sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

*:・✧Mustaa mustan perään✧・゚:*

Nyt on viimepäivinä tullut takapakkia tässä väriytymisessä. Olen pukeutunut melkein joka päivä mustaan. Vieläpä siten ettei mustan kaverina ole mitään muuta kuin... mustaa? Korut sitten on voinut olla kultaisia tai hopeita tai sitten niitäkään ei ole ollut tuomassa minkäänlaista säväytystä. Noh, se sallittakoon. Olen vaan niin innoissani näistä uusista ylipolven saappaista sekä tuosta Chanelista, että haluan kuluttaa niitä nyt heti niin paljon kun voi. Perjantaina moikkasin Terhiä, sekä käytiin illallisella mieheni tuttavien kanssa sekä lopuksi päädyttiin Gloungen kautta DTM:ään iltaa istumaan. Mies häippäisi taas lauantaina pois Suomesta työmatkalle, että pitihän sitä perjantaina venyttää yhteistä aikaa ihan viimeiseen saakka!

 Dress: Michael Kors, bag: Chanel, shoes: Nelly.com, nacklace: MOHITO


Suurena ötökkäfanina tuo kaulakoru on aivan ihana, ja haluaisin käyttää sitä enemmänkin. Iso mutta siinä on vain tuo paksu ketju, joka siitä tekee hurjan kömpelön ja jotenkin ketjun takia se ei tähänkään asuun ihan 110% sovi. Pitäisi saada sekin aikaiseksi, että vaihtaisi tuosta ketjun sirompaan. Oma to do-lista tuntuu senkun vain kokoajan kasvavan, kokoajan keksii joitain tekosyitä miksi pitäisi saada vain möllöttää. Nytkin olen nautiskellut tosiaan miesvapaasta viikonlopusta, ja lenkkiä lukuunottamatta en tänään(kään) ole tehnyt muuta kuin katsonut telkkua, maannut sängyssä ja istunut koneella. Koneellakaan en edes tee mitään kehittävää, muutamia facekeskusteluja lukuunottamatta. Projektisuunnitelmaa, harkkaraporttia ja blogihommia kyllä olisi, mutta kun ei. Teetä vaan kuluu ja mietin että mitähän sitä tekisi. Ehkä tämä vaan kuuluu tähän masennuskauteen joka taas on menossa, kun edes kivoja juttuja ei saa tehtyä. Minun on pitänyt soittaa töihin palkka-asioista jo ööh, kaksi viikkoa, sekä hammaslääkäriaikaa on pitänyt soitella jo tammikuusta alkaen. Tosi rasittavaa. Tiedän kuitenkin, että kun vaan alkaa asioita tekemään niin saan ne sitten tehtyä ja kunnolla, se aloittaminen on vaan murheenkryyni. Onko teillä muilla siellä vastaavia aloittamisongelmia?

P.s. Siis mikä on tämä keli?? Aivan ihana sää! Vaikken olekaan mikään kevätihminen ja tykkään myös talven pimeydestä, on tämä valoisuus ehdottoman piristävä juttu!

17 kommenttia:

  1. Tuo auringonpaiste on jotain niin ihanaa! Kuten myös tämä asu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tosi kaunista ja keväistä *_* Ja voi kiitos ihana, pus <3

      Poista
  2. Toi laukku on kyllä niin täydellinen! <3

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana asu, vaikka mä en tunnetusti mikään mustan suuri ystävä olekaan! Nuo saappaat sopii sulle todella hyvin, onneksi löytyi sopivat vihdoin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihana et tykkäsit :) Ja siis noi saappaat on ihan 5/5 :) :D

      Poista
  4. Ootko sä koskaan esitellyt vihki/kihlasormustasi blogissa? Olisi kiva näin koruhulluna nähdä niistä parempaa kuvaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis, mul oli luonnoksissa kyllä, mut sit poistin sen kun aattelin, ettei ketään kiinnosta! :D Voisin tehä kyl postausta niistä :)

      Poista
  5. Oii miten hyvin musta sulle sopiikaan! <3 Musta on kyllä ihan paras väri :D

    Ps. http://wwheretonext.blogspot.fi/2017/03/tunnustus-blogilleni.html <-Sulle on tunnustus mun blogissa :)

    VastaaPoista
  6. Mä oon kyllä niin onneni kukkuloilla näistä säistä kun pääsee tosiaan pitämään pian ylipolvensukkia ja -saappaita kunnolla! 8) Aivan ihana asu tämäkin, täysi kymppi koska mekko ja ylipolvensaappaat;) Ja no se musta ei vaan petä koskaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos, aivan ihanasti sanottu <3 No joo tosiaan nyt rupee olee asukuvailusuotuisat säät todellakin :) <3

      Poista
  7. Toi asukokonaisuus on kaikessa yksinkertasuudessaan aivan ihana, eikä ainakaa mun mielestä kaipaa mitään muita väripilkkuja kun noi korut! :D Mulle henkilökohtasesti musta on vaan sellanen väri, etten ees osaa lähtä yhdistelemään sen kanssa mitään värikkäämpää, kokomusta on vaan jotenkin niin elegantti ja siivo ratkasu.

    VastaaPoista