tiistai 20. joulukuuta 2016

*:・✧Christmasgifts for husband✧・゚:*

Muutamissa blogeissa on pyörinyt lahjaideoita vähän ties kenelle, ja itse ajattelin nyt tulla esittelemään, mitä minä valitsin omalle miehelleni joululahjaksi tänävuonna. Meikäläisen mies on vähän haastava lahjottava, kun ei omien sanojensa mukaan halua _mitään_. Olenkin aikaisemmin ostanut lahjaksi ulkomaanmatkoja ja ravintolailtoja, mutta nyt ei ensi kevään aikatauluun sovi ulkomaanmatkat, sillä opinnäytetyö ei valmistu itsestään, ja ravintoloistakin ollaan jo testattu ne mihin ollaan haluttu. Tietty Farang on todettu paikkana erinomaiseksi, muttei se jotenkin istu jouluun ja jouluruokaan😃 Tällä kertaa sitten napsin kasaan paketin, jossa on käyttötavaroita, jotka kuitenkin on vähän erikoisempia!

Louis Vuittonin vyö oli semiselvä asia minkä hankin. Tämä inspis tuli, kun mieheni kehaisi erään tyypin Luikkarin vyötä, ja samaan lauseeseen lisäsi, että voisihan sitä itselläkin olla uuden vyön hankinta edessä. No, minäpä sen hankin sitten joululahjaksi. Pienet paineet oli kyllä ostohetkellä, että onko vyö sellainen kuin halusikin, ja ette tiedäkään kuinka onnellinen olin kun vyö oli ihan nappivalinta! 👍
MKn korttikotelo ei sitten ollut mikään ylläri Christianille, sillä tämän hankinnasta oltiin puhuttu jo siitä lähtien, kun sain itse lahjaksi YSLn korttikotelon. Meissä molemmissa on samaa vikaa; Kortit on aina hukassa, ja kaikki tärkeimmät on ripoteltu aina takin taskuun ja miehelläni myös on käytössään auto jonne voi hupeltaa tavaran jos toisenkin. Nyt siis saapi toivoa, että kortit olisivat kaikki samassa paikkaa. Yksi kauppareissu tosin heitettiin niin, että korttikotelo oli mukana, mutta kortit eivät😂
Finnkinon leffalippupaketti oli pieni heräteostos, mutta ostin kun halvalla sain. Kumpikin tykätään käydä elokuvissa, mutta leffalippujen suolainen hinta on jättänyt sen aika harvinaiseksi huviksi. Nyt kun sai köntässä halvemmalla, niin totta kai otin tämän pakettiin mukaan.

Kuvasta sitten puuttuu vielä termosmuki sekä Diorin hajuvesi, jotka myös hankin, mutta nekin annoin käyttöön sitten samantien. Olen tosi malttamaton ihminen mikä paketteihin tulee, ja pakkohan nämä oli heti antaa, kun muuten olisin kertonut jo seitsemän kertaa ennen jouluaattoa, mitä kuusen alta löytyy. Plus kaiken lisäksi minä olen jouluaaton kokonaan töissä, ja en edes olisi paikalla lahjojen avaamisen hetkellä. Parempi siis näin. Tietty, sitä voisi itseään alkaa kouluttamaan, että ensi vuonna lahjat odottaisivat antamistaan sinne jouluaattoon asti! 

7 kommenttia:

 1. Tosi kivoja lahjoja ja varmasti tulee käyttöön! Käytännöllisyys ennen kaikkea. Leffaliput kieltämättä on todella kalliita, mutta elämyksenä parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla et säkin tykkäät! jep, mitään turhuuksia ei oo kiva ostaa :)

   Poista
 2. Todella kivoja ideoita:) Tuo vyö näyttää ainakin minun silmään todella hyvältä.

  enazupreme.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hihi, minäkin voisin ottaa tommoisen korttikotelon. :) Oma mies sai tänä jouluna 'vain' lahjakortin hierojalle muutamaksi kerraksi. Ollaan oltu kohta 10v yhdessä, joten alkaa välillä nuo joululahjaideat olla vähissä! Siksi tykkään kun blogeissa on näitä lahjaideoita puoliskollekin niin voi vähän saada vinkkiä että mitäs ne muut ostelee miehekkeilleen.
  Nii ja mulla on sama, pitäisi heti saada antaa lahjat ja kertoa mitä siellä paketissa on :D Ukko aina hermoilee kun yritän 2vkoa ennen joulua työntää paketteja nenän eteen, että joko aukaistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii kauhulla ootan just tulevia muistamispäiviä :D Kun on jo nyt haastavaa noiden lahjojen löytäminen. TUo vyö ja korttikotelo oli sellaiset et nyt ne on jo käytetty, ei niitä asusteita tuo mieheke määräänsä enempää tarvitse saatika halua, ja tavaraa mitä toivoisi on niin vaikeaa keksiä. Kiitti muuten tosta hierontalahjakortista, se vois olla sellainen mitä mä voin hyödyntää sitten tulevaisuudesaa ;D Haha ihana kuulla et joitain muitakin on meitä jotka ei malta oottaa lahjojen kanssa XD Mä otin ensivuoden haasteeksi saada lahjat pysymään piilossa aattoon asti!

   Poista
  2. Pakko tulla vielä lisävinkkaamaan edelliseen, että mun mieheke on kovasti ilahtunut Elämyslahjojen valikoimista kans. Esim. mysteerihuone tai mikä lukittuhuone-peli se on oli ihan hitti! Tykkäs hurjana ja juttua riitti pitkäksi aikaa. :)

   Poista