruskeavivahde korostu tossa yhdessä kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu kiva et tykkäät hiusväristä! :) Mulla on sellaiset aika perus harmaanruskeat hiukset, ei taida juurikasvua nyt näkyä mut jos selaa tos kesällä otettuihin kuviin niin vähän otsiksessa jne näkyy omaa väriä :)

   Poista
 6. Kuten joku jo aiemmin kommentoikin, niin mielestäni näytät näissä kuvissa aivan mielettömän kauniilta!

  Itse en menisi kauneusleikkaukseen, mutta kukin tavallaan! Muutoinkaan en viihdy missään "ylimääräisessä", paitsi kevyessä meikissä :D

  Hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, oon tosi otettu <33 Ja tosiaan jokainen tyylillään; ei mun mielestö yksikään ihminen kauneusleikkauksia tarvitsisi, mutta en tuomitse jos niitä tehdään :) Kiva et postaus miellytti! ^_^

   Poista
 7. Hampaista sen verran, että niiden oikominen on niiiin kivuliasta ja kallista, että siksi niitä ei tehdä esteettisistä syistä lapsena vaan purentavikojen yms takia :) itseltäni on poistettu liuta pysyviä hampaita ja yli kymmenen vuotta kestänyt oikomishoito loppui juuri, mutta onneksi hampaista tuli nyt hyvät. Kojeista tulevien kipujen lisäksi kärsin jatkuvasti päänsäryistä, jotka johtuivat purentavioista. En ikimaailmassa lähtisi oikomaan hampaita uudelleen, mutta nyt olen iloinen, että se aloitettiin aikoinaan. Koko elämän kestävä päänsärky tuskin olisi mukava :D Eli kannattaa olla iloinen hampaistaan, vaikka ne eivät maailman suorimmat olisi :) Olet kyllä niin kaunis kaikella tavalla että sun ei kannattaisi moisiin ruveta :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiva kuulla kokemuksia ihan jonkun suusta, en tullutkaan ajatelleeksi tuota puolta ollenlaan! :o onhan se kyllä ihan loogista että siitä hampaat ja pää kipeytyy. :/ noh, täytyy kai vaan siedättää itsensä tilanteeseen, valkaista nämä aion kuitenkin! :D ja kiitos ihanainen <3

   Poista
 8. Mielenkiintoinen teksti! Rasvaimuhan on tosi hyvä niille, joilla on oikeasti sitä rasvaa ihan mielettömästi. Niin paljon, ettei kykene edes kunnolla liikkumaan.
  Itse haluaisin ottaa täytettä vähän huuliin, sekä leikata silmäluomet. Mutta pitää katsoa jos mieli muuttuu, enkä edes tiedä sopiiko pulleammat huulet mulle. :-D
  Näytät muuten tosi kauniilta, ja toi mekko on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookko kokeillu meikata eka huulii paksummiks ja sitä kautta sit pohtinu näyttääkö täytteet huuliski kivalle? :) uskoisin et sopis vaikka oot ihana ihan noinkin <3

   Ja kiitos kiitos, kauniisti sanottu ^_^

   Poista
 9. Oot tosi nätti ihminen! <3 Etkä mitään kauneusleikkauksia tarvitse todellakaan! :) Mä itse en oo kauneusleikkauksia vastaan, jokainen saa tehdä mitä haluaa.. Mutta on se välillä harmi kun kauniit ihmiset pilaa itsensä liiallisilla kauneusleikkauksilla. Mä itse kasvatan enemmin hiuksia kun laitan pidennyksiä ja kynsiä en pystyis käyttää, mutta en kyllä osaakkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasti sanottu ; _ ; <3 Ja oot kyl oikeessa; Välillä katsoo vierestä kun toinen tekee omasta mielestä tosi outoja ratkaisuja ulkonäöllensä! Kasvaispa omatkin hiukset tuuheiksi, niin oishan se kivempi kun ei mitään pidennyksiä tartteis! :D Mut kun on tällainen luruhius niin ei voi mitään! Kynsiä en osaa kyl ittekää käyttää, noi tekokynnet saa ajaa asiansa :'D

