keskiviikko 22. helmikuuta 2017

*:・✧Russian and French✧・゚:*
Eilinen oli ihan mahtava päivä! Harmittaa ihan, sillä suunnittelin toteuttavani jonkinlaisen my day-postauksen. No, sehän sitten tietty jäi, kun ajattelin päivästä tulevan vain toooosi tylsän, sillä päivä sisälsi runsaasti kouluhommia, kouluhommia ja vielä vähän koulujuttuja. Mieheni vinkkasi minulle kuitenkin, että illalla voisi olla ihan jees hetki lähteä syömään, kun hommat on saatu hoidettua, ja mihinköhän aikaan minulle passaisi, jos hän varaisi pöytää jostain. Olin ihan varma, että mennään johonkin Kiilaan kympin burgereille tms, kun mieheni kuitenkin on usein ihan ravintolahamppareiden perään, ja ainoa mitä hän ravintolasta suostui paljastamaan oli se, että kyllä sieltä vatsansa täyteen saa. 
Olin todella yllättynyt (positiivisesti tietysti) kun menimme meren rannalle Bystro-nimiseen ravintolaan syömään blinejä! Blinien perään ollaan kumpikin haikailtu, jo yli vuoden kun yritimme varata pöytää Kulosaaren Kasinolle bliniviikoille. Tuolloin emme pöytää saaneet, ja blinit jäivät syömättä. Nyt sitten saatiin maistaa ihan auteettisia blinejä ja oli kyllä hyviä! Ilta oli ihan täydellinen, ravintola hieno ja tunnelma rento. Haluttiinkin vielä vähän venyttää iltaa, ja lähdettiin kävelemään pitkin Espaa, etsien paikkaa minne vielä voisi mennä yksille. Täytyy kyllä sanoa että Espan ravintoloissa on kyllä niin paljon ilmaa hinnoissa, siis en edes palkkapäivänä maksaisi perus gin tonicista 15,50€, mitä se näytti kaikissa ravintoloissa olevan. Päätettiin sitten hypätä kadun toiselle puolelle, Brondaan, sillä samaan ketjuun kuuluvissa Gaijinissa ja Farangissa on drinkit olleet aivan superhyviä ja laatuunsa nähden edullisia. 
Brondassa sitten otettiin yhdet drinkit, minulla oli inkivääriä ja greippiä, Christianilla raparperia ja vadelmaa. Olin vähän kade Christianin drinkistä, olihan se paljon nätimpi kuin omani!😅 Mutta tykkäsin kyllä omasta drinkistäni enemmän. Ihan oikeasti suosittelen Brondaa, Gaijinia ja Farangia ihan illanistujaispaikkanakin, sillä tunnelma niissä on tyylikäs, ja juomat oikeasti tehty harkiten. Lisäksi Espan hintoihin nähden paikka on halpa, ja mieluummin maksan oikeasti hyvästä ja laadukkaasta juomasta 12€, kuin samasta gin tonic-sotkusta melkein 16€ mitä saisi kotonakin tehtyä. Eli suosittelen lämmöllä💕

6 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että teidän iltanne oli hyvin onnistunut! Kuvistakin huokuu sellainen todella ihana fiilis <3 Nuo drinkitkin näyttävät oikein hyviltä, voi vitsit, kun itsekin saisi tuollaisen jonkun oikein näyttävän ja hyvältä maistuvan juoman nokkansa eteen juurikin nyt *_* Kelpais ainakin minulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi kiitos <3 Ihana olet <3 Ja noi juomat oli oikeesti ihan supereita, et ehdottomasti suosittelen testaamaan ton Brondan :)

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanalta illalta :) Ja niin ihanan tunnelmallisia kuvia, ai että ♥

  VastaaPoista