keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

*:・✧My (mon)day✧・゚:*

6:59 Herätys soi. Meillä on kummallakin joku fiksaatio miehen kanssa siihen, ettei herätystä sovi laittaa parilliselle numerolle. Koska meillä ei ole mikään virallinen kiire, köllitään sängyssä vielä hetki ja pikakelataan päivän tahti läpi. Joskus viisi yli noustaan. (Tuo meikän herätyskello on jäänyt kesäaikaan, en ole saanut aikaiseksi kääntää sitä talviaikaan, ja nyt se onkin jo turhaa. Minuuttiviisarikin edistää, mutta olen oppinut jo katsomaan mitä kello oikeasti on.)

7:15 Vaatteet päälle ja aamutoimille. Tänään en viitsinyt meikata tai laittautua sen kummemmin, kuitenkaan mitään ihmeellistä ei ole tiedossa ja iho muutenkin aika huonona. Adidaksen mekko ja leggingsit pelastavat päivän! Näinä aikaisina aamuina kun kumpikin meistä lähtee töihin/kouluun, on perinteenä se että keitän miehelleni espressot sekä itselleni otan chai laten mukaan. Keitän siis espresson miehelleni ja sen jälkeen termosmukiin oma chai latte.
7:33 Ulos kotoa ja suunta kohti Espoota! Minulla alkoi tänään työharjoitteluni Espoossa, joten työmatkaan täytyy varata aikaa tunteroinen. Tarkoitus oli että mies olisi heittänyt minut autolla, mutta autohan oli niin syväjäässä kun sitä ei ole vähään aikaan käytetty, että päätettiin ottaa junakyyti.
8:37 Espoossa, musiikit pois ja työmaalle.
12:30 Työt loppuvat tältäpäivältä, ja lähden kohti juna-asemaa! Harkkapaikkani on Espoossa, mutta koska olen pihi enkä suostu maksamaan seutulippua, kävelen Helsingin puolelle junalle. Tulee kätevästi joka aamu sekä iltapäivä heitettyä lenkki pakon sanelemana.

12:43 Junaa odotellessa. En hirveästi diggaile näistä A-junan 20 minuutin vuoroväleistä, mutta ei se mitään, kärsivällisyyttä on hyvä treenata.
12:55 Istun junassa ja laitan whatsappia Christianille, sovitaan että tavataan keskustassa.
13:20 Sushia! Christian lähtee työmatkalle yhdeksi yöksi, joten ei nähdä enää tänään. Käytiin sitten lounaalla vaihtamassa kuulumisia.
13:53 Kohti junaa. Missaan junan johon ajattelin ehtiä, mutta onneksi meillepäin menee junia käytännössä koko ajan. Vikat pusut Chrisulle ja junaan istumaan kohti kotia. Kasapäin hommia odottelee.

14:11 Kotiovella!
14:16 Teevesi kiehumaan ja tietsikka päälle. Tästäkin tullut aikalailla automaatio, että kun tulen töistä/koulusta, niin suoraan teet tulille ja läppäri auki. Minulla odotteleekin paljon projekteja tekemistä. Tykkään muutenkin saada hommat alta pois, että illalla voi vaan keskittyä jumittamaan.
14:33 Photoshop auki ja muokkailemaan ensimmäistä settiä päivän valokuvista sekä kirjoittamaan tätä blogitekstiä, kun vielä muistaa mitä on aamusta/aamupäivästä tekemässä.
15:05 Blogger kiinni ja Word auki. Pidän kuitenkin facebookin auki, sillä omalla kohdallani kouluhommat sujuu lungimmin kun siinä samalla sosialisoin välissä.

16:10 Havahdun siihen, että päivän viimeiset valoisat hetket ovat käsillä! Hyppään keittämään lisää teetä ja ottamaan tuleviin postauksiin kuvia.
16:30 Kaivan parit sandaalit kaapista ja sovittelen niitä. Hihi rakastuin noihin nyörikorkkarisandaaleihin, aivan ihanat! Ja hyvät jaloissa. Oli kyllä muuten vaikeat saada jalkoihin revittyä nuo, eivätkä ole mitkään nopeimmat ottaa poiskaan. Pääsisipä näitä kenkiä käyttämään mahd. pian.


