torstai 16. maaliskuuta 2017

*:・✧Kartell love✧・゚:*

Olen aivan hurahtanut Kartellin sisustusjuttuihin. Stockmannilla tulee aina ohjauduttua huonekalupuolelle ihastelemaan kaikkia juttuja. Minulla ja miehelläni on aika samanlainen maku kaikessa, onkin helppoa valkkailla asioita kun kumpikin vaan tykkää samasta, mutta tämä jakaa meidän mielipiteet! Christian ei oikein ole innostunut huonekaluista, ja hänestä ne ovat vain ylihinnoiteltuja halvan näköisiä muovipalasia. Ja joo myönnettäköön että vaikka se hylly siellä Stockmannilla oli aivan ihana, en silti maksaisi siitä melkein tuhatta euroa, kun onhan se... vaan muovia?
Tämä ostos oli kuitenkin ihan superihana meidän molempien mielestä ja Christian itseasiassa tämän bongasikin! Saimme sukulaisiltani häälahjaksi lahjakortin Rauman Sisustusideaan, ja ostettiin sieltä sitten tämä ihanuus. 


Tämä tarjotin on tosi ihana! Sopii keittiöömme kuin nakuutettu. Meidän sisustus kun on aika harmaa/valkoinen-meinigillä, sopii läpinäkyvät/lasiset yksityiskohdat meille hyvin. Keittiön pöytä oli vähän kaaos, kun olin levittänyt siihen omat koulupaperini, ja silloin tällöin tässä on seilannut ties mitä vaasia ja hedelmävatia (ilman hedelmiä, lol) ja yksinäisiä kynttilöitä. Keittiökin alkaa olemaan nyt sitävaille valmis että vaan siivoan täältä pinnat ja nappailen teille kuvia meidän köketistä. Kyllähän minä salaa vähän haaveilen, että saisimme keittiöömme ne Kartellin läpinäkyvät tuolitkin, mutta ehkä nämä ikean versiot ajaa asiansa. Toinen salainen haaveilun kohde on tuohon olohuoneen nurkkaan pikkuinen läpinäkyvä pöytä sekä siihen se upea pyöreä lamppu, jonka nimi nyt ei muistu mieleen, eikä sitä Stockan nettikaupastakaan löytynyt. Aina saa unelmoida!
Mitäs te tykkäätte Kartellin jutuista?

2 kommenttia:

  1. Kartellin jutut on kyllä niin ihania! Voisin haalia niitä meille kotiin vaikka kuinka paljon! :D

    VastaaPoista
  2. Kartellilla on kyllä tosi paljon kaikkea upeaa, muuuuutta mulla on se Bourgie-lamppu, ja se on vähän väliä rikki (tulee jotain kosketushäiriöitä eikä se menekään enää päälle). En kyllä tiedä miten yksittäistapauksesta on kyse, mutta en enää ostaisi Kartellilta lamppuja :P (luulisi että sillä hinnalla nyt saisi kunnolla toimivia tavaroita)

    Ihana se lamppu toki on, enkä sitä voikaan hylätä :D

    VastaaPoista