maanantai 31. lokakuuta 2016

*:・゚✧Q&A; Kysymyksiinne on vastattu OSA 1✧・゚:*


Mikä sai sinut kiinnostumaan merkkilaukuista? 
- Itseasiassa eräs entinen tuttu tutustutti minut merkkilaukkujen maailmaan. Ensin ostin vain Evan Louis Vuittonilta, ja ajattelin että tämä on sitten tässä, sain kaiken minkä halusinkaan näiltä huippumerkeiltä. Sitten perehdyin paremmin ja totesin, että ihan hurjan hyvännäköisiähän nämä ovat!

Shoppailetko usein Ebayssa tms (esim. Ali, Wish)?
- Shoppailen eBaystä lähinnä decoden- ja kynsikoristekrääsää. Kaikki askartelutarvikkeet oikeastaan, ennen tuli eBaystä katseltua enemmänkin asioita. Alilta ja Wishiltä en ole koskaan tilannut, ja tuskin tulen tilaamaankaan. eBay on helpoksi ja luotettavaksi todettu :'3

Miten paljon muoti vaikuttaa sinuun?
- Hyvä kysymys. En kauheasti juokse muodin mukana, mutta täytyy myöntää että tämä sporttivaatetyyli on iskenyt itseeni. Sen sijaan esimerkiksi bombertakit eivät, eikä harmaat hiukset. Nyt muodissa olevat chocker-korutkin iskee, ja tuntuu niin hipsteriltä kun voi sanoa että "Minä käytin niitä ennen teitä!!!!" T: entinen lolita :D

Mitkä ovat suosikki nettisivustosi ja sivustot joilla käyt päivittäin?
- Blogger, facebook, sähköposti. Siinäpä ne. Sitten selailen muutamia blogeja, sekä kaikki opiskeluun liittyvät sivustot sekä google docs ovat usein auki. 

Mitä haluaisit osata mutta et osaa?
-Näitä on paljon. Laulaminen olisi hieno taito, samoin kunnolla bloggaaminen. Yleisesti ottaen haluaisin olla paljon tasapaksumpi, ei niin helposti provosoituva sekä välinpitämättömämpi. 

Mikä on elämän tarkoitus sinun mielestäsi?
- En kyllä osaa vastata! Jotain klisheistä itsensä löytämistä sekä tyytyväisenä oloa ehkä... Mutta en kyllä osaa sanoa mikä tyyliin juuri minun merkitys tälle planeetalle oikein on.

Uskotko jumalaan tai johonkin muuhun suurempaan voimaan?
- En usko jumalaan, en usko oikein karmaankaan enää... Ateistiksi ihan 100% en voi itseäni kyllä sanoa, sillä välillä sitä ainakin toivoisi jonkun isomman voiman ohjaavan. Kuitenkaan kirkkoon en kuulu.

Pidätkö itseäsi pinnallisena ihmisenä? Mitä ulkonäkö merkitsee sinulle?
- Pidän ja en pidä. Olen pinnallinen omalla kohdallani, muiden kohdalla en. En valitse todellakaan seuraa ulkonäön perusteella, ja en oikeastaan luo negatiivisia mielikuvia ihmisistä ulkonäön perusteella. Omalla kohdallani voisin sanoa olevani, sillä mietin tuossa yksi päivä, että minkäköhän laista olisi oma elämä jos tyyliin omat kasvot tuhoutuisivat täysin. Nykyisinkin ahdistaa jo lisääntyneet finnit ja ihottuma... Tosi typerää, ja liiallisesta pinnallisuudesta olisi kiva päästä eroon. Toisaalta, tykkään laittautumisesta enkä koe siinä olevan mitään väärää. 

Millainen ruokavalio sinulla on? Syötkö sitä mitä tekee mieli, vai oletko tarkka syömisistäsi?
- Sekalainen kasvisruokavalio. Syön kasvisruokaa, mutta muuten olen todella avoin. Välillä tulee kyttäiltyä mitä suuhunsa pistää, mutta esim. tänään tuli nautiskeltua Hesburgerissa soijatortilla-ateria. Nam!

Mihin hyväntekeväisyyteen voisit lahjoittaa rahaa?
- Olen lahjoittanut Animalialle, ja hyviä lahjoituskohteita on useita! Suomen UN women, silpomaton, MLL sekä Amnesty on tällä hetkellä niitä puljuja, joihin voisin rahaa ohjata.

