lauantai 18. maaliskuuta 2017

*:・゚✧Black, Chanel and tulips✧・゚:*


Ihanat lauantaihuomenet sinne teille kaikille! Itse tässä särpin aamuteetä ja pläräilen vanhustyön aineistoa, mutta en vaan jotenkin saa aikaiseksi (lol, vaihteeksi) alkaa kirjoittamaan asiatekstiä. Selailenkin facebookissa muutamia ihania ryhmiä sekä muokkailen kuvia, sillä asukuva- ja muoti-inspis on ihan katossa! Olen kohtapuoliin lähdössä käymään moikkaamassa ihanaa Sallia, jonka näkeminen on ikävästi kyllä jäänyt. Viimeksi nähtiin meidän häissä, ja voitte kuvitella ettei siinä ajassa ehtinyt hirveästi mitään ihmeellisyyksiä, kun itsekin oli vaan niin stressaantunut ja jännittynyt. 
Jos seuraat minua snäpissä (@namehisa), näitkin varmaan että meillä oli eilen sisustusurakka. Siis, jos sinulla on joku pikku projekti jonka tekemistä haluat venyttää kuukausi, mahdollisesti vuosikaupalla, niin kutsu hätiin minut ja minun mieheni, me kyllä saadaan pikkuprojektikin kestämään ikuisuus! Ok, no en tiedä voiko sadan neliön asunnon sisustamista kutsua pikkuprojektiksi, varsinkin kun meillä on muutakin tekemistä tässä vuoden sisällä ollut. No, nyt tässä tulikin pari päivää sitten vuosi täyteen siitä kun nukuttiin eka yö täällä meidän nykyisessä kodissamme. Kotijuttuja voisin kirjoitella tässä piakkoin paremminkin kun esittelen muutokset mitä tänne meille tuli.
Tällainen asukokonaisuus meikällä oli eilen päällä, mun kaivoin kaapista tuon nyöripaidan sekä nuo Freddyt. Vaihteeksi olinkin sitten taas... mustat vaatteet päällä. Ja asukuvat piti napsia sisällä, sillä aivan järkyttävä keli oli ulkona. Arvatkaa vaan paljonko oli kiharoita jäljellä kun pääsin Helsingin keskustaan😅

12 kommenttia:

 1. Todella ihania kuvia ♥ Pystyisipä itsekin napsimaan sisällä asukuvia, sillä usein kivan asun päivänä ei ole ketään kuvailemassa :D Ja ihanaa, että tulossa kotijuttuja enemmänkin blogiin :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ja joo toi on kurja kun on kiva asukokonaisuus mut sit kuvaaja puuttuu/keli on ihan kökkö :D Meil onneks on ihan semijees valaistus ja iso peili olemassa niin on mahis kuvailla :)

   Poista
 2. Toi asukokonaisuus on täydellinen! ♡

  VastaaPoista
 3. Oi, onpas sulla ihana asu ja näytät niin kauniilta! :)

  VastaaPoista
 4. Oot niin sulonen näissä. Huulipuna on ihana, mitä se on? :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii kiitos <3 <3 Ja toi on joku NYXin huultenrajauskynä, en nyt muista sävyä ulkoa ;A;

   Poista