maanantai 15. elokuuta 2016

*:・゚✧Pink+beige+black✧・゚:*

Blogitauko venähti taas odotettua pidemmäksi, koulua ja töitä taas. Tänään minulla alkoi myös sitten ihan lähiopetuskin, ja ei voi muuta sanoa kuin voihan opinnäytetyö. Se sitten tuleekin syömään aikaa ja ihan urakalla, ja tässä täytyy nyt sitten karsia töistä sekä sosiaalisesta elämästä, voi että! Samalla kuitenkin olen tyytyväinen siihen, että opparin aihe on näillä näkymin supermielenkiintoinen (en uskalla vielä paljastaa, koska vielä ei ole ihan satavarmaa saadaanko tehdä aiheesta. Sen verran voin kertoa että Setalle ollaan tekemässä jos ollaan) ja sain tosi mukavan kaverin opparintekoa varten. Pitäkäähän meikälle peukkuja, että opinnäytetyö saadaan nikkaroitua ja ajallaan ja hyväksytysti läpi. Sekä nyt näin alkuun että saisimme pitää valitsemamme aiheen. 
Nyt kuitenkin olisi luvassa asukuvia! Lauantaina minulla oli taas sellainen "vapaapäivä", että töihin ei tarvinnut mennä mutta kouluduunia riitti. Lähdettiin sitten Christianin kanssa treffeille lentokentän Starbucksiin, fiilisteltiin muiden reissuunlähtöä ja nautiskeltiin chai tea latet sekä frappuccinot.

Jacket: Vero Moda, shawl: Louis Vuitton, bag, earrings: Chanel, shoes: from Tallinn, top: Zara, skirt: New Yorker
Kuvat on mitä on, hiuksissa oli kiharat vaan ei ollut enää kuvissa. Uhmattiin säätä ja mentiin ottamaan ulos asukuvat, sillä jo se nyt on perhana että kun on ainoa päivä jolloin on aikaa laittautua, sataa kaatamalla. Ja minähän _haluan_ asukuvat kun jaksan laittautua nätisti! Pakko oli vaan lopettaa kun tuuli ja sade yltyi hetki hetkeltä. Laitoin muuten tilaukseen uuden objektiivin! Jotenkin tuntuu, että vaikka tämä kameran mukana tullut objektiivi on tosi jees, ei sillä saa varsinkaan ulkona yksityiskohtaisessa taustassa kauhean tarkkaa kuvaa. Jotenkin näissäkin kuvissa tuntuu, että tarkennus on jossain tuolla takanani olevissa pihlajissa. Saas nähdä milloin pääsen harjoittelemaan uuden objektiiven kanssa, paketin olisi pitänyt jo olla minulla...
Mutta asukuviin, tässä nyt näätte sitten vähän uutta LVn huivia in action. Täytyy sanoa että minä olen jo ihan rakastunut huiviin, se on niiiin lämmin ja mukavan tuntuinen! Pelkään vaan kaikkia meikkivoidetahroja ja sitä, että onnistun niittaamaan huivin takin vetoketjun väliin, sillä kuuleman mukaan nämä vuittonin shaalit eivät kauhean vahvaa tekoa ole. Mitäs tykkäätte tästä syksyisestä asukokonaisuudesta? 

14 kommenttia:

 1. Jotenkin tästä asusta sai niin syksyfiilikset että oon jo täällä kaivamassa muuttolaatikoista säärystimiä ja isoja kaulauhuiveja :''D Nätti asu ja ens kerralla minä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no joo mul on kyl niin syksyfiilis, tavallaan on kyl aika ihanaa :D JA hei pitää nähä täs piakkoin <3

   Poista
 2. Kannattaa aikuisten oikeasti opetella valokuvaamaan. Objektiivilla on lopulta melko vähän merkitystä jos sitä ei osaa käyttää oikein. Googlesta löytyy ohjeet jos löydät viitseliäisyyttä ja näet vaivaa, ei tarvitse sumentaa taustaa käsinkään kun opettelet hyödyntämään aukkoa oikein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Obiska autto kyl hurjasti! Kokeiltu on jo ja sujuu manuaalikuvauskin paremmin!

   Poista
 3. Musta nää kuvat on kivoja! Etenkin keskinmäinen. Ihana! Tuo asu ja etenkin huivi 💕 niin kaunis olet taas

  Tsemppiä kouluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanainen! Ja tsemppii tarvitaankin! :D

   Poista
 4. Toi huivi on kyllä nätti ja ihan sua ^^ ♡. Tsemppiä opinnäytetyön tekoon!! You can do it

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi kiitos sinulle! Tsemppiä tähän projektiin tosiaan tartteekin :D

   Poista
 5. Toi huivi on niin nätti! ♥_♥ kelpais kyl mullekkin ;-D

  VastaaPoista
 6. Miulla on samoja ongelmia oman kameran kanssa, että tulee tarkennettua taustaan. Asiaan auttaa tosiaan se, että pienentää aukkoa, mutta sitten siinä on vähän se ongelma, että kuvaajan pitäisi osata asettua sellaiseen kohtaan, että itse mahtuu aukon tarkennuskohtaan, ettei käy niin että keskiruumis on tarkka ja naama ei :D Täällä on käynyt välillä niinkin, vaaleat hiukset ja naama maastoutuu jonnekin, vaatteet harvemmin. Kyllähän niitä oikeanlaisia kuvia varmaan saisi kun vielä vähän säätäisi, mutta tosiaan vaatii kuvaajaltakin vähän enemmän kärsivällisyyttä kuin räpsräpsräps.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEp, omaa miehekettä ei ihan hirveesti innosta se et emäntä keikistelee kameran eessä :D Ymmärrän sen kyllä ettei oo lempihommaa sellainen. Ja nyt on uus obiska, pitää alkaa kouluttaa miestäkin ottamaan hyvii asukuvia ;D Ehkä tää tästä! :)

   Poista
 7. Siis tuo on niin ärsyttävää kun on juuri laittautunut kivasti ja vielä hyvä asukin niin sitten sataa!! :( Mulle on käynyt niin liiankin monta kertaa ja välillä jäänyt sitten kuvatkin ottamatta.. Mutta kivoja kuvia susta kuitenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi kiitos <3 No joooo tosi turhauttavaa :( Syksy on ihanaa aikaa (jos viel voi syksyksi vuodenaikaa kutsua) mutta niin turhauttavaa just tän säävaihtelun takia >_<

   Poista