perjantai 11. marraskuuta 2016

*:・゚✧Q&A; Kysymyksiinne on vastattu OSA 2✧・゚:*


Onko sulla ja sun miehellä yhteistä harrastusta?
Matkailu ja telkun katsominen. Ja lenkkeily ja bloggaaminen! Ei oikeastaan harrasteta harrasteta mitään, mutta nuo on sellaisia yhteisiä puuhia :)

Mitä mieltä sun mies on Vesannosta? (sori, tää meni vähä sun hubbylle tää kysymys :D ei tartte vastata)
Eiii totta kai vastaan, ihana kysymys :D Tykkää käydä siellä, muttei voisi asua niin maalla :D On ihan kylmäverinen kaupunkilainen.

Käytkö usein vanhempiesi ja sisarusten luona?
En oikeastaan. Välimatka on pitkä, ja vapaata ei ole, kun viikonloppuisin on töitä ja arkisin ei pysty sluibaamaan. :(

Mitkä nettikaupat on sun suosikkeja?
Nyt täytyy kyllä sanoa ihan Nelly.com. Sieltä on tullut ihasteltua juttua jos jonkinlaista kuluneen vuoden aikana. 

Hius- ja vaatetyyli jota et suostuisi ikinä kokeilemaan?
- Vaatetyyleistä sellainen 90-luvun napapaita + trumpettilahkeiset housut :D Ei iske ei yhtään. Joku hopparityyli ei myöskään oo ollenkaan mua varten. Hiustyyleistä onkin vaikeampi sanoa. Kaljuksi en kyllä itseäni vetäisi. 

Koetko olevasi omalla alallasi sosionomina? Mitä muuta voisit kuvitella opiskelevasi? 
- Joo, ja en. Vaikeaa sanoa ennen kuin on työelämään päässyt käsiksi. Järjestöpuoli olisi kyllä ihan just minua varten, tykkäisin kovasti. Olen kyllä miettinyt työni puolesta logistiikkapuolelle lähtöä, mutta ajokortittomuus on lievä este, sekä se, että olen nyt niin kyllästynyt koulun penkillä istumiseen, että haluaisin vain työelämään!

Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi? 

- Seuraavaksi onkin tiedossa matka Berliiniin, ja sen jälkeen Tokio kutsuu! Mutta jos nyt pitäisi varata uusi matka, varaisin sen joko Espanjaan taikka sitten sinne Balille. 

Onko jokin matkakohteesi ollut selkeästi pettymys, miksi?

- Italia. Ei ollenkaan kiva kohde, ihmiset olivat semi tylyjä (paitsi Venetsiassa, se oli ihan jees kohde), kusetettiin turisteja sen minkä kerettiin ja oli likaista. En lähtisi uudelleen. Venetsia sen sijaan oli ihan mukava mesta, vaikka turistien kusettamista sielläkin harrastettiin. 

Mitä pelkäät?
- Monia asioita. Pahin pelko tulikin edellisessä vastauspostauksessa sanottua, mutta pelkään myös sosiaalisia tilanteita yhä jollain tasolla. Myös nöyryytetyksi tulemista pelkään, samoin kuin monia kamalia asioita joita tässä maailmassa voi tapahtua. 

Ateneum vai Kiasma?
- Aika paha! Viimeksi eilen sanoin, että Ateneumissa pitäisi käydä, ja meinasin tsekkailla että milloin sinne mahdollisesti pääsisi ilmaiseksi. Kiasmassa kuitenkin on tullut käytyä useammin, joten ehkä vastaan nyt Kiasma. 

Kun käyt Subwayssa, millä kastikkeilla tilaat subisi?

- En nyt muista, olisiko kevytmajoneesi? En koskaan muista mitä heillä on tarjolla ja joka kerta ne uudelleen ja uudelleen kysyn, kun ei vaan muista!

Minkävärinen Helsingin metron pitäisi sun mielestä olla?

- Tääkin on aika hyvä! Onhan se oranssi aika kamala väri, mutta erottuupahan! 

Haluisitko lapsia, milloin?
- Sen aika näyttää, en vielä tiedä. Elämässä on niin paljon kaikkea käynnissä juuri nyt. 

Onko sulla minkälainen suhde omaan kroppaan?