Suurin pelkosi?
- Läheisen kuolema

Suurin haaveesi?
- Valmistua ajallaan ja päästä hyväpalkkaiseen duuniin ja heti valmistumisen jälkeen. Mitään suurempaa tässä ei oikein ehdi haaveilla :D Tietty olisi ihanaa jos onni potkaisisi ja voittaisi useamman miltsin eurojackpotissa, ostettaisiin pari sijoitusasuntoa ja rauhassa voisi pistää koulun tauolle ja lähdettäisiin tsekkailemaan kaikkia ihania paikkoja maailmalta. 

Mitkä on 6 parasta piirrettä itsessäsi omasta mielestäsi? Entä miehesi mielestä?
- Apuaa kuusi on aivan liikaa! En keksi niin montaa. Ehkä se että ajattelen muita ennen itseäni, en ole ilkeä enkä halua olla ilkeä, sekä olen kohtelias asiakaspalvelijoille. Ja miehekkeeltä kysyin kahdesti, ja kummallakin kerralla vastaus jäi saamatta, nyyyh :D 

Mitä itsellesi tärkeää olet saavuttanut tämän vuoden aikana, ja mitä ajattelit saavuttaa ensi vuonna?
- Ehket tietynlaisen otteen höllentämisen tiettyjen asioiden suhteen. Seuraavana vuonna voisin olla asteen sosiaalisempi, rikkoa omia ujouden rippeitä. 

10 asiaa mitkä ovat tehneet sinut onnelliseksi viime aikoina?
- 1. Hesen ruoka
 2. Ystävän seura
 3. Kivat työkaverit
 4. Uudet NYXin huulimeikit
 5. Ihanat ystävät ylipäätään
 6. Kylmä valkkari
 7. Opinnäytetyö on hyvällä mallilla
 8. Jaksoin tehdä koko päivän töitä, vieläpä kunnolla eikä mitään löysiä rimanalitussuorituksia
 9. Siisti koti
 10. Ensilumi
Tässä tuli nyt lähinnä tämän päivän asioita, kun illalla tätä kirjoittelen :) Miten koet muuttuneesi ihmisenä viimeisten viiden vuoden aikana? 
- Todella paljon. Se onkin hankala lähteä erittelemään. Viisi vuotta sitten olin pullea, en osannut meikata, ujo, pelokas, ahdistunut... Siihen väliin on mahtunut vaikka jos minkälaista kautta. Olen muuttunut oikeastaan täysin niin sisäisesti kuin ulkoisesti, tietty tietyt periaatteet ja ajatusmaailmat ovat säilyneet.

Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua? Millainen elämäntilanne sinulla on? (Lol, olipa työhaastiskysymyksen oloinen :D.. Mut mua oikeesti kiinnostaa!)
- Haha ihana kysymys tää on :) Kymmenen vuoden kuluttua nään itseni ihan tavallisena töissäkäyvänä tallaajana. Ehkä minulla on silloin se musta Chanel ;DD Asutaan luultavasti täällä missä nytkin, ehkä tätä on vaan sisustettu hiukan paremmin. Nyt, minulla on aika hektinen elämäntilanne, kun opiskelut ovat loppusuoralla ja pitäisi vain jaksaa tiristää. Taitaapi olla vaikein jakso menossa, joten tästä vain ylöspäin!

Millaisten ihmisten seurassa viihdyt parhaiten? 
- Aika monenlaisten. Puheliaiden lähinnä, sillä en kestä jos ihmisestä täytyy lypsää asiaa irti. Myös minäminäminä- asenteisia ihmisiä en kestä. Haha, vastasin juuri kenen seurassa en viihdy, mutta joo, kaikenlaisten muiden kanssa. Ja sellaisten ihmisten, jotka puhuvat paljon syvällisyyksiä mutta osaa puhua myös joutavaa paskaakin. 

Millaisista aiheista keskustelet mieluiten? 
- Tuossa tulikin yllä mainittua; Syvällisistä, pinnalla olevista asioista. Mielipiteiden vaihto on kivaa. Työasioista tulee myös puhuttua aika paljon. 

