perjantai 24. maaliskuuta 2017

*:・゚✧Chanel espadrilles✧・゚:*

Kenkälinja jatkukoon! Hämmennyn aina vaan uudestaan ja uudestaan siitä miten oma mieli muuttuu tiettyjen asioiden suhteen. Uusin ihmetys on nämä Chanelin espadrilles-kengät. Siis ensimmäinen ajatus näistä oli että hyi hemmetti miten rumat kengät ja joku näistä vielä maksaakin. Nyt ajatus on se että hmmm, ihan peruskivat ja varmasti hyvät jalassa, sekä menee asuun kuin asuun. Näyttää kivemmalta varmaan kuin ballerinat ja supii useampaan asukokonaisuuteen kuin lenkkarit. 
En ole kys. kenkiä tainnut koskaan livenä missään nähdäkään. Tai, varmaan näitä on Della Margassa ollut joskus, mutta en ole kiinnittänyt huomiota. Oma vika kenkäshoppailussa on se, että katson vain kengän korkoja. Mitä enemmän korkoa sitä kivemmat. Sitten ostelen kenkiä joita voin käyttää ehkä yhtenä päivänä vuodessa ja loppuina päivinä ihmettelen että mitäs hemmettiä sitä jalkaansa iskisikään. 
Japanissahan on ihan hemmetin kuuma ja tukalaa, että sinne ajattelin näitä kenkiä hankittavaksi. Kävellään kuitenkin paljon ja haluaisin olla laittautuneenakin. Joten miksipä ei sitten näitä? Menee kuitenkin hyvin pieneen tilaan, joten pakkaamisen tiimoilta ei tulisi probleemaa. Kuitenkin tuo pohja vähän epäilyttää; En tiedä olenko niin hirveästi tuollaisen "punotun" pohjan fani. Näyttää suoraan sanottuna vähän heppoiselta. Jos espadrillesit ostan, niin ehdottomasti kankaiset/nahkaiset, kuin muoviset, jotka ovat muuten ihan järkyttävän näköiset. Ne suorastaan huutaa sitä, että hiostaa mahdottomasti. Hassua kyllä, muoviset versiot maksavat enemmän kuin esim. nahkaiset. Ainakin Della Margassa. Uutena tuskin näitä ostan, sillä hinnat Dellassa taitavat olla jotain päälle viittäsataa euroa. Hintaa Chanelin omassa myymälässä en tiedä, mitä mahtaisi olla. Googlaamalla löytyi jotain neljää, viittäsataa dollaria. Kuitenkin olettaisin että Euroopassa saisi halvemmalla kuin Jenkeistä. Ja Japanissakin vaikka tax freenä ostaisi, on hinta silti korkeampi (plus Suomessa joutuisi maksamaan verot päälle joten njet!).
Käytettynä metsästäminen onkin sitten ihan oma juttunsa. Oma kengänkoko on niin vaihteleva, että melkein pitäisi mennä sovittamaan. Sitten mihinkään Della Margaan kehtaa kävellä että "Tulin vain sovittamaan, ostan nää sit käytettynä muualta". Ja sitten; Vuoropäivin vihaan näitä kenkiä ja mietin että mitäs ihmettä päässäni onkaan liikkunut kun tällaisia edes harkitsen, ja vuoropäivin olen ihan rakastunut ja suunnittelemassa asukokonaisuuksia mihin nämä sopisivat. Jakomielitautia much. 
Mutta joo, mitäs te tykkäätte näistä kengistä? Onko jollakulla kokemuksia näistä? Ovatko rahanarvoiset ostokset? 

6 kommenttia:

 1. Nyt ei kyllä oikein omaan silmään osunut nämä yksilöt. Vaaleat olivat ihan kivat, pinkit ehdottomasti ei. Glitteri ja punottu pohja teki kengästä todella halvan näköiset. Channellin logo hyppää ehkä hieman liian suuresti silmille?
  Vaaleana tai mustana kengät voisivat mennäkkin. Ainakin nämä sopivat varmasti asuun kuin asuun. :D Vaikka itse olenkin henkeen ja vereen tennari tyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin et nää jakaa mielipiteitä, en ittekään tiedä tykkäänks vai en :D Mä haluisin nää mustana just sillee et toi logo ei huuda hoosiannaa edessä ihan törkeen selkeesti :D Mä viel mietin näitä, saa nähä mihin lopputulokseen näiden kans tuun :D Tennarit tietty on joo tosi kivat, mun tyyliin ne ei jotenkin vaan istu :)

   Poista
 2. Joskus näin noita kenkiä jossain catwalkilla ja oma reaktio oli kyllä aika sama kuin sun ensirekatio!:D
  Jotenkin yllättävät Chanelilta, miten sen nyt kuvailisi fiksusti... maanläheisemmän/hipihtävät? näköiset kengät. Tottunut siihen kuvaan chanelista, että kaikki on aina niin siistiä siistiä sileää pintaa ja classista.
  Livenä tuskin materiaaliin kiinnittäis ees huomioo:D
  Sievät noi on kuitenkin! Vaaleanpunaiset varsinkin;>

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä noi on ihanat!! Oon kuolannu tommosia beigejä jo ikuisuuden, mutta en oo raaskinut vielä sijottaa :P Viime syksynä ostin halppisversioit näsitä Ralph Laurenilta, mut onhan nekin ihanat <3

  VastaaPoista