sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

*:・゚✧And the next trip is...✧・゚:*

Niinhän siinä taas sitten kävi, että reissu tuli varattua. Ihan extemporé. Nyt kun on arki normalisoitunut niin normaaliksi mitä se vaan meillä voi, niin iski kauhea hinku päästä taas jonnekin. Espanja kyllä teki minuun vaikutuksen, ja kaupunkiloman sijaan onkin ihana ajatus päästä lämpöön. Joten lämpöön siis suunnatkaamme. Mieheni enemmän pahoitti mielensä Espanjan tapauksesta, vaikka kaikista isoimman rahallisen tappion koinkin minä. Voi mennä hetki, että saan taivuteltua tuota ukkelia Espanjan suunnalle uudestaan (tiedän kyllä että saan, ja Espanjaan me vielä toistekin menemma😁). Koska työt ja muut kiireet, niin minnekään hurjan kauas ei nyt pysty lähtemään. Katselinkin Singaporen lentoja muutamaan otteeseen ja mies olisi halunnut muistaakseeni Bahamalle, mutta koska lennot tusinalla vaihdolla ovat nyt ihan no no, piti kohde löytää lähempää. 
Kohde on sellainen, joka herättää ristiriitaisia tuntemuksia ihmisissä. Rakastettu ja vihattu. Itsekin heti sanoin aikanaan kun tätä reissaamista mieheni kanssa aloitettiin, että tässä on paikka minne _en_ halua lähteä. Kuitenkin olen lämmennyt ajatukselle nyt pikkuhiljaa, ihan vain siksi koska ihmisillä on niin upeita kokemuksia ja niin upeita kuvia jäänyt reissuilta käsiin. Osa rakastaa, osa puhuu seiskajulkkisten ja pintaliitäjien kohteesta. Joko arvaatte?Jees, kohteemme on siis Dubai! Dubaissa on aivan mielettömiä maisemia ja olen kuullut niin paljon positiivisia kokemuksia, että olihan se nyt pakko tarttua tilaisuuteen. Myös Lähi-Idän maat kiehtovat minua hurjasti, ja olenkin kertonut myös blogissani haaveesta matkustaa jonain päivänä Teheraniin. Dubaissa on ne eettiset syyt, miksi mestaa olen vastustanut in the first place. Kuitenkin, voin matkailijana vaikuttaa kohteessa päätöksiin, ja jos Lähi-itään haluaa matkustaa, niin aika moni paikka on loppujen viimeksi epäeettinen. Pitää vaan perehtyä hyvin etukäteen asioihin ja tehdä eettisesti kestäviä valintoja. Kauaahan me ei tosiaan edes olla, että lyhyestä reissusta on kyse. Innolla kuitenkin odotan uutta kokemusta💓
Onko teillä kokemusta Dubaista? Millaisen fiiliksen mesta teihin jätti?

13 kommenttia:

 1. Oi Dubai on kyllä ihana! Vähän oon nyt kade :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ois ihana kohde, toi kuumuus vähän kauhistuttaa :D

   Poista
 2. Eikä, aivan ihanaa, oon ehkä vähän kateellinen :DD! Itse en ole ikinä käynyt, mutta haluaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ihana :D Ja en oo mäkään käynyt, mies kerran ja nyt houkutteli mukaan :)

   Poista
 3. Hih, arvasin kohteen kohdassa "pintaliitäjät" :D Tosin itse en allekirjoita näkemystä! Muutama tuttu on Dubaissa käynyt ja kehunut paikkaa, joten aion kyllä itsekin joskus käydä. Jään siis mielenkiinnolla odottamaan teidän kokemuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo toi on aika yleinen kuvaus :D Valitettavasti. Ihan hauska päästä nyt sit omin silmin näkee mesta, et millasta siel on :)

   Poista
 4. Itselläni ei valitettavasti ole Dubaista kokemusta, mutta olisi kyllä niin ihanaa päästä käymään siellä jossain vaiheessa elämää! Ja täytyy myöntää, että Dubai ehkä aavistuksen verran vaikuttaa sellaiselta kohteelta, missä "pintaliitäjät" käyvät useamminkin kuin kerran, mutta toisaalta taas en voi allekirjoittaa näkymstä kokonaan, koska mulla ei ole henkilökohtaista kokemusta. Jään silti innolla odottelemaan sun postauksia kyseisestä matkakohteesta *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no aika paljon siellä käy kaikenmaailman seiskajulkkiksia, mutta niinhän käy Thaimaassakin. Et en välttis itse sen perusteella mitään mestaa leimais. Mut jännä päästä näkemään sitäkin meininkiä siellä, ja postauksia tulee todellakin <3

   Poista
 5. Hassua, mutta mussa Dubai ei herätä mitään tuntemuksia :D Mulla on tosi monta sellaista kohdetta joihin en tunne niinku mitään, en vihaa tai rakkautta :D Mutta on kyllä monia kohteita mihin niin haluaisin! Välillä se ihastus voi syntyä ihan ihmeellisistä jutuista, kuten mulla kun katsoin Ummikot ulkomailla- sarjaa ja rakastuin Nizzaan <3 Dubaissa olisi ehkä joskus kiva käydä, koska siellä on rantaa, lämpöä ja paljon shoppailtavaa. Lisäksi tykkään pilvenpiirtäjistä :) Mutta ei oo mikään sellainen pakko käydä kohde, mutta ehkä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mut sehän on hyvä :D Mulle Dubai oli enemmän sellainen negispaikka, kun tosiaan eettiset lähtökohdat paikassa on kyseenalaiset. Mutta mennään nyt katsomaan millainen on meininki :) Ja toi just, että ranta ja lämpö ja shoppailu kiehtoo itteeni, ja modernit maisemat. Dubaihin on edullista mennä, niin sinne on kyl helppoo lähtee sillee extemporee jos huvittaa :)

   Poista
 6. Mun mielestä Dubai tuntuu jotenkin ... "keinotekoiselta" ja en tiedä olisiko siellä mitään, mikä minua kiinnostaisi. Pelkän shoppailun yms. luksus-kokemusten takia en jaksa ulkomaille lähteä, vaan minua kiinnostaa kulttuuri ja kokemukset. Toivottavasti teidän reissu sujuu hyvin ja tykkäätte kohteesta, innolla odottelen matkakertomuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan mekin parasta! :) Ja ymmärrän hyvin. En tiedä miten Lähi-idän kulttuuri ja fiilis siellä kaiken kaupallisuuden keskellä näkyy, sillä ittee kiinnostais myös nimenomaan se lähi-idän kulttuuri ja fiilis.

   Poista
 7. Oooo eikä, ihanaa Dubai! Mäkin oon alkanut lämpeen sille ihan todenteolla! :P Just joku lyhempi reissu sielä on varmasti jees, kerkeis olla rannalla ja näkeen vähän hiekkadyynejä! 8) Toivottavasti viihdytte siellä<3

  VastaaPoista