Millaiset matkat ovat mielestäsi parhaita? Lähtisitkö esim. vaeltamaan Norjaan?
- Olen tässäkin kaikkiruokainen. Tiedän, ettei mieheni kestäisi vaellusretkiä, niin ei ole tullut ajateltua tuollaista. Tämä kaikki kiire ja stressi on saanut minut kallistumaan sellaisiin löhöily/kaupunkimatkoihin, joissa ei juurikaan ole pakollisia aktiviteetteja. Tietty tuollainen enempi seikkailuhenkinenkin olisi kivaa, mutta se vaatisi sitten jo valmiiksi rennon ja levänneen mielen (ja kropan) 

Onko sulla elämänfilosofiaa? Jos, niin millainen?
- Apua! Ei taida olla :D Ehkä itse noudatan sitä kultaista sääntöä, tee muille niinkuin haluaisit muiden tekevän sinulle. Muuten en kyllä noudata mitään.

Mistä asiasta olet eniten kiitollinen elämässäsi? 
- Miehestäni ja ihanista ihanista ystävistäni. On saanut oppia sen, ettei tarvitse olla supersuosittu, riittää kun on ne muutamat, joista tietää, että siinä he seisovat kaiken kuran keskellä sinun kanssasi <3

Onko sulla olemassa ns. bucket listiä asioista, joita haluat elämäsi aikana tehdä? Jos on, mitä esimerkiksi oot pitkään halunnut tehdä, mutta sulla ei oo vielä ollut mahdollisuutta siihen?
- Eipä oikeastaan, kaikki energia menee tähän opintojen suorittamiseen. Iranissa haluan käydä joskus, sen voi ehkä tähän laskea. En edes haluaisi lähteä sinne at the moment, mutta joskus tulevaisuudessa aivan varmasti lähden käymään Teheranissa.

Mikä on paras neuvo mitä oot ikinä saanut?
- Näitä on muutamia, mutta voi vitsit kun muistaisi... Ei ehkä neuvo, vaan toteamus siitä, ettei kannata murehtia menetettyä kaverisuhdetta, sillä tietää että on paljon parempaakin kuin yksi ihmisperse jonka perään itkeä. Ja se oli totta, miksi jäädä murehtimaan mennyttä, sillä siitä ei itsekään nauttinut, ja kuten sanottua, ympätillä on monta muuta ihanaa ihmistä joihin keskittyä täysillä.

Unelmiesi matkakohde?
- Tokio se kyllä on. Ja tavallaan olen haaveillut nyt Santorinille ja Balille lähdöstä.

 Maa/paikka johon et halua matkustaa?
- Australia ei sitten hotsita ei yhtään. Ja Venäjälle en jotenkin vaan mieli. Mutta ei ole mitään paikkaa minne en lähtisi mistään hinnasta (jos nämä konfliktimaat unohdetaan). 

 Mikä on sun paras ja huonoin puoli?
- Paras puoli on ehkä kiltteys ja huonoin on se, että jos olen väsynyt alan armottomasti vittuilemaan läheisimmilleni. Ja se ei ole hauskaa :'D

 Lempikirjasi?
- Ehdottomasti Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa. Niin surullinen, niin mahtava kirja. Myös Aavikon kukka on hyvä. Suosittelen!

 Mikä on ollut parasta sosionomin opiskeluissa? 
- Se, kuinka silmät todellakin aukenee tässä touhussa. Olen pitänyt itseäni aina todella monelta kantilta ajattelevana ihmisenä, mutta kyllä tässä on niin monelle asialle silmät auennut mitä ei edes tullut mieleenkään ennen tätä opiskelua.

Entä huonointa?
- Ylisuvaitsevaisuus ja kaiken ymmärtäminen

 Kauanko sulla menee meikin tekemiseen?
- Riippuu, yleensä tunnissa ehtii jo todella hyvin, perusmeikkiin menee ehkä puolisen tuntia. 

Mikä on sinun suosikki vaatteesi/asusteesi tällä hetkellä jos pitäisi valita yksi?
- Tuo Adidaksen mekko! Ihan täydellinen turvavaate. Ja asusteista Chanelin laukku. 

Kotinne lemppari yksityiskohta?
- Olohuoneen kukkamaljakko. Se on omastamielestäni ihan onnistunut sisustusjuttu. 

Millainen olisi täydellinen halloween asu?
- Oii, vaikea sanoa. Joku noitateema-asu. Jossa on mustaa ja glitteriä!

