tiistai 21. maaliskuuta 2017

*:・゚✧Pakoon kaikkea✧・゚:*

Kuulkaapas ystäväiseni siellä ruutujen toisella puolella. Ajattelin ensin että en kerro tästä mitään, en puhua pukahdakaan kellekään ulkopuoliselle mitään. Noo sittenhän menin heti kertomaan parille kaverille, ja sen jälkeen vähän useammalle kaverille ja lopputulema on se että mitäs sitä salailemaan. En ole kauhean hyvä pitämään asioita itselläni, tekisi mieli höpöttää kaikki aina kaikille. Siis, tässä ollut kaikenlaista, ja tietäjät tietääkin että firmassa jossa olin töissä oli isot yt-neuvottelut, ja minä sekä kaikki kollegani saatiin potkut kun ammattinimikkeemme lopetettiin. Eipä siinä, en minä olisi ikuisuuksia töissä kyseisessä paikassa ollutkaan, vaikka se kivaa olikin. Rahatilanteen kannalta asia oli vähän kurja, mutta oppari vie aikaa muutenkin ihan hullunlailla, että työtuntejakaan ei olisi kauheasti kertynyt. Ja elämä hymyilee kuitenkin varovaisesti takaisin, kaiken tämän jälkeenkin, sillä sain sijaisuuden oman alan töistä heinäkuusta alkaen. Jotain hyvää siis tässä kaikessa. 
Koska näillä näkymin olen työttömänä kesäkuun, oli hyvä todeta miehen kanssa että nyt repäistään. Lähdetään pois. Vaihdetaan maisemaa. Ja sitten me se tehtiin ja päätettiin; Ollaan kesäkuu poissa Suomesta. 
Oikeastaan ainoa mahdollisuus tällaiselle pakomatkalle oli nyt. Loppusyksy olisi ollut toinen mahdollisuus, muttei sekään olisi ollut ihan sataprosenttisen varmaa, sillä tosiaan ensisijaisesti toivoisin saavani vakituisen työn heti valmistuttuani. Mainitsinkin aikaisemmin jo, ettei sitä enää niin vaan omaa lomaa otellakaan töistä, joten nyt piti sitten tarttua tilaisuuteen. Mitäs minä Suomessa tekisin kun töitä ei ole? Työttömyys ahdistaisi enemmän jos vain möllöttelisin kotona, selaisin tietokonetta ja kävisin lenkillä. Miehelläni taas on paljon pitämättömiä lomapäiviä, joten hänellekin pitkä poissaolo kotimaasta passaa. Ehkä hiukan pelottaa, tulee ikävä kaikkia ihania ihmisiä joita ei sitten nää, elleivät he tule käymään Japanissa. Jep, sinnehän me lähdetään. On aika ihana kuinka on Japani on saanut sulatettua Christianinkin sydämen ihan kunnolla. Lennetään Nagoyaan, Nagoyasta käydään Osakassa/Kiotossa ja sieltä sitten Tokioon. Mietinnässä on vielä otetaanko Japan rail pass, ja käydäänkö pyörähtämässä Okinawalla. Kuitenkin kesäkuussa Okinawa voi olla ihan hitsin kuuma paikka. Kesäkuu on myös vähän hazardimpi aika olla Japanissa, ihan vain koska sadekausi. Kuitenkin tämä oli meidän tilaisuus päästä nauttimaan kunnolla nousevan auringon maasta. Ottaa ilo irti siitä, mikä uutenavuotena vähän jäi. 
Vuokrattiin asunto, ja otetaan nettiyhteys käyttöön kummallekin meistä. Autoa mietittiin, mutta todettiin sen olevan vain yksi iso murheenkryyni, kuitenkin japanissa on vääränpuoleinen liikenne meihin verrattuna, sekä parkkipaikkoja niukasti ja ruuhkat ovat todellakin ruuhkia. Liikkuminen julkisilla on kuitenkin niin kätevää ja halpaa ja helppoa. 
Blogiani en hylkää, ihan hauskaa kokeilla olla "Tokiolainen bloggaaja" hetken aikaa. 💕

22 kommenttia:

 1. Kateus 10/5 kuukauden matka japaniin, vaikken mikään japsi fani olekkaan, mutta kyllä on semmonen paikka kulttuurillisesti, että menisin milloin vain jos uskaltaisin! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi ihana <3 Siis Japanis kyl viihtyy vaikkei mikää j-fani oiskaan. Ei mun mieskään oo ja rakastu siihen kulttuuriin ihan kympillä :D nyt vaan rohkeutta kasaan ja reissuun ;D

   Poista
 2. En tiedä pitäiskö tässä sanoa onnea potkuista vai ei? :D Odotan innolla sun japani-postauksia jo nyt !