- Ei minkäänlainen. En vieläkään ole omasta kropastani innoissani, mutta sellaista jatkuvaa inhoa ei kyllä ole mitä joskus aikaisemmin oli. 

Sairastatko vielä syömishäiriötä? Näkyykö se jollain tavalla elämässäsi?

- En sairasta. Mutta kyllä se yhä näkyy, sillä usein vielä palaan samoihin piireihin missä anoreksian aikana viihdyin, käyn triggeröimässä itseäni muiden alhaisilla painoilla ja thinspokuvilla, muistan kuinka pystyin ennen painamaan alle 40 kiloa ja pyrin takaisin siihen. Nämä vaiheet vaan kestää kuitenkin sen pari päivää, ja sitten muistan kuinka anoreksia pilasi kaiken, ja saan taas ryhdistäydyttyä. Tästä voisi ihan kirjoittaa oman postauksensakin.

Oletteko miettineet koska voisitte hankkia kissan?

- Ollaan! Ensi keväänä kuviot rauhoittuu, kun pisimmät reissut on heitetty ja minulla alkaa suunta kohti työelämää (jos alkaa, lol), niin olisi aikaa rauhoittua kissan pariin. Ollaan jo katseltu ja mietitty otetaanko rotukisse vai ihan maatiainen vaikkapa Vesannolta. Maatiaisen puolella tällä hetkellä, mutta muutamia ihania rotuja tullut ihasteltua jo näin netin välityksellä :D

Haluaisitko rotukissan vai maatiaisen? 

- Hups, vastasin jo ylempänä! Eli kumpiakin ollaan katseltu. Tällä hetkellä maatiainen tosiaan viemässä voittoa. Rotukissoista ollaan kyllä katseltu scottish foldeja, ragdolleja sekä erilaisia itämaisia kissoja. Voi kun voisi vaan ottaa kaikki!

Minkä vuosikymmenen (1900-luvuilta) muodista pidät eniten ja mistä et? Perustele :D
-Oijoi, siis yleismaallisesti vai Suomen näkökulmasta? Fiftarityyli oli kyllä aika cool, ne kampaukset ja kellohelmahameet. Ja eikös pin up- ollut viiskytluvulta?

Seuraatko vloggaajia/tubettajia? Jos seuraat niin kerro suosikkisi.

- Seurailen joo. Justimusfilms, Markiplier, Roni Back, Papananaama... Ja sitten satunnaisesti muutamia muita. 

Missä Helsingin kaupunginosassa haluaisit asua ja miksi?
- Ollaan naureskeltu mieheni kanssa, että sitten kun ollaan isoja ja rikkaita, ostetaan asunto Ullanlinnasta :'D Ei siis, kyllä se merenranta-asuminen Ullanlinnassa/Eirassa olisi aika kivaa, ja jossain Lauttasaaressakin on kyllä ihan superupeita asuntoja ja maisemia, tosin Lauttasaaren sijainti on kuiseva. Ollaan kyllä ihan tyytyväisiä nykyiseen sijaintiimme Pohjois-Helsingissä, ja realistisempaahan on se, että wanhoilla päiwillä muutetaan sitten takaisin Merihakaan, jos kyseinen asuntorykelmä vielä joskus neljänkymmenen vuoden päästä on olemassa.

Lempipaikkojasi Helsingissä?
- Oiii tosi vaikea kysymys, viihdyn täällä niin monessa paikassa. Ihan keskusta itsessään on kivaa, Suomenlinnassa piknikointi oli tosi ihanaa, Lauttasaaressa, Eirassa ja Ullanlinnassa hurjan kaunista, ja tämä nykyinen asuinalue tuntuu ihan omimmalta ikinä!

sinulla ei enää näe hirveämmin gyaru asukokonaisuuksia ja olet myynyt ilmeisesti aika paljon gyaru juttuja pois, joten oletko jättämässä tyylin kokonaan pois?
- En kokonaan. Olen siirtymässä enemmän onee-gyarun suuntaan, mutta agejo- ja överihime ei tunnu omalta enää. Vähän päivittelen gyaruvaatevarastoja kun menemme Tokioon uutenavuotena :)

Lempi ruoka?
- Sushi!! Ja palak paneer. Kaksi herkkua joita voisin syödä päivittäin. 

