keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Private Label by G- weddingdress to sell☆

Nyt onkin sitten jo se hetki, että aivan ihastuttava hääpuku lähtee myyntiin. Tämä puku on oikeasti niin upea, että surettaa luopua tästä, mutta tilaahan tuo viepi niin paljon, ettei ole vaan mahdollistakaan säilyttää. Tietty mielessä on se vaihtoehto, että jos kukaan ei mekkoa halua ostaa hinnalla jolla sitä myyn, muokkailen (tai minä mitään muokkaa, vien ompelijalle muokattavaksi) mekosta ihan muutenvaan juhlamekon. Sen verran kauniista puvusta on kuitenkin kyse, ja tuo yläosa on ihan puhdasta rakkautta. Kaikista ihaninta kuitenkin olisi, jos joku tuleva morsian saisi tämän desingunelman itselleen. 

Mekko on siis ostettu viime lokakuussa Morsiusateljee Katariinasta. Väri mekossa on vaalea roosa, ja helma on upeaa tylliä ja yläosa kauniisti muotoiltu sekä helmin koristeltu. Selkä on avoin. Koko on S. Merkki on Private Label by G, Kenneth Winston. Jos kiinnostaa, tämä ja monta muuta ihanaa luomusta löytyy täältä. Mekko on myynnissä myös Huuto.netissä, jos sitäkautta innostuu niin saa ottaa yhteyttä! Käytän mekon pesulassa ennen uudelle omistajalle antamista totta kai. 
Maksoin mekosta uutena 2000€, ja hintalaput ja kuitit on tallella ja ne saa ostohetkellä halutessaan mukaan. Nyt toivoisin mekosta puolet, eli 1000€. Lisäkuvia saa halutessaan, ja mekkoa saa tulla katsomaan ihan livenä jos ostaminen kiinnostaa! :) Sähköpostia sekä kommenttia saa heittää jos mekko kiinnostaa, ja jos itsellä ei  ole häät ajankohtaiset, niin kaverille saa vinkata! 

P.s. Tarjota saa kanssa! 

22 kommenttia:

 1. Tuo mekko on kyllä niin upea, että en kyllä itse raaskisi luopua. Muokkaus kuullostaa kyllä hyvältä, jos mekolla on myös tunnearvoa paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No periaattees en ittekää rasskis, mut mietin vaan kuinka toi vie tilaa, ja löytyykö käyttöä sitten kuitenkaan muokattunakaan :/ tunnearvoa kyllä löytyy ja toi mekko on ihan unelmaa!

   Poista
 2. Pidä mieluummin kaunis mekko, jolla on suuri tunnearvo ja muisto kauniista päivästä, kuin pala arvotonta nahkaa. Laukun kuitenkin ostaisit noillakin rahoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tohon ylös jo vastasinkin miks haluun myydä pitämisen sijaan. :)

   Poista
  2. Mitä sitten vaikka ostaisi palan nahkaa niillä rahoilla? Voihan sillä palalla nahkaakin olla tunnearvoa.

   Poista
  3. Niinpä :) mut mekkorahoille ois kyl ihan nyt käytännönelämässä tarvetta :)

   Poista
 3. Kannatan muokattavaksi viemistä :)!

  VastaaPoista
 4. Muokkaaminen kannattaa! Vaikka et pitäisi sitä usein saisin sen jonnekkin esille muistoksi ja sisustuselementiksi.
  Tuo mekko on niin kaunis <3 Harmi etten vielä ole vuosiin naimisiin menossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei tosta sisustuselementiksi ole, niin isoa kämppää meil ei kuitenkaan oo :D
   Toi mekko on kyl ihan unelmaa, sääli luopua siitä mut parashan se niin on, tai sit tosiaan muokkauttaa se :3

   Poista
 5. Mä en kyllä itse myisi häämekkoani mistään hinnasta jos menisin naimsiiin. Se on niin ihana muisto ihanastap päivästä <3 Toki vie tilaa ja on ollut kallis, mutta ehkä se muokkaaminenki vois olla hyvä vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kans mietin, ois ihana pitää toi! Mut katotaan mitä täs myyntiprosessissa käy! :)

   Poista
 6. Oi, toi sun mekko on kyllä niiiiin ihana ♥ Jos olisin menossa naimisiin lähiaikoina ni heti olisin ostamassa sulta pois ;) Mä silti kanssa kannattaisin sen muokkaamista tavalliseksi juhlamekoksi, niin saisit sen vielä käyttöön ja se jäisi rakkaana muistona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan kosimaan ja häitä järkkäämään ja nappaat tästä ittelles upeimman mekon ikinä ;)

   Muokkaaminen on tosiaan yks vaihtis :)

   Poista
 7. On kyllä kaunis mekko. En itse kyllä varmaan raaskisi luopua tuosta mekosta.
  Niin kuin muutkin ovat jo sanoneet, kannattaisin mekon muokkaamista.
  Olet kyllä antelias ihminen (en tiedä onko antelias oikea sana kuvaamaan, en nyt keksi parempaa sanaa) kun laitat mekon myyntiin, vaikka sillä on paljon tunnearvoa. Ymmärrän kyllä sinua, viehän se varmasti paljon tilaa ja sitten jos sille ei löydy käyttöä, edes muokattuna.

  En tiedä toistinko vähän liikaa muiden kommentteja, mutta ei voi mitään. :'D :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkää periaatteessa, mut harmittaa jos toi jää ihan tyhjänpantiksi :< tunnearvoo joo tolta mekolta löytyy paljonkin! Toivottavasti se pääsee rakastavaan kotiin jatkossakin :)

   Poista
 8. Tää on niin upea mekko! <3 Kannattaa muokata mekkoa, koska noin kauniista ja tunnearvokkaasta mekosta ei olisi kiva luopua:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tykkään niin paljon tästä! Pitää miettii tota muokkailua :)

   Poista
 9. Olisinpa menossa naimisiin!
  Leikkauta tosta classic lolita -sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nyt vaan naimistumaan! :D tää on kyl ihan upee!

   Poista
 10. Ihana tämä siun hääpuku! <3 Meillä on molempien hääpuvut tallessa, laitettiin pukupussiin ja rekille muiden vaatteiden joukkoon. Ei raaski luopua, ystävä teki miun mekon mittatilauksena miulle ja mie tein miehelleni valkoisen puvun mustilla yksityiskohdilla. :) <3 Muokkauksen kannalle menisin minäkin, lyhyempänä veisi vähemmän tilaa ja sopisi useampaan tilaisuuteen. Harmi kun materiaalit näyttävät olevan sellaisia, ettei ihan helpolla saa värjättyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, no tollases tilantees mä ymmärrän enemmän ku hyvin ettei niistä halua luopua :) ihana muisto ois! Joo tota tuskin saa värjättyä :< pitää muutenvaan muokkailua miettii/kattoa :)

   Poista