  Itse sain eilen tietää, että tulen olemaan koko kesän 3½ kk töissä. Eka kerta, kun saan virallisia kesätöitä, oon ihan sika onnessani. Oon tässä viimeset 8-9 kuukautta tehnyt vaan keikkahommia, niin on kiva päästä yhteen ja samaan paikkaan ja saada vakiotuntimäärä.

  Josko tona aikana saisin niin paljon säästettyä, että pääsisin sitten talveksi pois Suomesta :D Olisi kiva päästä takaisin Koreaan ;W;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mäkää en tiedä oonko surullinen vai iloinen tästä tilanteesta? :D Siis, kiva kun pystyy lähtee reissuun ja kiva kun voi keskittyy oppariin täysillä, mut sit taas harmittaa kun rahahanat sulkeutuu siltä osin ja työporukka oli ihan huippua!
   Hei onnea sulle työpaikasta <3 Ihan mahtava juttu ja aika saavutus!! <3
   Ja mä pidän peukkuja sulle et pääsisit käymään koreassa *_* <3

   Poista
 3. Kuulostaa niin upealta reissulta! Mahtavaa että pääsette hetkeksi asumaan ulkomaille. Voisi sanoa että onni kun sait potkut kun ei kerran ollut sellainen työ että siinä pitkään viihtyisi. Kuitenkaan töissä ollessa tuollaisen irti oton toteuttaminen on vaikeaa. Odotan innolla postauksia ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, postauksia on tulossa toivon mukaan reissun aikanakin! :)

   Poista
 4. Voi että, siis meikäläinen on niin kade! Palasin itse eilen takaisin Suomeen ja nyt jo tekisi mieli lähteä takaisin Japaniin, koska tuntuu niin tyhjältä olla taas kotona... Uskon että tuo kuukausi tulee tekemään teille molemmille hyvää :> Harmittaa tietenkin, että sait potkut, mutta onneksi sait kuitenkin paikan sijaisena oman alasi hommissa! Onhan sekin jo jotain.

  Itse toivon töitä loppuvuodeksi, jotta pääsisin takaisin Tokioon ensi vuonna hieman pidemmäksi aikaa kuin vain kahdeksi viikoksi. Yaiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon miettinyki et miten on sun reissu mennyt!! :) Ja todellakin Japani on vaan semmonen paikka et kun kotona on ollu pari päivää ni tekee mieli lähtee vaan uudestaan :D JA joo harmillistahan toi on et työt meni alta, mutta minkäs tekee :/ Toivon mukaan uusia tulee.
   Mä pidän sullekin peukkuja et saat töitä ja pääset toteuttaa unelmaasi<3

   Poista
 5. Oooo eikäää, miten ihanaa et pääsette pidemmäks aikaa reissuun :')) <3

  VastaaPoista
 6. Voi että, huippua että pääsette kesäkuuksi reissuun! Ihanaa matkaa teille! :)

  VastaaPoista
 7. Oi kuulostaapa teidän suunnietlmat aivan mahtavilta! Toivottavasti itsekin pääsis matkustamaan kesän aikana ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana <3 Mä pidän peukkuja et säkin pääset lähtemään :) <3

   Poista
 8. Ikävä kuulla irtisanomisestasi, mutta onneksi se osottautui enemmän siunaukseksi kuin kiroukseksi! Toivottavasti teillä on Christianin kanssa ihan hurjan hauskaa Japanissa, ootan jo nyt innolla valokuvia reissustanne! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanuus <3 No harmittaa muakin noi potkut, oli niin kiva porukka ja vaikkei duuni ollukaan herkkua ni ilmapiiri oli hyvä :) Ja raha tietty kelpaa aina :'D Ja kuvia on tulossa ihan hurjasti, aivan varmasti! <3

   Poista
 9. Mullekki kelpaisi kuukausi pois täältä, olisi aika siistiä!<3 Pitäkää hauska matka ja postauksia odottellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 No joo uskon, haha siitä vaan järjestelemään lomia ja töitä ja häippäisee pois ;3

   Poista
 10. Oi miten ihana juttu!<3 Kuulostaa superille :) Odotan innolla kaikkia kuvia :')

  VastaaPoista