keskiviikko 21. joulukuuta 2016

*:・✧Grey winter outfit✧・゚:*

Tätä asukuvailupäivää muistelen kaikella muulla kuin lämmöllä! Ulkona oli niin viheliäisen kylmää, että minun sekä asukuvaajan sormet olivat katketa, ja toivottiin vain että kuvat onnistuisivat että pääsisi jännekin lämpimään😂Mutta joo, sanoinkin muutama postaus sitten että tuo takki siirtyi pois myytävien listalta, ja sitä on tullut käytettyä ihan jonkun verran! Olen sanonut useampaan otteeseen että harmaa on nyt tosi in itsellä, ja sitä on niin helppo yhdistää mihin tahansa väriin. Ehkä tämä mustasta asteittain luopuminen ilmenee minulle näin? 😄 Odottakaas vaan, olen kohta kokovalkoisissa ja hehkutan kuinka ihana väri valkoinen on!

 Jacket: Fishbone, shoes: can't remember, bag: Yves Saint Laurent, earrings: Chanel

Hui että alkoi palelemaan kun katsoi näitä kuvia uudelleen! Ei sillä, olen ihan syväjäässä vielä työpäivien jäljiltä. Se kun saa seisoa kymmenisen tuntia päivästä kylmässä viimassa, niin alkaa se tuntumaan jonkun verran. Rispektit kolleegoille siitä että joutuvat siellä seisoskelemaan säännöllisesti. Nyt on kaksi päivää vapaata, ja sen jälkeen olenkin aatonaaton sekä jouluaaton töissä. Aika jännä, en ole aiemmin ollut poissa Vesanto-kotoa joulua, saatika sitten varsinkaan töissä! Vaikka ei sillä, pelkään enemmän aatonaattoa, joka on varmasti paljon pahempaa hässäkkää kuin mitä jouluaatto itsessään. Ei sillä, sitten otetaankin joulupäivänä auto alle ja suunnataan pariksi päiväksi Vesannolle, ja kun sieltä takaudutaan niin meitä odottaa jo Tokio. Vauhdilla siis tämäkin kuukausi hujahtaa ohi! Millaisias suunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on joulunajalle?

15 kommenttia:

 1. Ihana asu ♥ Tuo takki on kyllä ihan unelma, onneksi löysit sen takaisin käyttöön kirppiskasasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! ❤️ Joo onneks, nyt tää tosiaan on ihan aktiivisessa käytössä :D

   Poista
 2. Kaunis asu ♥ Toi takki on vaan niin ihana!

  VastaaPoista
 3. oi miten ihana tuo takki kyllä, kelpuuttaisin omaan vaatekaappiinikin ehdottomasti :-)

  VastaaPoista
 4. Ihan näin uteliaisuudesta, miksei sulla ole vihkisormusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihkisormus oli susi ja siitä tippui timantit :D mutta kihlasormusta oon pitäny, paitsi nyt kun psori on niin pahana et sormet on turvonnu (kuvista näkee et kädet on ihan punaiset... >_< ) nyt on taas sormus sormessa 😊

   Poista
 5. Tosi kivan mallinen toi takki, älä ihmeessä myy :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana asu! Etenki tuo takki 💕

  VastaaPoista
 7. Ihana asu! *_* Kuten aiemmin sanoinkin, tuo takki on kyllä niin supersöpö ja sopii sulle kuin nenä päähän ♥

  VastaaPoista
 8. Jessus tuo laukku!!♡_♡ ihastellu jo aikasemminki!

  VastaaPoista