   Poista
 10. Tuo mekko on kyllä täydellinen, sopii sulle tosi hyvin ♥ Mielenkiintoista pohdintaa tosiaan näistä kauneusleikkauksista yms. Mun mielestä itsellensä saa tehdä ulkonäköön muutoksia, jos sitä kautta pystyy olemaan onnellisempi ja enemmän tyytyväinen itseensä. Toisaalta mä toivoisin, että jokainen löytäisi itsestänsä ne hyvät puolet ja siten olla tyytyväinen itseensä luonnollisena, kauniina omana itsenään. Mutta kuten joku muukin on joskus sanonut, että ei se ole toisilta pois, jos joku haluaa muokata itsestänsä haluamansa :) Itselläni on ihan älyttömän vinot hampaat, jotka sojottaa kaikki vähän eri puolille ja haluaisinkin joskus ehkä niitä suoristaa. Toisaalta taas en, koska ne on osa mua ja olen niihin tottunut. Valkaisu kyllä ois kanssa jees, joten jos päädyt kokeilemaan valkaisukeinoa, niin toivottavasti blogiin saakka tulee hyvää arvostelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyl niin oikeessa, kaikista hienointahan se olis jos jokainen olis sujut ittensä kanssa ihan täysin ja vois vaikka meikillä tms korostaa omia parhaita puoliaan :) Ei tosiaan ole mikään syy alkaa ilkeäksi jollekulle jos hän valkaisee hampaat ja kohottaa poskipäitään. Ihana asenne sulla sua kohtaan, voisinpa ittekin oppia suhtautumaan omiin hampaisiini noin! Pakko varmaan yrittää, koska sen verran kallista lystiä se oikomishoito oli että... :D

   Poista
 11. Tää postaus oli kyllä tosi hyvä! Osaat hyvin kirjottaa ja pukea sun ajatukset sanoiksi :) Ite en luultavasti tuu koskaan ottamaan mitään kauneusleikkausta mutta ymmärrän kyllä täysin jos muut ottavat :) Ps. nykyäänhän juuri se iso takamus tuntuu olevan muodissa eikä niinkään ne isot tissit :D! Sä oot mun mielestä ihan Super nätti likka etkä tartteis mitään leikkauksia mutta jokainen tietty päättää omasta vartalostaan ja mitä oon monelta kuullut niin ne leikkaukset saattaa parhaassa tapauksessa jopa parantaa itsetuntoa ihan pysyvästi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on aika lohdullista kuulla että iso pylly on hottia nykyään :D Ja kivaa et tykkäsit tekstistä! Se on ihan parasta palautetta ^_^ Ja muutenkin tää sun kommentti oli aivan yli-ihana, tosi kauniisti sanoit <3 Olet ihana <3 <3

   Poista
 12. Luonnollisesti, kun murrosiässä olen käyn jokaisen paikan läpi mihin en ole tyytyväinen ja mitä muuttaisin. Aina kauneusleikkauksia miettiessäni mietin tekisikö se minusta aidosti onnellisen? Olisinko onnellinen laihempana ja pienempi nenäsenä. Vastaus on selvä etten olisi. Rinnat on sellainen asia etten tiedä mitä omistani ajattelisin. Toisinaan tahtoisin leikata kokonaan ne pois ja toisinaan suuremmiksi.
  Nyt sanon sen ääneen jos ennen en ole sanonut. Oot mulle monessakin asiassa roolimalli. Jotenkin sun luonne ja rohkeus mikä blogista välittyy on vau. Se miten susta huomaa et teet just sitä mistä tykkäät muista huolimatta. Oot upea ihminen ulkonäöltä kuin myös luonteelta. Hirmu kauniina olit kuvissa jälleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika sanaton!! *_* Sä oot kyl aivan ihana kun jaksat aina kommentoida ja sun kommentit on aina täyttä asiaa!! On oikeesti törkeän suuri kunnia olla roolimalli ja olen aivan otettu sun sanoista <3 Oot ihana, meidän pitää mennä teelle joku kerta jos satutaan olemaan samassa paikassa samaan aikaan <3 <3

   P.s. asiaan, toi sun kommentti onnellisuudesta on aivan totta. Luultavasti kun yhden "ongelman" korjaa, löytää heti toisen.

