torstai 15. syyskuuta 2016

*:・゚✧Täyteainepistosten jälkeen✧・゚:*

Nyt on kulunut kaksi viikkoa (vähän vajaa) siitä, kun kävin piikityttämässä itseäni, ja ajattelin tulla kertomaan mikä on fiilis koko hommasta nyt, kun toimenpiteestä on kulunut se aika mihin mennessä silmänalusten oli tarkoitus asettua. Kävin siis MadFinillä silmänympäryshoidossa, eli piikityttämässä hyaluronihappoa silmieni alle, etteivät ne olisi kuopallaan ja sitämyöten korostuisi jokaisessa kuvassa ja oikeassakin elämässä. Meikillä kun ei kuoppia saa piiloon. Jos missasit ensimmäisen blogipostaukseni aihesta, sen voi lukaista täältä
Eli siis joo, kaksi viikkoa toimenpiteestä, pitäisi lopputuloksen olla se mikä tulee jäämään. Oikeastaan minulla on kokoajan silmänaluset näyttänyt piikityksen jälkeen samalta; Alussa ei ollut turvotusta, ja nyt ei ole laskenut täyteaine ollenkaan (ainakaan siten että sitä huomaisi). Olen siis todella tyytyväinen lopputulokseen! Oikealla puolella täyteainetta on hitusen vähemmän, ja se on vieläkin hiukan kuopalaan, mutta paljonpaljon vähemmän mitä se silloin joskus aikanaan oli. 
Mitään sivu/jälkioireita minulle ei tullut. Poskipäät olivat jonkun verran kipeät pari päivää pistosten jälkeenkin siitä kohdasta, mistä aine laitettiin sisään. Se nyt on ihan normaalia, sillä itselläni rokotuksen/verikokeenkin jälkeen pistoskohta on kipeä jonkun aikaa! Reiät ovat umpeutuneet poskipäistä, ja kaikki on mainiosti. 
Tämä kokemus oli kyllä enemmän kuin positiivinen, ja siksi nyt varsinkin uskallan suositella MedFiniä ja Valeria Danssonia kaikille, jotka tuskailevat silmänalusten kanssa ja haluaisivat ottaa täytettä niihin mutteivät ole uskaltaneet. On ehkä joo vähän pinnallista, mutta oma itsetuntoni on tämän myötä kohonnut hurjasti mitä ulkonäköön tulee, sillä nyt kun katsoo peiliin (meikillä tai ilman), niin näkyy vähän jotain muutakin kuin jäätävät siniset ja kuopallaan olevat silmänaluset!

P.s. Minulta on toivottu kuvia, missä meikkiä ei olisi paljoa. Tässäpä nämä, naamakuvia ilman sotamaalausta :'D 

14 kommenttia:

 1. Onpa Kiva kuulla että kaikki meni miten kuuluikin!:) Olet kaunis noissa kuvissa!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Se millä itsetuntonsa saa nousemaan on aivan sama, kunhan se ei loukkaa toista. Toisen itsetunnon nostattaa silikonit, toiset pistokset ja toisilla jokin aivan muu. Hyvä vain, että jostain sait itsetunnon nostaketta!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! :) Ite kärsin myös tummista silmänalusista, mutta en kuitenkaan koe tarpeelliseksi ainakaan vielä niitä hoidattaa pois :) Kiva kuitenkin tietää että on toimiva keino jos joskus alkaa liikaa vaivaamaan :) Tosi hyvä toi meikki!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyl yleensä joku keino aina löytyy :) kiva kuulla et tästä postauksesta oli hyötyä, kiitos ^_^

   Poista
 4. You look great <3 Voin vaan kuvitella että toi parantaa oloa. Tänäänkin katoin suihkussa ollessani mun harmaasinisiä silmänalusiani ja mietin että huoh! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Joo tää on kyl tehokas keino hävittää sitä rajaa mikä tummien silmänalusten alle tulee! Ja hei kiitos <3

   Poista
 5. Kyllä muakin houkuttaisi niin paljon poistaa tummat silmän aluset! Ihan sama kuinka paljon nukkuu, kuinka terveellisesti syö ja kuinka paljon meikkaa, aina on mustat silmän aluset.. Sukurasite isän puolelta 😄 Hyalyronihapossahan teho väheni ajan kanssa? Toivon, että jatkossa postaat yhtä rehellisesti mahdollista seuraavista pistoksista. Jääkö ns.koukkuun/näyttääkö silmän aluset silti mustilta vaikka olisi täytetty? Tarviiko tulevaisuudessa aina vain useammin pistoksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, molempien vanhempien puolelta ja tästä ei eroon ruokavaliolla eikä elämäntapamuutoksilla pääse :'D joo tää aine häviää ajanmyötä silmän alta :) todellakin teen jatkossa postauksia missä kerron mikä tilanne, todella hyviä vinkkejä täs :) ja noista pistosten määristä; lääkäri lupaili ettei niitä tarvitse ottaa useammin vaan päinvastoin: alkuun joutuu ottamaan useammin ja loppuvaiheessa riittää tyyliin kolmen, viiden vuoden välein otto :)

   Poista
 6. Hyvä että meni hyvin, voi olla että täytyy joskus vanhempana kokeilla tuota tai viimeistään sitten jos joskus pääsisi naimisiin :D Toistaiseksi pärjään valokynän ja peitevoiteen avulla, vaikka eihän se tosiaan sitä kuoppaa poista minnekään. Toinen silmä tuntuu muutenkin jäävän aina tummemmaksi vaikka kuinka paljon laittaisi meikkiä ja liikaa meikkiä taas korostaa ryppyjä/aiheuttaa niitä. Joka tapauksessa hyvä, että oli onnistunut operaatio :)

  VastaaPoista
 7. Outoa kun ihmiset täällä haluaa eroon tummista silmänalusista, vaikka sä nyt nimenomaan menit niitä silmäpusseja poistattamaan... Eihän se tummuus noilla pistoksilla häviä jos on luontaista taipumusta siihen, että silmänaluset nyt vaan on mustat huolimatta levosta ja elämäntavoista.

  Lopputulos on ihan sievä, ei mitään överimuutosta vaan luonnollinen tulos. Kiinnostaa kyllä joku parin kk päästä tapahtuva katsaus, miten tuo happo häviää ihon alta, että palautuuko kasvot lähtötilanteeseen vai täyttyykö ne kuopat vähitellen lisäpistoksia hankkimalla...?
  Oot varmaan ainoa bloggari joka on tällaisesta operaatiosta kertonut! Huulten täyttäjiä on blogimaailma pullollaan mutta tää silmänympärysalue oli mulle ainakin ihan uusi aihe.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa että oot noin tyytyväinen! :) Näytääkin hyvälle<3 Hei ihanaa reissua teille :-*

  VastaaPoista
 9. Näytät tosi kauniilta, mutta mä oon ihan sokea :D En vaan huomaa juuri mitään eroa, en oo koskaan kiinnitänyt huomiota sun silmäpusseihin. Pääasia on, että oot tyytyväinen, mutta mielestäni oot aina näyttänyt tosi kauniilta <3 :)

  VastaaPoista