perjantai 13. tammikuuta 2017

*:・✧Positiivista vuodessa 2016✧・゚:*

Nyt Japanijutut hetkeksi sivuun, ja ihan takaisin Suomeen, asukuvia joita otettiin joulun jälkeen Vesannolla. Koska asukokonaisuus ei ole kummallisempi, ajattelin listata nyt niitä hyviä juttuja vuodessa 2016. Sain tuon Adidaksen paidan joululahjaksi mieheltäni, ja voi vitsit, tykkään siitä kovasti. Yksi sellainen turvavaate lisää, ja tuo on kyllä niin lämminkin. Kerrankin ei tarvinnut palella ulkona, kun otti asukuvia. Paita on siis Adidaksen, ja trikoot sekä kengät Nikeltä. Muuta tässä ei sitten ollutkaan... :'D
Mutta joo, sorrun siihen huonossa olossa ja negatiivisuudessa rypemiseen. Vuodessa 2016 tosiaan oli hurjan paljon kaikkea hyvää, mutta kun loppu meni ihan nyt suomeksi sanottuna vituiksi, niin mieleen jäi vaan suru, tuska, ahdistus ja masennus. Ihan hyvä pysähtyä itsekin hetkeksi, ja kirjoittaa ihan ylös niitä kivoja juttuja, mistä viimevuosi oli tehty. Siinä olin väärässä, kun tammikuussa 2016 olin ihan satavara, että kyseinen vuosi tulee olemaan paras ikinä. Sitä se ei kyllä ollut, mutta as I said, tapahtui ihan mullistavia asioita hyvässäkin mielessä. 
💙Mentiin naimisiin! 17.6.2016 oli kyllä vuoden paras päivä. Hääjuhlat onnistuivat täydellisesti, ja saatiin juhlia meidän rakkauttamme läheisten ollessa läsnä.
💙Sitä myöten sitten muuttui nimenikin, ja päädyin ottamaan yhdistelmäsukunimen Berg-Dahlström. Tästä on kysytty, että miksi päädyin yhdistelmänimeen. No, ihan vain siksi että nimet sopi yhteen, ja halusin pitää vanhan sukunimeni. Mitään sen kummempaa ei tässä päätöksessä ollut :)
 💙Häihin liittyy tämäkin. Ihana kaasoni ja ystäväni Salli järjesti oikeasti ihan parhaimmat polttarit ikinä! Ne olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin, ja pidettiin hurjan hauskaa. Vaikka seuraavana aamuna olikin vuosisadan krapula, muistelen päivää lämmöllä. Pus Salli olet paras!
💙Ostettiin sitten vuoden alussa mieheni kanssa yhteinen asunto! Jännää, pääsin ensimmäisen kerran elämässäni sisustamaan ihan omaa kotia. Muutettiin myös minulle ennestään ihan tuntemattomalle alueelle, ja täytyy sanoa että rakastan tätä aluetta. Jos joskus sattuisi sellainen pari miltsiä ilmaantumaan tilille, että kämpänvaihto olisi realistista, kyllä tällä alueella kuitenkin pysyttäisiin. Ja oikeastaan, en koe mitään tarvetta muuttaa pois tästä asunnosta. Kun vaan vielä saataisiin sisustuksen loppusilaus valmiiksi, olisi tämä parhain mahdollinen koti.
💙Lisää hääjuttuja! Lähdettiin sitten syyskuussa häämatkalle, Hong Kongiin ja siitä kiertämään Japania. Oli ihan unohtumaton reissu, vaikkakin kuumaa oli ja hellettä riitti. Sainpahan ensimmäisen kunnon rusketuksen mitä minulla on koskaan ollut.
💙Opinnäytetyö starttasi, ja vihdoin alkoi tuntumaan että tuolta koulusta saattaa vaikka päästä poiskin joskus. Yleisesti ottaen motivaatio kouluun nousi viimevuonna, ja sain suorittaa kaksi todella opettavaista harjoittelua ihan mahtavissa harkkapaikoissa.
💙Viimevuoteen sisältyi häämatkan lisäksi muitakin unohtumattomia matkoja. Käytiin Berliinissä, Havaijilla, Riikassa, Itävallassa, Budapestissä sekä unohtamatta kaikkia Tallinnan- ja Tukholmanristeilyitä. Havaiji oli tuskaisista lennoista huolimatta aivan mahtava paikka, ja sinne olisikin ihana päästä vielä joskus. Ja lähtihän meidän Tokionlentokin vielä viimevuoden puolella, vaikka perillä Japanissa olimmekin vasta tänävuonna. Niin ja alkoihan vuosi 2016 meillä Tokiossa.
💙Sain jatkaa vanhassa kesätyössäni, ja sain siitä kesätyön lisäksi duunin, jossa kävin myös koulun ohella. Ylipäätään työkokemus on kasvanut ja koen olevani paljon valmiimpi työelämään, jos sinne joskus täätlä koulusta vaikka pääsisinkin :'D