Lempi herkkusi?
- Saako sanoa saman eli sushi? :D Jotenkin makeanhimo on hävinnyt minulta kokonaan, jos herkulla tarkoitetaan jotain jälkkäriä. Daim-kakku on kyllä klassikko, että sitä kyllä menee vaikkei makeaa mieli tekisikään.

Unelma-ammatti?
- Itseasiassa olen vaan miettinyt logistiikkapuolella uralla etenemistä, miten kivaa ja palkitsevaa se itselle olisi. Mutta mitä sosionomin koulutus mukanaan tuo, jossain järjestössä olisi ihan huippua päästä työskentelemään. Sydäntä lähellä olsii naisten oikeuksien puolesta työskentely. 

Mitä tykkäät lukea?
- Realistisia tositapahtumiin perustuvia jänniä kirjoja :D Taisin mainitakin edellisessä kysymyspostauksessa, että Tuhat loistavaa aurinkoa on ihan lempparikirja <3 Entisenä W.i.t.c.h.-fanina, ajattelin nyt kyllä alkaa lukemaan aikakirjoja läpi, sillä sarjisten lukeminen ei ole edes niin "sitovaa" kuin ns. oikeiden kirjojen. 

Lempi vaatemerkki?
- Iiks, en osaa nyt vastata tähän(kään). Tykkään ehkä eniten tällä hetkellä Da Tu Ran vaatteista, vaikkei niitä minulla liiemmin ole.

Lempi laukkumerkki?
- YSL:n tai Valentinon laukut miellyttää yleisesti ottaen eniten silmää, heillä on vähemmän sellaisia "hyi miten kamala"-luomuksia, niinkuin esimerkiksi Louis Vuittonilla on. 

Onko suosikkisarjoja tai leffoja?

- Katsottiin monen muun lailla Orange is the new blackia, ja se kyllä koukutti! Salattuja Elämiä ja Simpsoneita katsellaan sitten nyt, kun saatiin kaikki kaudet Oitnb:stä katsottua. Paras leffa on Napapiirin Sankarit, tuli se töllötettyä eilen :3

Mistä ostat useimmiten vaatteita?
- Sekalaisesti mistä sattuu, ei ole mitään vakkaripaikkaa. Ostan vaatteita aika harvoin, ja viimeisin vaateostos taisi tulla tehtyä Calvin Kleinin liikkeestä.

Lempibändi tai millaista musiikkia kuuntelet?
- Kuuntelen aika raskasta musiikkia, mutta tulee välillä kausia että tulee kauheaa jumputusta tykitettyä. Lempibändini on kyllä Turmion Kätilöt ja Rammstein, mutta Robinkin on superihana <3

Haluisitko vielä mennä reppureissamaan Afrikkaan? :D muistan kun joskus olit ainakin kiinnostunut :)
- Haha apua, joo ei kyl enää oo suunnitelmissa. Olen liian mukavuudenhaluinen yhtään mihinkään reppureissaamiseen. Afrikassa haluaisin käydä, Marokossa ja Algeriassa erityisesti, mutta sen näkee sitten tuleeko lähdettyä.

Miten tyylisi on muuttunut vuosien varrella, onko ollut monia eri tyylejä? 

- Onhan tässä viimeaikoina tyyli muuttunut jonkin verran. Ensimmäinen virallinen tyyli jota aloin seuraamaan, oli lolita. Lolitasta tyylini taittui gyaruun, ja gyarusta tällaiseksi mitä nyt olen :D Oli välissä sellainen gootti/emo/scene/mikälie-sekoitusvaihe, kun pukeuduin synkeämmin. 

Mikä parasta bloggaamisessa ja miksi tykkäät bloggailla? 
- Luovuus, ja se että voi seurata omaa kehitystään. Myös se positiivinen palaute mitä on tullut, jos pystyy inspiroimaan jotakuta... Ja totta kai kaikki ihanat tuttavuudet jota tässä on tehnyt blogimatkan aikana :)

Millaista piirrettä arvostat eniten ihmisissä ja mitä piirrettä arvostat eniten itsessäsi?
- Arvostan kiltteyttä ja muiden kunnioitusta. Ja siihen olen itsessänikin tyytyväinen, etten koe tarpeelliseksi lytätä muita nostaakseni itseäni. 