Aiotko käydä autokoulun? 
- Haluaisin kyllä, ja tykkään autoista niin haluaisin oman autonkin. Kuitenkin hulluahan se olisi kaksi autoa hommata Helsingissä hyvien yhteyksien varrella asuvana. Ja ajokortti myöskin kun mieheltä se löytyy. Joten en näillä näkymin, mutta katsellaan sitten jos ja kun on ylimääräistä rahaa. 

Minkälaisen auton tahtoisit (jos tahtoisit)?
- Joo todellakin tahtoisin! Teslan ehdottomasti. Jos pitää valita inhimillisen budjetin autoista, niin varmaan samantyyppisen mersun mikä miehelläni on. Tai sellainen kunnon luxusbemari, johon asentaisin subbarit ja leikkisin teinipoikaa :D

13 kommenttia:

 1. Mahtava postaus! :) Näitä vastauksia oli kiva lukea<3

  VastaaPoista
 2. Ää ihanan mielenkiintoisia vastauksia! <3 Toi haave Iranissa käymisestä oli jotenkin sellanen, että teki mieli lisätä omaankin listaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva et oli mielenkiintoisia! Ja Iran on jotenkin niin mielenkiintoinen paikka kun on kulttuuriin tutustunut :)

   Poista
 3. Hesen ruoka!! Oli kiva lukea tällaista taas pitkästä aikaa, vaikken nyt ennättänykkään kysyä mitään ;_; hästäkki ei oo aikaa oon aina töissä hästäkki aina väsy.

  VastaaPoista
 4. Hei ihania juttuja, opin just ehkä about sikana susta lisää 8) MÄKIN HALUAN SANTORINILLE <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Santorini oli niiiin nätti paikka! Harmi kun sinne joutuu seikkailemaan aina, ettei suorii lentoja oo ku kesäsin >_<

   Poista
 5. Mielenkiintoisia kysymyksiä ovat ihmiset keksineet. Oli niin mukava lukea siun vastauksia, kun kirjoitat niin mukavalla tyylillä. Tykkäsin näin random yksityiskohtana hurjasti, että tekstit oli välillä kursiivilla ja värit vuorotteli kysymyksissä. Sellainen kiva esteettinen asia ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta oli kans ihan huippukivoja kysymyksiä! :) Oli ilo vastata, toinen osa tulossa vielä ;) Ja ihana hei, kiva ettei menny vaiva ihan hukkaan, kiitos <3

   Poista
 6. Tätä oli tosi kiva lukea! Sain susta paljon lisää tietoa sekä vanhojen tietojen päälle uutta.
  Samaistun tuohon pinnallisuuteen! Muut saa olla millasia haluaa, mutta itseään kriitikoi hirmuisesti.

  VastaaPoista
 7. Olipa kiva postaus! Tällaisia on aina niin kiva lukea, saa vähän lisäinfoa kirjoittajasta. Tsemppiä opintojen kanssa! Nyt on ehkä vaikeaa, mutta uskon, että se kova työ palkitaan kyllä jossain vaiheessa aivan varmasti :>

  Ja pakko sanoa tuohon, että turha sitä on jäädä yhden ihmisperseen perään itkemään niin se on kyllä täysin totta. Jos ei ole voinut nauttia kyseisen henkilön kanssa ystävyydestä tai mistään muustakaan, on turhaa pitää sellaisia ihmisiä elämässään. Totesin itse saman muutama vuosi sitten; jätin vain suosiolla pahaa oloa aiheuttavan henkilön pois mun elämästäni ja tällä hetkellä voin paljon paremmin. Toivottavasti sinäkin voit hyvin <3

  VastaaPoista
 8. Todella ihania vastauksia! <3 Ja kiva kun vastasit niin kattavasti kaikkiin kysymyksiin :) Sosionomin opinnoista olisi kiva lukea enemmänkin kun itsekkin haluaisin kovasti sosionomiksi! Tuo sun elämänfilosofia, "tee muille niinkuin haluaisit muiden tekevän sinulle" on niin totta! Mä itse ainakin yritän toimia aina noin. Ja toi Tuhat loistavaa aurinkoa kirja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, kävin heti tsekkaamassa mistä se kertoo. Pitääkin lukea se joskus :)

  VastaaPoista