Tässä näitä kohokohtia. Kyllä vuoteen sisältyi sitten vaikka ja mitä pienempiä juttuja, juuri kavereiden kanssa vietetyt hetket, pienet onnistumiset, materialismionnellisuutta... Paljon kaikenlaista. Harmittaahan se, että kaikkea kurjaa tässä pitikin sattua, että yleisfiilikset koko vuodesta olivat sitten kurjat. Ei sitä asuntoja ostella ja naimisiin mennä kuitenkaan ihan joka vuosi. Tästä vuodesta en uskalla toivoa mitenkään hienoa ja erikoista, tietty salaa mielessäni toivon että saisin sosionomin paperit kouraan ja opinnäytetyön valmiiksi, mutta muuta tässä sitten ei uskalla edes haaveilla. 

9 kommenttia:

 1. Sulla on kaikkia ihania juttuja kuulunut vuoteen! :) siksi heittäisinkin sulle kyssärin kun hehkutit sun polttareita :D eli oisko sulla mitään vinkkejä polttareihin? Mun pitäisi tässä osallistua tänä keväänä polttareiden järjestämiseen mutta en oo ollut yksissäkään joten pienimmätkin vinkit on tervetulleita :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo voin heittää :D Mun polttarit tosin oli sellaset ihan basicit, oltii vaa meillä ja syötiin ja juotiin :D EI siis ollu mitään erikoisempaa :) Ruoka- ja juomavinkkejä voin kyl antaa! :) Kommaan sun blogiin paremmalla ajalla <3

   Poista
 2. Voi miten kivoja juttuja sulle on tapahtunut! Oot kyllä päässyt matkustelemaan paljon! <3

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja! :)

  PS. Olen usein miettinyt, kun tuossa profiilitekstissäsi lukee "matkabloggaajan vaimo", että kuka se matkabloggaaja on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun miehellä Christianilla on matkablogi :) Aattelin kyl et voisin joskus tehä ihan blogipostauksen siitä, niin pääsisitte lukemaankin <3

   Poista
 4. Ihana postaus! Sulle tapahtui kyllä viime vuonna paljon kivoja juttuja, mutta valitettavasti kukaan meistä ei välty niiltä huonoiltakaan asioilta... Tärkeintä kuitenkin on, että löysit sellaisen ihmisen rinnallesi, jonka kanssa on hyvä olla ja jonka kanssa haluut jakaa tulevaisuutesi <3 Tosi paljon tsemppiä koulun kanssa, toivotaan että valmistuisit mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Ja niinhän se menee, eipä se elämä kellään pelkkää ruusuilla tanssimista ole :)

   Poista
 5. Teidän häät oli kyllä sellainen juttu josta itsekin olin ihan intona, vaikka eivät minuun mitenkään liittyneet. Oli ihana seurailla kutsukorttien ja kaiken muun sellaisen tekemistä täältä blogista. Kuvat häistänne olivat ihanaa katsottavaa kun tunteet paistoi niistä niin vahvasti.
  Paljon olen saanut inspistä kyllä asukuvistasi ja matkapostauksista ideoita vaikka en pääsekään vielä toteuttamaan.
  Hyvää energiaa kouluun. Kyllä se valmistuminen sieltä vähitellen tapahtuu <3

  VastaaPoista