sunnuntai 12. helmikuuta 2017

*:・✧Risteilyä sviitissä✧・゚:*

Hyvää sunnuntaita! Kiitos kaikille kun jaksoitte kommentoida edelliseen postaukseen, vastailen teille kaikille paremmalla ajalla ihan kunnolla ajatuksen kanssa. Oli ihan huippua saada vinkkejä ja neuvoja teiltä kaikilta, vähän saa sitä perspektiiviä. Haha, voisin vaikka heittää oman CVnkin tänne teidän arvosteltavaksi, ties vaikka saisin niin mahtavia vinkkejä että työtäkin irtoaisi! Nyt olen kuitenkin viettänyt rentoa viikonloppua, unohtanut kaikki työ- ja koulujutut. Ollaan vietetty miehen kanssa ihan vaan sellaista perus viikonloppua. Eilen minulla oli käynti lääkärissä, mutta sen jälkeen oltiin ihan vapaita tekemään mitä halutaan! Pyörähdettiin Vantaalla outleteissa, ja voin suositella Adidaksen outlettia! Tosi halvalla kaikkea ihanaa, trikoita ja paitoja lähti alle kympillä. Teinkin pienen ostoksen sieltä, jonka tulette näkemään toivottavasti piakkoin~💕
Tässä postauksessa on nyt pieni throwback viikkoa takaperin, kun käytiin pyöröhtämässä Tallinnassa ja takaisin. Mieheni oli varannut meille sviitin, kun oli halvalla saanut, ja ai että! Olisi tehnyt mieli vaan jäädä tuonne. Noista sviiteistä kyllä saa enemmän iloa irti vaikka Tukholmanreissuilla, sillä onhan yksi yö nyt vähän lyhyt aika nautiskella tuollaisista puitteista. 

Sviitissä oli siis kaksi huonetta, kylppäri, kaksi vessaa ja oma sauna. Aikaisemmin sviiteissä oli myös poreammeet, ja kyllä se vähän harmitti kun huomasin niiden poistuneen. Noo kyllä siitä reissusta silti ilon irti sai. Koko hytti oli todella tyylikäs, vähän harmittaakin etten enempää kuvia ottanut. Toisaalta, olipahan rennompi reissukin kun ei tarvinnut ottaa stresihuolia kameralla heilumisesta. 
Voi että, olisipa aikaa! Jotenkin tämä viimeinen lukukausi alkaa stressaamaan. Opparin palautuspäivä on merkattu, paljon kursseja käymättä, työnhaku ja kaikki muukin. Minä uhosin kun luin muutamia blogeja, jotka jäivät aika hiljaisiksi valmistumisen lähestyessä, että minä en ainakaan anna koulun häiritä bloggaamistani, kun ei työtkään haittaa. No voi olla, että pikkuisen joudun sanojani syömään. Nimittäin tuntuu tosiaan siltä, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken, ja asukuvien kanssa on mahdotonta saada aikataulut mätsäämään valoisan ajan ja kuvaajan kanssa. No eiköhän kaikesta selvitä, tämä jokapäiväinen postaustahtihan on alkanut jo nyt vähän rakoilemaan. Pyrin silti tekemään parhaani, ja kyllä liian pitkä blogitauko rasittaa itseänikin. Kuitenkin kyse on rakkaasta harrastuksesta💞 Nyt kuitenkin pakko sulkea blogger ja facebook, ja siirtyä vähän edes reippailemaan kouluprojekteja eteenpäin. Mies lähti viulunsoittokeikalle, ja olen muutaman tunnin yksin kotona. Palataan taas huomenna!

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja sviitti kelpaisi kyllä matkalle kuin matkalle ♥

  ♥: Ane

  VastaaPoista
 2. Vaaaau, ihanalta kuulostaa ja näyttää:) Oma sauna, en oo kuullutkaan ! Harmi että poreamme oli poistunut, olisin ollut itsekin tosi pettynyt. Mutta joo, tuolllainen hytti olisi aika luksusta aina risteilylle, se on niin pieni aika mitä siellä on mutta varmasti sen arvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentistasi <3 Ihana et iskee toi hytti. Joo, no vähän mun mies osas jo epäillä et se on poistunut sieltä, mut oli se vähän semmonen höh-fiilis :D Mut unohtu nopsaan kun muuten oli niin kivaa! :) Suosittelen ehdottomasti lämmöllä <3

   Poista
 3. Kuulostaa ja näyttää kyllä niin ihanalta ja rentouttavalta! <3 Vitsit, kun itselläkin olisi mahdollisuus päästä johonkin noin hienoon paikkaan vain olemaan ja nauttimaan vapaa-ajasta. Ja unohtamaan kaikki paska, mitä tässä nyt on muutaman päivän sisään tapahtunut.

  VastaaPoista