   Poista
 13. Kiva teksti ja kauniita kuvia!! :) Enpä ookaan ihan kauheesti ajatellut noita juttuja :O Oh man nuorempana podin myös niin huonoa oloa kun oli massiivinen lantio mutta sitten ihan lättänä rintakehä mutta onneksi sekin on podettu ja oon just iloinen näin! Mekotki mahtuu päälle ^_^ Se mitä itse haluaisin muuttaa kaikkein eniten itsessäni on korjauksen ulottumattomissa! Haluan olla lyhyempi, omata isomman pään ja suipommat kasvot, ja sitten myös pienempi kengänkoko ja jalan muoto sellainen että se sopii paremmin korkokenkiin, yhyy. Mutta mitäs niille mahtaa. : D no ei mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo monestihan sitä on nuorempana tekemässä itselleen vaikka ja mitä ja kaikki on ihan huonosti :D Onneksi sitä itsetunto vahvistuu vanhetessa, jotain hyvää sentäs :D Totta, noi on joo sellaisia ettei niihin voi vaikuttaa oikein :/ Mut musta sä kyl oot tosi nätti <3

   Poista
 14. Mielenkiintonen postaus, aloin itekin miettiä että mitä mieltä oon noista :)Typerä kommentti anolta, oot tosi nätti näissä kuvissa! Ja ihanalta näyttää toi mekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis, ihana kommentti : ) Kiva kuulla et teksti sai miteeimään ^_^

   Poista
 15. Oot just täydellinen <3 Mä en uskaltais mennä mihinkään leikkaukseen (pelko kaikista infektioista yms :/) ja muutenkin näillä korteilla mennään, mitkä on jaettu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi miten kauniisti sanottu <3 Mä pelkään lähinnä sitä kipua, iiks oon niin kipuherkkä :'D Näillä kans varmaan mennään plus meikeillä ja muilla vippaskonsteilla :'D

   Poista
 16. Ihania kuvia susta ja tosi mielenkiintosesti kirjotettu postaus! Oon todella samoilla linjoilla sun kanssa lähes kaikista noista jutuista. Itsekin joskus miettinyt silareita mutta toisaalta just sen rahankin mieluummin käyttää vaikka matkusteluun :) niinkuin säkin sanoit, ei se oikeasti elämänlaatua huomattavasti parantais vaikka ehkä vähän kivemmalta näyttäiskin :) ja just kaikki hiusten- ja ripsienpidennykset, rusketus, kynnet yms antaa vaan kivan, huollitellun kuvan ihmisestä ja niissä ei tosiaan oo mitään vikaa! :) hauskaa keskiviikkoa ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla et oot samaa mieltä asioista! :) JEp, silarit maksaa ja senkin rahan voi käyttää tietty johonkin muuhunkin :) Ja musta just on outoo mitenkä ripset, hiuspidennykset jne jne niin vielä leimaa ihmisiä tänäkin päivänä, kun mustakin se on vaan kivaa jos ihmiset laittaa itseään :)

   Poista
 17. Eritäin hyvä teksti ja aika pitkälti olen samaa mieltä tuossa, että jos itseään on pakko muokata, niin saa niin tehdä. Joku varmasti napisee, mutta parempi olla rehellinen ja myöntää leikelleensä itseään kuin väittää vastaan, vaikka kaikki näkevät toisin. Sama homma kuin olisi huomaamatta huoneessa olevaa vaaleanpunaista elefanttia.

  Mutta henkilökohtaisesti en tykkää tekorusketuksesta, koska valtaosalla ihmisistä sitä on liikaa ja se ei sovi suomalaiseen maidonvalkeaan hipiään kovinkaan hyvin (vaikka poikkeuksia löytyy). Tekoripset ja ripsenpidennykset taas on kauniit, kun ei mene överiksi, ja ehkä nyrkkisääntönä onkin juuri tämä että kunhan ei mene överiksi, niin kaikki ok :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! On outoa kyllä että se niin kielletään, koska nimenomaan se itsensä muokkaaminen _ei_ ole tabu. Ehkä kaikki vauvapalstat ja muut ovatt ämän aiheuttaneet, kun siellä niin tykätään ruotia sitä kuka teki ja mitä itselleen :P

   Ja rusketus joo voi näyttää joskus aika karmaisevalta, mutta kyllä mä olen nähnyt aika monia jotka ovat tosi kauniisti ruskettuneita! :) Ja joillekuille se bruna on pakkokin hankkia feikisti, terveisin hlö joka palaa aina auringossa ruskettumisen sijaan :'D Todellakin, kun ei mene överiksi niin lähes kaikki on kivan näköistä :)

   Poista
 18. Ahah voi jumalauta tota ekaa anoo.. :''D Järkyttävä miten ihmiset kehtaa kirjotella noin netissä.