Näetkö itseäsi vanhempana? Jos näet millainen äiti olisit?
- En osaa sanoa, riippuu monesta tekijästä.

Mistä kehon kohdastasi olet erityisesti ylpeä?
- Lol, puhuttiinkin tästä miehen kanssa just yksi päivä. Huulet on sellainen asia kropassa mitä en lähtisi muokkaamaan :D 

Suosikki värisi?
- Vaaleanpunainen!

Mikä tai mitkä on sun pahimmat pelot?
- Läheisen menetys varmaankin. 

Mikä on pelottavinta mitä sulle on tapahtunut?
- Hmm... Varmaan rehellisesti sanottuna sellainen, kun on oma mielenterveys mennyt ja joutunut pelkäämään, että mitä tässä itselleen oikeasti vielä tekeekään. 

18 kommenttia:

 1. Jes kiva kun tuli jo seuraava osa!
  Kyselin sulta ton missä Hesan kaupunginosassa haluaisit asua ja Lauttasaaressa asuneena en ymmärrä miksi ihmiset valittaa että sijainti on huono? :D Keskusta on niin lähellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori joo, tää toisen osan teko jäi vähän viimetippaan, kun oli hässäkkää sen verran etten ehtinyt kunnolla paneutumaan kysymyksiin ;A;
   Ja no joo, se vaan tuntuu ehkä keskusta kaukaiselta, kun pääsee vaan bussilla kulkemaan :D Ja itte ollaan siellä käyty vaan autolla, ja semmoisiin aikoihin et ruuhkaa ollut tienpäällä.

   Poista
 2. Vähänkö tätä oli mielenkiintoista lukea <3 :) Oot muutenki niin mielenkiintoinen ihminen mun mielestä! Mä haluaisin joskus johonkin reppureissamaan ja vielä yksin :D Aasiaan olisi kiva mennä ja Afrikassa sitten muuten käydä. Harmi, että sulla on Italiasta noin huono kuva, toivon että Rooma ei tuota pettymystä ;) Muutenkin Italiasta mulla on jotenkin kaunis kuva ja monet ovat tykänneet. Toki turistien huonosta kohtelusta olen kuullut juttu, todella ikävää :/ Mä tykkään Helsingissä myös kovasti Suomenlinnasta ja Kaivarista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos<3 Ja ihana kommentti! Joo toivotaan et sulle Italia on parempi paikka ku mitä se meille oli :) Tietty huonoa tuuria sekä jotkut tykkää siitä Italian meininkiä :) Kaunista siel kyllä on, sitä ei käy kiistäminen!

   Poista
 3. olipa mielenkiintoinen lukea näitä vastauksia :))

  VastaaPoista
 4. Se on jännä huomata miten tyyli alkaa itsellänikin kehittymään simpelimpään ettei enää samalla tavalla jaksa panostaa tai inspaa sellainen öweri.
  Tätä oli taas mielenkiintoista lukea!

  VastaaPoista
 5. Oi miten kiva postaus! :) Tätä oli mahtava lukea<3

  VastaaPoista
 6. Ihanasti olit vastannut! <3 Kiitos tästä kesävaatteiden ikävöinnistä! :D Noi asut ja kuvat ovat kuitenkin ihan super ihanan näkösiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ja heiii äläpä, mäki aloin kaipaamaan vihreyttä ja vähiä vaatteita :D

   Poista
 7. Tulin taas pitkästä aikaan kurkkaamaan postauksia ja piti ihan tarkistaa, et tulin oikeeseen osoitteeseen, kun sulla on vaihtunut banneri!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, halusin vähän vaihteluu ja nyt sit päätin repästä :D Toivottavasti tykkäätte täst uudestakin <3

   Poista
 8. I'v recently moved to Finland, from Brazil and Im trying to look for more bloggers from here, to have friendship online as it kind difficult in real world. I would apreciate creat contents in partnership with you or if you would help me to meet people around.
  moimoi
  Bela.
  A Bela, não a Fera | Youtube A Bela, não a Fera | Fã Page no Facebook

  VastaaPoista
 9. Heiii, ihania kuvia ja ihania faktoja!<3 Mä on ollu nuorempana kans kauhee witch-fani :'DD Se oli vaa niiiin hyvä!!<3

  VastaaPoista