lauantai 23. huhtikuuta 2016

Häämatka varattu!☆

Näitä hääpaljastuksia on nyt hyvä alkaa jakelemaan nyt sitten. Ja juhlapaikan jälkeen onkin hyvä paljastaa häämatkakohde, joka varmaan on myös yksi kiinnostusta herättäneistä asioista. Mehän emme lähde häämatkalle heti häiden jälkeen, koska meikä on uraohjuksena kesän ajan. Eli toisin sanoen painan duunia hampaat irvessä kun kerrankin voi, joten mitään lomailua tai sen tapaista ei ole kesäksi tiedossa. Koska koulusta on niin hyvä lintsata, siirtyy häämatkamme syyskuun loppuun, jolloin Christiankin pitää kesälomansa.
(c)Royal Caribbean

Kriteereinä häämatkalle oli, että sen täytyy olla nyt jotain hienoa sekä erikoisempaa. Ollaan oikeasti todella budjettimatkaajia, eli reissuilla mennään niin halvalla kuin vain pystyy. Nyt ajattelimme laittaa prioriteetiksi mukavuuden halpuuden sijaan ja yhä säilyi kohteena erikoisuus. Itsehän jo ehdotin viikon lomaa Berliiniin, siten että majoittuisimme hienoon hotelliin ja kävisimme fiinisti syömässä, kylpylöissä ja shoppailemassa, mutta ymmärrän kyllä ettei Christian aiheesta innostunut, koska on viettänyt siellä aikaa niin paljon, ja kun siellä kerta asuntokin on niin hotellissa yöpyminen tuntuisi ihan rahan haaskaamiselta, mitä se nyt vähän olisikin. Berliini on upea kohde, mutta sinne pääsee niin helposti lähtemään muulloinkin.

Hääjuhlapaikkahan on laivalla, joten häämatka saa jatkumoa. Varasimme taas risteilyn, samanlaisen kuin viimekesänä Royal Caribbeanilta. Mutta erona on se, että tämä risteily ei ole välimerellä, vaan sen sijaan Japanissa! Risteilyn nimi on Best of Japan, ja se lähtee Hong Kongista, kiertää Hiroshimaan, Beppuun (hih, T:Saga 5 v) sekä Miyazakiin. Yksi vaihtoehtohan oli lähteä Tokioon häämatkallekin, mutta totesimme että kaikista kivointa ja vaivattominta tällä hetkellä on jos voi hoitaa kaikki asiat ilman vääntöä ja englanniksi. 

Varasimme laivalta sviitin, johon saimme "honeymoon packagen", joka ei maksanut mitään kun esitimme hääkutsut ja jälkikäteen ilmeisesti pitää vihkitodistuskin näyttää. Pakettiin kuuluu klisheiset ruusunterälehdet sängyllä ja ilmainen shampanjapullo hytissä, plus jotain muuta silppua, kuten alennuksia laivalta ja niin edelleen. Saas nähdä millainen risteily on tiedossa, kun laivassa valtaosa matkustajista on kiinalaisia, ja sitten ollaan me... :D

P.s. Dat feelin' when blogger fucks around... Ei ole nyt esteettisesti kaunein tuotos mitä olen tehnyt, mutta tappelin kaksi päivää kuvien asettelun kanssa, ja näköjään ne ei vieläkään ole kauniisti... Pahoitteluni!

22 kommenttia:

 1. Herra isä nyt olen kateellinen! Aivan ihana häämatka kohde! Todella unelma kaikella tapaa! Nyt on luxusta jos jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih etköhän säkin pääse, tosiaan aika magee toi risteily varmaankin on! : )

   Poista
 2. Oii mikä häämatkakohde! :) Varmasti ihana matka tulossa <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku kiva et tykkäät kans! Sähän tykkäät reissata ni mee ihmeessä kattelee noit tollasii risteilyitä, halvalla pääsee useempaan kohteeseen ja ehtii nähä maailmaa :)

   Poista
 3. Oi todella ihanan kuuloinen häämatkakin tulossa ♥

  VastaaPoista
 4. Oi että niin ihana häämatkakohde! Kelpaisi mullekin :> Toivottavasti sitten syksyllä teidän häämatkastanne tulee ikimuistoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana <3 Kannattaa kyttäillä noit tollasii risteilyitä, tulee yllättävän halvaksi :)

   Poista
 5. Kuulostaa todella upealta! Varmasti tulee todella ihana reissu teille ♥

  VastaaPoista
 6. Oi että, kuulostaapa ihanalle häämatkakohteelle!<3 Toivottavasti tulee ihana risteily :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos <3 Mä toivon kans et reissu onnistuis parhaalla mahdollisella tavalla :D

   Poista
 7. Kuulostaa niin ihanalle, samoinkuin tuo juhlapaikka tuolla aikaisemmassa postauksessa! ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Julia! Aivan ihana kuulla et sä tykkäät tähänastisista suunnitelmista! :D <3

   Poista
 8. Oi kuulostaa vähän liiankin ihanalta, tulee varmasti upea häämatka<3

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa ihan sun tyyliseltä matkalta vaikken sinua tunnekaan, mutta blogin perusteella! mukavaa matkaa teille :)

  VastaaPoista
 10. Cool! Varmasti tulee ikimuistettava matka, ja hauskasti yhdistyy vielä hääjuhlan teemaan :) Kuinka pitkä tommonen risteilykierros on ajallisesti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joo ihan hauskaa jatkumoa :D Ja tää risteily kestää viikon : ) Et joku vajaa kymmenen päivää ollaan sit pois suomesta lennot mukaanlukien.

   Poista
 11. Vau kuulostaa niin ihanalta <3! Tulee varmasti mahtava häämatka teille! :)

  VastaaPoista