  Mutta itse asiaan! Itse en oikeestaan kauneusleikkauksista perusta, mutta jokainen tehköön naamalleen/kropalleen mitä haluaa. Mun mielestä sellaiset silikonitissit ja botox-huulet ei näytä hyvältä, joista huomaa heti ettei oo aidot, eli suurin osa :D Toisekseen kauneusleikkaukset herättää mussa mielikuvia lähinnä julkkisbimboista ja viidakontähtösistä. Ihminen joka on valmis uhraamaan niin paljon rahaa ja kipua ulkonäön eteen, ei mielestäni omaa ihan tervettä itsetuntoa. Siis jos todella uskoo, että ei voi hyväksyä itseään muutakuin kauneusleikkauksien jälkeen.

  Toisaalta mun mielipide on ristiriitainen sen suhteen, että esimerkiksi tatuoinnit on musta tosi jees! Ja hampaiden oikomista en edes osaa ajatella kaunesleikkauksiin verrattavana asiana. Ripsien- ja hiustenpidennykset, meikit, rakennekynnet ja muut hyväksyn myös ihan täysin, koska ne ei oo pysyviä tai niin radikaaleja muutoksia.

  Itse haluaisin oikoa etuhampaani, jotka on oikeesti aika kamalan näköiset, mutta en tahdo hammasrautoja, koska ne kiinnittää vielä enemmän huomiota :D Mutta saa nähdä jos joskus löytisi keino saada suorat hampaat ilman rautoja, niin voisin siitä maksaakin. On mulla monia piirteitä, joita haluaisin muuttaa ulkonäössäni, mutta en sitä tee jos tulos ei ole 100% varmasti luonnollisen näköinen. Esim mulla on tosi ohut ylähuuli, mutta en missään nimessä halua pysyvää duckface-ilmettä :D Silikonirintoja en oikeestaan koskaan oo ymmärtänyt, mun mielestä pienet/sopusuhtaiset rinnat on paljon paremman näköiset. Mutta nää on ihan täysin mielipideasioita.

  Pointti tän sekavan selityksen takana oli että jokaisella on oma kauneuskäsitys ja mielestäni täysi-ikäisillä on ihan vapaasti oikeus muokata ulkonäköään sitä kohti. Mutta ei ihmisten kuulu olla täydellisiä, joten itsetunto pitäisi olla kohdillaan ennenkuin tuohon leikkiin ryhtyy tai muuten se on loputon suo, jossa mikään määrä leikkauksia ja muutoksia ei riitä, kun aina on jotain parannettavaa. Tulipa pitkä selostus... Yritän tehokkaasti vältellä tenttiin lukemista XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas hyvä teksti! :) Paljon mainioita pointteja! Se on harmi että kaikenmaailman viidakon tähtöset ovat tavallaan tahrineet esimerkiksi silikonien ja huulten täytön maineen. Silikonien laitto ei vähennä älykkyysosamäärää (tai vaadi alhaista sellaista jo ennen laittoa) ja se että on näyttävät rinnat ei tarkoita että niitä täytyisi heittää tiskille jokapaikassa. Mä miellän plastiikkakirurgian samalle viivalel meikkaamisenkin kanssa, vaikka meikit saakin aina pestyä pois :) Onhan sekin tavallaan turhamaista, kun nyhvätään naama peilissä kiinni lisäämässä pakkelikerrosta sekä laittamassa klipsipidennyksiä päähän kiinni. Mut mä ymmärrän mainiosti sun pointin, parashan olisi jos jokainen osaisi rakastaa itseänsä sellaisena kuin on :)

   Ah, tatuoinnit mainittu! :D Vitsi kun ois kauhee tatskakuume! :D

   Poista
 19. Tosi hyvä ja mielenkiintoinen postaus! Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu kivaa et tykkäsit <3 Ihanaa vknlioppua sullekin ^_^

   Poista
 20. Teetkö joskus mielipidepostausta tatuoinneista ja lävistyksistä? Kehonmuokkauksia nekin, tietty toisen saa pois vähän helpommin kuin toisen :) Nehän ei myöskään hirveää kirurgiaa ja puudutusta vaadi, joten yleistyneet aika lailla mun mielestä. Ois kiva kuulla sun näkemyksiä, kun esim. japanilaisessa kulttuurissahan tatskat on ainakin ihan suoraan rikollispiireistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vois kirjoittaa joskus! :) Joo totta, eipä tatskoja japanissa juurikaan kellään nää kun ne mafiaan liitetään :/ Voin katsoa saanko tatskoista/läväreistä juttua aikaiseksi :)

   Poista