tiistai 13. syyskuuta 2016

*:・゚✧Kylie Jenner FAKE lip kit review✧・゚:*

Heyy taas jälleen, katsokaas mitä posti toi minulle eilen illalla. Eräässä kollaasipostauksessani näitä himostelin, ja youtubesta on ahkerasti katseltu Kylie Jenner lip kit-arvosteluja. En oikein ole päässyt lopputulokseen ovatko nämä hyviä vai ei, kuinka paljon kehuista on vain hypeä. Tuntui kuitenkin että videoista puolet olivat positiivisia ja puolet negatiivisia. 
No mutta, lähestyin asiaa toisesta suunnasta, nimittäin tämä paketti tässä on feikki. Tilasin eBaystä kolmella dollarilla yhden paketin näitä "Kylie Jennerin" lip kittejä. Oikea lip kitti on tulossa myös, joten älää nyt hyökätkö soihtujen kanssa kimppuuni replican ostamisesta. Feikit ovat väärin minunkin mielestäni, uteliaisuus ja kolmen dollarin hinta postikuluineen kuitenkin vei voiton, ja haluan tietää mikä on ero aidolla ja feikillä. 
Valitsin kaikista sävyistä Koko K:n, sillä se näytti kaikista houkuttelevimmalta. Paketin väri oli aika eri verrattuna stock photoon, jonka voi katsoa täältä. Eri myyjä miltä omani ostin, mutta samat kuvat noissa kaikissa pyörii. Eli siis, paketin väri oli jo aika eri. 
Huulimeikit sentään näyttivät siltä miltä pitikin. En tässä postauksessa ala erittelemään mistä tunnistaa aidon ja feikin. niitä tunnistusvideoita on youtube pullollaan, ja muutamia sieltä itsekin tsekkailin. Kerron tässä kokemukset kys. tuotteista, ovatko ne todellakin laadukkaita halvasta hinnasta huolimatta, vai kannattaako vaan kiltisti satsata siihen arvokkaampaan ja aitoon settiin. 

Koska huuleni ovat rohtumisesta karseat, en nyt sitä lopputulosta naamassa näytä, tulette kyllä asukuvista huomaamaan tulevaisuudessa. Tässä käteen testattuna kummatkin. Ja joo tästä ei siis review-videot youtubessa valehdelleet. Huulikiilto ja huultenrajauskynä eivät todellakaan mätsää toisiinsa. Tummempi läntti kädessä on huulikiilto, ja oranssihtava läntti huultenrajauskynää. Ei sillä, kyllä nämä molemmat käyttöön pääsee, vaikkakin tuollainen oranssihtava nude ei ihan automaattisesti omaa värimaailmaa olekaan. Yhdessä näitä ei voi kyllä pitää, sen verran räikeästä erosta kyse. 
Huuliin laittaessa nämä olivat kyllä tosi jees. Kuivatti kyllä, mutta niin itselläni ainakin lähes kaikki mattahuulimeikit tekevät, eikä tämäkään lip kit ole mikään poikkeus. Liimaista tunnetta tämä ei kyllä aiheuttanut, mistä parissa arvostelussa on puhuttu.
Eli ihan kolmen dollarin arvoiseksi paketiksi hyvä. Nyt jännittävää sitten päästä testaamaan auteettistakin versiota! Onko teillä Kylie Jennerin lip kiteistä millaisia kokemuksia (aidoista tai feikeistä)?

16 kommenttia:

 1. Tuo sävyero on aika kammottava jos tarkoitus olisi yhdessä huuliin lätkäistä. Noin halvaksi tuotteeksi todella pigmentinen.
  Odotan innolla nähdä millainen aito sitten on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen todellakin postausta näiden kahden eroista ^_^

   Poista
 2. Mulla on molemmat aito ja feikki tosta Koko K:sta, koska olin utelias niiden eroista :D. Mulla niissä oli keskenään aika suuri väriero, mutta tuo feikkikin pysyi hyvin huulilla ilman liimaista tunnetta tai kauheaa kulumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no jännää nähdä itte kun saa tuotteen käsiin että millainen ero on laadussa ja värissä :D Mut ihan jeessiltä vaikuttaa toi feikkikin, vaikka ovatkin eriväriset keskenään toi kynä ja kiilto.

   Poista
 3. Kiinnostaa kuulla kyllä että kuinka paljon noilla on eroa! :)

  VastaaPoista
 4. Innolla odotan että millainen ero on feikillä ja aidolla! :)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa kyllä sitten noitten kanssa olla vähän varovainen.. Tiedän monta ketä on saanu noista kaikenmaailman ihottumia yms.. Ei tiedä mitä kaikkea sisältävät :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon kans kuullu kauhutarinoita mitä kaikkee lyijyä sun muuta on ollut MACin feikkihuulipunissa. Feikkimeikkeihin suhtaudun tosi nihkeästi, tässä tapauksessa uteliaisuus ja superhalpa hinta vaan vei voiton! Mitään meikkivoiteita jne en kyl eBaystä tilais : <

   Poista
  2. Mulla on kyllä vähän tää sama, oon kartellut herkkien silmien ja ihon takia kaikkea ebayn meikkejä kuin ruttoa. Samoista tehtaistahan ne saattaa tulla, mutta toisaalta en oo uskaltanut ottaa riskiä.
   Mut hauskaa että uskalsit ja teit vielä arvionkin feikkimeikistä, moni olisi varmaan jättänyt tekemättä ihan tuotteen epäaitouden takia, mut täähän on hyvä jos pääset sit pian vertailemaan aitoon :D

   Poista
 6. Mielenkiintoinen postaus! :) <3 Itsekin odotan innolla millainen ero feikin ja aidon välillä on :) Feikkimeikkejä, hassua ;D
  www.cosmopolitan.fi/natalievilen

  VastaaPoista
 7. Tosi mielenkiintoista nähdä miten aito eroaa sitten tästä feikistä! :)<3

  http://tessaheikkinen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä on jotenkin kans hassua, että on feikki meikkejä haha :D On kyllä mielenkiintoista kuulla mikä ero noilla on, veikkaan että voi olla suurikin ero. Ja nuo sävyt on kyllä tosi eri värisiä, mutta tuo punertava/tummempi sävy on kyllä kiva :)

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva kyllä kuulla sitten aidon ja feikin ero! Mulla on tulossa just toi aito Koko K postissa joten pääsen itekkin sit testailemaan ainakin sitä aitoa! :)

  VastaaPoista
 10. Olisin kyllä feikkimeikkejen suhteen hyvin varovainen koska ne voi sisältää aivan mitä tahansa, tuskin on kovin tarkkaan valvottua tuotantoa. Huulilta tuotetta voi kuitenkin kulkeutua sisälle sun elimistöön kun syöt ja juot. Sä näytät tietävän riskin, mutta toivottavasti nuoret tai vähemmän asiaan perehtyneet lukijat ei ala tilailla feikkejä halvan hinnan houkuttelemana tietämättä että väärä sävy voi olla pienin ongelma tuotteessa, aina ei välttämättä käy hyvä tuuri. Ebaysta voi saada aitoakin tavaraa ihan hyvään hintaan, mutta feikkiä en omaan naamaani laittaisi vaikka saisin ilmaiseksi. :)

  VastaaPoista