tiistai 31. tammikuuta 2017

*:・✧(Aikuisten) ystäväkirja✧・゚:*

Bongasin Saijiksen blogista hauskan postauksen, nimittäin vanhan kunnon ystäväkirjan! Tällaisiin pieniin kysymyspostauksiin on hauskaa vastailla, ja kuten sanottua, on kiva saada blogin sisältö pysymään myös kevyenä raskaiden asiapostausten ja kuvapostausten keskellä. Kannustan kaikkia bloggaajia osallistumaan tähän, näitä(kin) on hauskaa lukea muilta😊

Nimeni on: Saga Berg-Dahlström
Jotkut kutsuvat minua: Ihan vaan Sagaksi. Pienenä olin tosi katkera siitä, että minulla on niin lyhyt nimi ettei siitä saa mitään väännettyä. Nykyisin ei kyllä haittaa :'D
Olen syntynyt vuonna: 1995 Eli olen siis: 21-vuotias, nyyhkis kohta täytän 22v. Kauheaa, viime kesänä minulta kysyttiin minkä ikäinen olen. Menin sitten vastaamaan että 19, ja kauhukseni tajusin saman tien kun sanoin sen että ei taivas, enhän ole. Mutta se meni ja en enää kehdannut korjata että eikun hups.
Lapsuuskotini langallinen puhelinnumero oli: 646770. Muistan!
Pienenä olin varma että minusta tulee isona: Mäkihyppääjä. Sitten halusin olla balettitanssija, sitten eläinlääkäri, sitten ensihoitaja...
Mutta isona minusta tulikin: Opiskelija😅😂Ja bussifirman työntekijä. Ok, sosionomiksi tässä kovasti yritetään valmistua.
Täydellinen puoliso: Tuo oma rakas aviomies💕
Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: En oikeastaan haluaisi lisää tunteja. Olen niin saamaton tällä hetkellä, että lisätunnit vain ahdistaisivat kun tajuaisin että aika juoksee ja hommat ei etene. Mutta jos kuvitellaan että saisin itseäni niskasta kiinni, riuhtoisin opinnäytetyötä eteenpäin ihan vimmatusti.
Harrastan nyt: Ihan vain koulunkäyntiä. No ei, jos aikaa on, niin tykkään pelata Nintendo 3DS:llä tai Wii U:lla, ja käyn lenkillä. Ja tämä blogi tietty!
Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Turmion Kätilöiltä jotain menvämpää tai Die Antwoordin Banana Brains tai I don't care.
Noloin teeveeohjelma josta pidän: Salatut Elämät. Enkä tiedä tykkäänkö edes kys. ohjelmasta, mutta töllötettyä sitä tulee :'D
Bravuurini keittiössä: Palak paneer tai perunarieskat. En tiedä, en oikein ole ruuanlaittaja-ihmisiä.
Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Minä itken aina, ei se mitään syytä tarvitse.
Lapsuuteni lempilelu: Mummolta ja papalta saatu Harry Potterin pöllö. Se on niin ihana ja sitä vaalin koko lopunikäni. Sain sen 6-vuotis synttärilahjaksi ja tuossa se sohvannurkassa yhä nököttää.
Lempilelu nykyään: ööh..? En tiedä? Tuo Wii U?
Salainen paheeni: Varmaankin tuo pelaaminen. Nököttäisin jonkin konsolin ääressä koko päivän jos ei muuta pakottaisi velvollisuudet tekemään.
Eikun se ihan oikea salainen paheesi: Kakun syöminen. Joskus tulee fiilis että pakko saada daim-kakkua, ja tuhoan siitä puolet. (Toim. huom. tätä ei käy joka viikko)
Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: Ensimmäisenä tulee mieleen vanha savolainen viisaus jonka rakas pappani on joskus todennut, mutta taidanpa jättää sen kertomatta, kun ei ihan muotibloggaaja-kamaa ole😅 Ehkäpä se, ettei kaikki mene aina niinkuin kuvittelee, vaikka itse tekisi kaikkensa asian eteen.

4 kommenttia:

 1. Haha tää on niin mahtipostaus! Ja sun vastaukset on oikeasti mielenkiintoisia! <3

  VastaaPoista
 2. Nää on kyl hauskoja postauksia aina. Sä vastasit jopa aika rehellisen kuuloisesti, kun nää on ihan tylsiä jos vastaaja alkaa kiilloitella sädekehäänsä ja kaunistelee noita vastauksia liikaa :D Kiva kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et tykkäsit tästä :D muhun ei kans iske sellaset vastaukset mistä näkee jo kauas et ne on vähän kaunisteltuja :D rehellisyys maan perii!😂❤

   Poista