torstai 23. maaliskuuta 2017

*:・゚✧Powder pink shoes✧・゚:*

Sain Sallilta Tampereella käydessäni nämä ihanat kengät! Nämä ovat kyllä ihan täydelliset sekä tuntuvat täydellisiltä jalassa. Värikin on aivan ihastuttava. Pakko oli ottaa tuo Vuittonin bandeau kuvausrekvisiitaksi, kun värit menivät ihan yksyhteen kenkien kanssa. Näitä kenkuleita tullaan näkemään kyllä aivan varmasti, kun tässä ovat nyt sellaiset korkkarit joiden kanssa jopa pystyy kävelemään. Kengät ovat alunperin New Lookilta, en tiedä onko niitä siellä enää myynnissä mitenkä, sillä Sallilla nämä ovat ilmeisesti pyörineet nurkissa jo muutaman kuukauden verran. Kiitos näistä vielä täälläkin💕
Pakko vielä sanoa, että toivon että tämä verkkosukkismuoti leviäisi. Ihana kun pääsin näihinkin kuviin käyttämään näitä aikojen alussa MA*RSilta tilaamiani verkkosukkia. En ole näitä tainnut käyttää kertaakaan, sillä en vaan ole kehdannut. Stigma verkkosukkiksissa on yhä aika kova, ja jo perus gyaruvaatteissa jne saa aika paljon ikävääkin huomiota, niin sitten jos iskee verkkosukkikset jalkaan... Not! On ollut mukava nähdä niitä asusteina nyt muutamassakin blogissa, joten keep it going!
Mitä tykkäätte näistä uusista kengistä?

18 kommenttia:

 1. Ihanat kenkulit ja verkkosukkikset myös! <3

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi miten kivat kengät ja todella tyylikkäät kuvat, suoraan kuin jostain muotilehdestä!♡♡ Oon ite ettinyt myös tollasia puuterinvärisiä kenkiä mut mieleisiä ei tahdo löytyä sitten mistään! :,D Hei minäkin oon alkanu lämmetä noille verkkosukkiksille!

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi miten kivat kengät ja todella tyylikkäät kuvat, suoraan kuin jostain muotilehdestä!♡♡ Oon ite ettinyt myös tollasia puuterinvärisiä kenkiä mut mieleisiä ei tahdo löytyä sitten mistään! :,D Hei minäkin oon alkanu lämmetä noille verkkosukkiksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ja ihana, toi kommentti lämmitti mieltä! Kivaa et kuvat on onnistuneet :) Ja verkkosukkikset on parhautta!

   Poista
 4. Siis vau noi kuvat! Ihan täydelliset! Näyttää mukavilta korkkareilta ja verkkosukkiset sopii noihin<3 :)

  VastaaPoista
 5. Noi kengät on niin nätin väriset ja muutenkin tosi kauniit! Sopii hyvin yhteen noiden verkkosukkisten kaa :)

  VastaaPoista
 6. Oi että,verkkosukkikset<3 mikähän siinäkin on että niitä ei kehtaa pukea yleisellä paikalla? Itselläkin useammat. Haluaisin käyttää,mut kun ei kehtaa xD moni kai sitten mieltää verkkosukkahousut jotenkin seksistisellä tavalla. Sitä miettii itse et jos laittaisi ne jalkaan,että kaikki kyttää ("Siellä se huora menee")
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo siis, itte saa niin paljon pällistelyä ja kommentointia ni ei todellakaan tee mieli sit viel iskee verkkosukkiksia triggeröimään ihmisiä vähän lisää :/ Verkkosukkikset kun ois kyl kivat asusteet. Mut ihmisil on just tommoset asenteet >_<

   Poista
 7. Itse ostin ensimmäiset verkkosukkikseni 13vanhana. Olin niistä todella innoissani ja olen edelleen. Äidin mielipiteen takia en niitä ole kehdannut enää pitää. Kesällä aijon kyllä repäistä ja laittaa jalkaani verkkosukkikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkosukkikset on kyl upea asuste <3 Toivottavasti nähdään sun blogissa asukuvia :)

   Poista
 8. Oooi, apua miten upeat kengät! <3 Aivan ihanat ja malli on todella naisellinen. Upeat kuvat myös! :)

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä nuo kengät ovat aivan ihanat ja värikin miellyttää silmää erittäin paljon <3 Sopivat varmasti monenlaisten asukokonaisuuksien kanssa yhteen. Pakko sanoa, että yllätyin, miten hyvin nuo mätsäsivät noiden verkkosukkien kanssa *_*

  VastaaPoista