lauantai 29. huhtikuuta 2017

*:・゚✧Linkkaa blogisi!!✧・゚:*

Ajattelin nyt sitten sortua itsekin tähän samaan, eli linkkaa blogisi! Moni seuraamistani blogeista on hiljentynyt huomattavasti tai vaihtoehtoisesti ihan rehellisesti lopettanut, joten olisi ihana saada täydennystä omaan blogilistaan. Jos sinulla on muoti/matkailu/lifestyleblogi, niin linkkaa se minulle kuvauksen kanssa tahi ilman, käyn kurkkailemassa ja kun olen ehtinyt perehtymään kaikkiin linkattuihin, jaan täällä omat suosikkini💕Tarkemmin en osaa kuvailla, että minkälaisista blogeista pidän, sillä omat lemppariblogini ovat ihan laidasta laitaan erilaisia. Heppablogeja, ruokablogeja ja sisustusblogeja en oikein jaksa selailla, mutta kokeilkaa ihmeessä, jos tuntuu että juuri sinun blogisi voisi muuttaa minun mielipiteeni esimerkiksi heppablogeista. Kuvia pitää olla ja paljon, sillä harvemmin on aikaa alkaa lukemaan pelkkää tekstipainotteista, mutta mielipidepostaukset aina silloin tällöin ovat iiiiso plussa.
Mutta hei, jätä tosiaan kommenttiboksiin blogisi tai oma lemppariblogisi, käyn kurkkimassa! 

35 kommenttia:

 1. Meidän blogissa on tarinoita 13-vuotiaan tytyären ja 41-vuotiaan äidin elämästä. Tervetuloa lukemaan, jos kiinnostaa! ��

  VastaaPoista
 2. janicak.blogspot.com

  Lifestyle ja kauneus blogi. Asun kevään aikana Balilla, joten tällä hetkellä se on kovasti painostunut matkailuun. Alkuvuodesta oli vähän hiljaista koska kone meni rikki, mutta nyt taas läppärin takas saatua oon palannut! :-D

  VastaaPoista
 3. www.lalalilja.fi

  Valokuvausta, arjen kauneutta sekä hetkiä, asuja ja huomioita tavallisesta elämästä. Käyhän kurkistamassa! :)

  VastaaPoista
 4. http://pitsisiivinkohtiunelmia.blogspot.fi/

  Kukkia, villasukkia ja arjen kauniita yksityiskohtia - Pitsisiivin kohti unelmia on elämäntapa. Vanhan talon remontointia, sisustamista ja somistamista. Tervetuloa! ♡

  VastaaPoista
 5. http://ellimarias.blogspot.fi

  Asuja ja lifestyleä suurimmaksi osin! :)

  VastaaPoista
 6. http://keijumetsasta.blogspot.fi/

  Blogini sisältää noista listaamistasi asioista lähinnä matkailua, mutta joskus satunnaisesti on myös pukeutumiseen ja hiusten värjäämiseen liittyviä juttuja. Tosin kirjoitan myös kirjoittamisesta, lukemisesta ja omasta arjesta. Melkoinen sekametelisoppa siis. :D

  VastaaPoista
 7. aveclotta.blogspot.fi

  20 vuotias naisen alku kirjoittelee tällähetkellä Bangkokista käsin. vielä kuukausi olisi edessä vaihto-opiskelua täällä päin maailmaa, jonka jälkeen Suomi taas kutsuisi! Kirjoittelen ihan perus Lifestyle hömpästä hyvinvointi ja matkustelu juttuihin! :)

  VastaaPoista
 8. 22- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi, jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus.

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 9. http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  16-vuotiaan lukiolaisen blogi, joka sisältää aiheita laidasta laitaan.

  VastaaPoista
 10. http://lavenderth.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi josta löytyy asukuvia ja meikkijuttuja sekä sisustus- ja matkapostauksia.

  VastaaPoista
 11. http://kuroidiamond.blogspot.fi

  Kirjoittelen lähinnä lifestylejuttuja, sekä harrastuksistani cosplaysta ja animesta!

  VastaaPoista
 12. Kirjallisia teemoja:

  http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/2017/04/kilpimies.html

  VastaaPoista
 13. http://wwheretonext.blogspot.fi/

  Mäkin nyt linkkaan blogini! Eli 23-vuotiaan naisen matkablogi :) Blogissani kerron matkoistani, suunnittelen tulevia matkoja, puhun kaikesta matkusteluun liittyvästä sekä välillä ihan perus kuulumisia jne.

  VastaaPoista
 14. http://emmistina.blogspot.fi/

  Mäkin päätin laittaa korteni kekoon! Eli 22-vuotiaan parturi-kampaajan blogi, joka sisältää juttuja niin muodista, musiikista ja mielipiteistäkin! Tykkään pitää blogini omanlaisena, joten en ole asettunut mihinkään muottiin - bloggaan kaikesta, mikä kuuluu mun elämääni jollain tavalla :>

  VastaaPoista
 15. En usko että innostut mun blogista koska ollaan niin eri tyyliset, mutta linkkaampa nyt kuitenkin kun olen lukijasi. :) Asun Koreassa, opiskelen täällä yliopistossa ja olen naimisissa korealaisen miehen kanssa. Blogissa kirjoittelen ulkomailla elämisestä ja opiskelusta, matkoista aina kun on vaan varaa ja mahdollisuus johonkin lähteä, vinkkejä mitä tehdä Koreassa, ja silloin tällöin myös korealaisesta kosmetiikasta.

