torstai 13. lokakuuta 2016

*:・゚✧Hiroshima✧・゚:*

Hellou! Kiitos ihanista kommenteista edellisessä postauksessa <3 Vastailen kaikkiin kommentteihin, mutta haluan tehdä sen kunnolla joten vastailen tässä pikkuhiljaa. Sillä välin voidaankin hypätä Hiroshimaan, josta nyt ei ihan hurjaa määrää ole kuvia, kun päätin vetää nautiskellen visiitin. Ajattelin kyllä tehdä sitten myöhemmin kännykkäkuvakollaasin, sillä Hiroshimasta muunmuassa tuli enemmän napsittua puhelimella kuvia kuin kameralla!
Pakko kommentoida tästä kuvasta, Christianin mielestä tuo mainoksen mies on niin mainio :D Ja onhan tuo aika vetävä ilme, jos joisin kaljaa niin kyllä lähtisin heti Asahia!
Hiroshima oli kyllä mielenkiintoinen paikka, ja en voi kuin suositella tätäkin kohdetta. Sitä kaupunkiaktiviteettia oli tässä kaupungissa kyllä eniten näistä kaikista kohteista; Käytiin ottamassa purikuria, syömässä hämyjä japanilaisia halloweenhamppareita (ei ollut niin nätti ilmestys livenä, joten siksi kuva tuosta mainoksesta :'D) ja shoppailemassa. Voi että kun en malta odottaa pääsyä Tokioon, sillä kävin jo Delyle noirin liikkeessä hipeltämässä kaikkia upeita kenkiä ja mekkoja. Aika Hiroshimassa oli kyllä todella lyhyt, sillä sieltä jäi vielä paljon näkemättä. Käytiin katsomassa se tunnetuin muistomerkki, käveltiin pommin alle jääneellä sillalla ja jokea pitkin sekä harhauduttiin aivan jäätävän ison kauppakadun syövereihin. Museo olisi ollut mielenkiintoinen käydä, mutta se kahdeksan tuntia maissa ei vaan riittänyt. Noh, maybe next time! Olisiko Hiroshima teidän mieleenne? Onko kyseinen historiallisesti merkittävä kaupunki kiinnostava matkakohde?

6 kommenttia:

 1. Kyllähän toi mainos houkutteli kaljalle! :D

  VastaaPoista
 2. Haha ihan huippu toi kaljamainos :'D Ps. Tuli mieleen ihan oma lapsuus noista lelukoneista, sillä yritin joskus kahteen otteeseen saada kyseisellä laitteella yhtä isoo lelua koneesta enkä koskaan onnistunut ja siitä sitten alkoi ihme itkukohtaukset keskellä laivaa...:D Eih!

  VastaaPoista
 3. Naurahdin itekin tolle mainokselle XD Niin mainio ilme!

  Mun kaverini oli joskus aikoja sitten Japanissa vaihto-oppilaana ja hän kävi jollain porukalla Hiroshimassa visiitillä ja kertoi sen olleen ihan mahtava kokemus. Siellä on kuulemma paljon nähtävää ja on historiallisesti todella kiinnostava paikka. Haluaisin itsekin käydä siellä, mutta oma visiittini ensi vuoden puolella jää nyt tällä kertaa siihen maineikkaaseen Tokioon :> Katsotaan jos joskus pääsisin käymään Hiroshimassa ja vaikka Nagoyassakin!

  VastaaPoista
 4. Hiroshima on ehdoton kohde jonne Japanissa tahdon päästä! Historia fanini pääsisi valloileen muistellen maailman sodista opittua. Muutenkin kaupunki kuulostaa kiinnostavalta kohteelta jossa viettäisi mielellään useamman päivän.
  Tuo mainos oli kyllä mainio! Hymy siitä väkisin nousi ,:D

  VastaaPoista
 5. Tuokin kaupunki vaikuttaa mielenkiintoiselta! :) Kiva kun ootte reissullanne päässeet käymään useassa eri paikassa! Nää sun kuvat antaa hyvän kuvan aina eri paikoista.

  VastaaPoista
 6. Vautsi, vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoselle! :) Mua ittee kiinnostais molempina; sekä kaupunki-että historiakohteena toi paikka :-)
  Ja en kestä miten ihania mainoksia sielä on :'DD niin hellyyttävä toi kaljamainos<3 hahahah

  VastaaPoista