17:58 Santsimaan vielä vähän teetä, kun edellinen satsi ehtikin jäähtyä ennenkuin pääsin sitä juomaan. Blogijutut ovat vieneet tänään koulujutuilta voiton, sillä blogihommat ovat edistyneet huomattavasti enemmän kuin koulujutut. Nyt päätän ryhdistäytyä ja avata sen Wordin ihan tosissaan ja suljen kaikki muut mahdolliset ärsykkeet!
18:03 Tajuan, etten voi kirjoitella hirveästi opparia eteenpäin, ellen ota kirjoja kauniiseen käteen ja lue niitä ensin. Ok, eli nyt sitten laadullista tutkimusta sekä sukupuolivähemmistöjen historiaa kehiin! Ihan tervettäkin poistua koneelta hetkeksi.
18:59 katson viimeisen kerran kelloa ja totean että sisällä kökkiminen saa riittää. Heitän lenkkikamppeet päälle ja kipaisen lenkille.
19:45 Takaisin sisällä. Napsautan saunan päälle, sillä päätin lenkillä että minun on pakko päästä lämmittelemään saunaan, vaikka yksin kotona olenkin.
20:17 Avaan telkkarin ja otan pitsapalan iltapalaksi. Katson pari jaksoa Simpsoneita, jotka ovat menneet tallennukselle. Uuden kauden jakson jätän säästöön, sillä tiedän että mieheni haluaa nähdä jakson myös, joten se katsotaan varmaan keskiviikkona.
21:05 Tulen takaisin tietokoneelle, mutta nyt ei jaksa muuta kuin katsella vlogeja ja selata jotain turhia sivustoja.
22:22 Tietsikka kiinni, hampaidenpesulle ja sänkyyn! Selaan kännykällä vielä somea ja katson pari videota youtubesta. Huomenna onkin yhtä aikainen herätys kuin tänäänkin, että ihan hyvä mennä nukkumaan ajoissa.

Tällainen oli minun maanantaini. Ihan perus, tällaisia minun arkipäivät nykyisin ovat. Tietty työharjoittelussa olen yleensä pidempään, tänään oli mukavan lyhyt päivä. Koulujututhan tosin jatkuvat aina kotoa käsin, mutta olen sen verta sosiaalinen kääpiö että nautin yksin kotona möllöttämisestä enemmän kuin vaikkapa luennolla opiskelusta. Kuvatkaan eivät nyt ole mitään niin hienoja kuin suurimmalla osalla muulla my day-postauksissa. Halusin kuitenkin ottaa ihan perus kuvia päivän mittaan ilman isompaa asettelua. Ok, mietin kyllä aamulla, mutta totesin sen vievän liikaa aikaa ja haittaavan päivän rytmitystä. Toivottavasti kuitenkin tykkäsitte tästä postauksesta! Oliko hot vai not?

6 kommenttia:

 1. Okein ihana postaus ja tätä oli mukava lukea!<3 Aika hauskaa, kun mäkin olen tänään kuvaamassa kuvin mun päivääni, hah :D

  VastaaPoista
 2. Noi kengät on kyllä niin mageet! <3

  VastaaPoista
 3. Tuli noista teekannun takana näkyvistä tuoksupulloista mieleen, et ois kiva jos tekisit postausta sun hajuvesistä!

  VastaaPoista
 4. Mä just katoin että onpas kivat kuvat tässä postauksessa :D Samaistun myös tähän sosiaaliseen kääpiöyteen! Parasta on kun huomaa että jollain kurssilla kaikki luennot videoidaan eikä oikeasti tarvi poistua kotoa :D

  VastaaPoista
 5. Musta tää oli kyllä todella kiva postaus! :> Tuli sellainen fiilis, että tekisi itsekin mieli väsäillä tällainen joskus, kun vain olisi kunnolla aikaa ja jotain bloggaamisen arvoista suunniteltuna. Nuo nyörikorkkarit on kyllä niin mageen näköiset *_*

  VastaaPoista
 6. Tätä postausta oli mukava lueskella! :) Oli mielenkiintoista päästä kurkkaamaan sun päivääsi <3 Mielelläni lukisi tälläisiä postauksia vaikka enemmänkin :)

  VastaaPoista