tiistai 1. marraskuuta 2016

*:・゚✧Beppu✧・゚:*

Viimeinen kohde meidän häämatkallamme ennen Hong Kongiin ja sitäkautta Suomeen palaamista, oli Beppu. Olen käynyt Beppussa aikaisemminkin, silloin vuonna 2013 kun olin Japanissa vaihdossa. Käsitys paikasta kuitenkin oli tosi suppea, ainoa mitä tiesin kautta muistin oli kuumat lähteet, jotka jäivät meiltä kokeilematta korkean hinnan vuoksi (noin 100€ per henkilö oli hinta, ja koska aikakin oli rajallinen, jätettiin sitten menemättä). Oltiin maissa jo kello seitsemän aikoihin, joten siksi kuvissa onkin hiukan hämärtävää, ja lähinnä vaan kierreltiin aluetta monien paikkojen ollessa vielä kiinni. 


Lähdettiin sitten seikkailemaan apinametsään! Se olikin homma kun yritimme löytää oikeaa bussia, ja Bepussa kyllä kammoksuttiin länkkäreitä :'D Yritin bussikuskeilta kysellä japaniksi kartastakin näyttämällä, että miten pääsisimme tänne, ja vastaukseksi saimme vain kauhistuneita katseita ja päänpudistuksia. Erikoista oli, että bussipysäkilla sattui olemaan eräs mummeli, jolla oli siniseksi värjätyt hiukset (joka on jo todella rebeliä japanissa), ja hän alkoi puhumaan meille englantia. Kyseli minne olemme menossa ja neuvoi oikeaan bussiinkin! Kaikenlaista, ja todellakaan en moista olettanut Japanissa tapahtuvan, mutta lämmöllä muistellaan ja päästiin perillekin! Apinat olivat aikamoisia, kyllä niitä vähän pelkäsikin. Osasivat olla aika vihaisen oloisia ainakin toisilleen. Kierreltiin sitten ihastelemassa eläimiä vähän aikaa, kunnes sitten suunnattiin takaisin keskustana, käveltiin läpi muutamat paikalliset Stockmannit ja ostettiin Starbucksista juomat, sekä lähdettiin takaisin laivalle. Beppussa oli myös se iso kirppari, josta kerroinkin ostaneeni niitä figuureita. 

Vielä olisi yksi matkapostaus tulossa, niistä julkaisemattomista kuvista jotka eivät oikein mihinkään näistä postauksista sopineet. Sitten onkin jo tulossa seuraavaa matkapostausta Saksasta, sillä enää puolitoista viikkoa niin olemme Berliinissä!

5 kommenttia:

 1. Onpa hauskan kuuloinen nimi tuolla paikalla! :D Tuollaisella risteilyllä olis kyllä kiva käydä joskus missä käydää noin monessa eri paikassa :) Suloisia nuo apinat! Ja ihana tuo mummeli joka teitä neuvoi, tuollaiset ihmiset on niin parhaita:)

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöjä noi apinat!

  VastaaPoista
 3. Ihana mummo ! <3
  Ihania myös nuo apinat! Näitä matkapostaksia on aina vaan niin parhautta lukea

  VastaaPoista
 4. Aikuista ihmistä ei kai pitäisi hymyilyttää tuon paikan nimi näin paljon :D Mukavia kuvia!

  VastaaPoista
 5. Hahaa, ihana sinihiuksinen mummeli :D Onneksi hän auttoi teitä! Toi apinametsä kuulostaa kyllä aika hurjalle!! Ja hei noi vehreät rinteet<3

  VastaaPoista