  http://www.seoulfully.net/

  VastaaPoista
 16. Postailen muotia/matkailua/lifestyleä ja syvällisyyskohtauksiakin blogissa esiintyy. Ei siis pelkkää höpö höpöä ;) Reissussa olen käynyt mm. Marokossa, Sisiliassa,Thaimaassa ja Ranskassa... Toivottavasti inspiroi! :)

  www.essiesophie.com

  VastaaPoista
 17. Minäkin nyt linkkaan blogini kun kerta matkustelu/muoti/lifestyle on kyseessä;)

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  23-vuotiaan iloisen naisen lifestyleblogi, joka perustuu lähinnä omasta tyylistäni ja elämän pienistä kuin suuristakin timanttisista hetkistä. Matkustelu, shoppailu, kauneusjutut sekä muut kullankauniit asiat ovat lähellä sydäntäni ja se näkyy tietysti blogissa;) Blogistani löytyy välillä myös syvällistä pohdintaa tasapainottamaan hieman tätä pinnallista hömppää:)

  VastaaPoista
 18. http://www.inkanitta.fi/

  Linkkaan, vaikka ollaankin ystäviä <3

  20-vuotiaan Tampereen hurjan lifestyle & tyyliblogi. Blogissa maasta taivaaseen kauneusjutuista Myday videoihin ja päivän asuista syvällisempiin juttuihin.

  VastaaPoista
 19. https://jasmineitanen.blogspot.fi/

  Ilta on aamua viisaampi-blogia kirjoittelee 22-vuotias elämäniloinen nainen Porista. Tällä hetkellä remontoidaan ja sisustetaan ihanaa omakotitaloa. Koulutetaan Koda nimistä suomenlapinkoiraa. Mahassa myllertää esikoisemme, jota tytöksi veikkailtiin ja häntä odotamme saapuvaksi kesäkuussa juhannuksen aikoihin. Olen laukkufriikki, eläinrakas, siivoushullu ja ehkä vähän materialisti.

  VastaaPoista
 20. ainoaxberg.blogspot.fi

  17 / lifestyle, kauneus, muoti & matkustus

  VastaaPoista
 21. Lifestyleblogi, jossa 26 vuotiaan elämää, rakkautta, opiskelua, omaa katutyyliä ja kaikenlaista höpötystä - hömppää ja vähän syvällisempää :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 22. Tervetuloa katselemaan kierrättäjä mummon tuunausvinkkejä, kirppislöytöjä, erilaista elämää.
  http://villananna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 23. http://saijis.indiedays.com

  Positiivisuutta muihin tartuttava parikymppinen nuori nainen, joka kirjoittaa blogia kuin päiväkirjaa. Muotia rakastavana jaan paljon asukuvia sekä uusimpia shoppailuja. Unohtamatta tietenkään kauneushömppää, reseptejä sekä hyvinvointia :)

  VastaaPoista
 24. 24-vuotias kampaaja kirjoittelee itseä kiinnostavista aiheista eli kauneudesta, terveydestä, vähän asuista ja tällä hetkellä paljon koirapennusta! Tämä blogi on positive vibes only ja kaikki negatiivinen on tarkoitusella jätetty sivummalle :)

  http://krokotiilinkyyneleet.blogspot.fi

  VastaaPoista
 25. http://unelmiaan.blogspot.fi

  Uudehko blogi. Luultavammin tulee keskittymään lifestyle aiheiseksi blogiksi :)

  VastaaPoista
 26. http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  20-vuotiaan nuoren naisen monipuolinen lifestyleblogi aina arjesta niin kauneus- ja muotijuttuihinkin! Kirjoitan siitä mistä hyvältä tuntuu <3

  VastaaPoista
 27. Vanha tuttu oon jo mut linkkaan silti ;D

  Miinakaroliina.fi

  VastaaPoista
 28. esmeraldaella.blogspot.fi

  Lifestylea, kettukarkkeja postikortteja, omaa tyyliä, hitunen lievää Aspergeria ja yksi hobitin mukaan nimetty 25-vuotias naikkonen.

  VastaaPoista
 29. http://www.jereviinikainen.fi
  20-vuotiaan nuorukaisen valokuvaukseen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi :)

  VastaaPoista
 30. http://youlookfreshlikesalad.blogspot.fi

  Tässä ois melko uus lifestyle blogi kahden parikymppisen nuoren naisen elämästä meikkien ja videopelien keskellä :)

  VastaaPoista
 31. viikarivartti.blogspot.fi

  Parikymppisen luontofiilistelijän lifestyleblogi. Enimmäkseen noin vartissa naputeltuja juttuja retkistä ja muista seikkailuista, kodin kasveista, hyvästä ruuasta, moniallergikkona pärjäämisestä ja sen semmoisesta. Hyvän mielen lifestylehöttöpullaa ja paljon kuvia.

  VastaaPoista
 32. http://simplylovingstyles.blogspot.fi
  21-vuotiaan nuoren naisen lifestyle blogi, jonka sisältä vaihtelee laidasta laitaan. Muoti, kauneus, urheilu ja matkustus ovat lähellä sydäntä. :)

  VastaaPoista
 33. Lifestyle kyllä, muoti ei, matkailu aina kun kykenee! 30v, Espoo, avovaimo, tekstinkäsittelijä/etätyö, tatuoitu punapää, ehdottomasti lapseton, kilpparin omistaja, mitä näitä nyt on. :)

  http://marjutin.blogspot.fi/

  Jos matkailu kerran kiinnostaa, tässä linkki kaikkiin mun reissutarinoihin yhteen kerättynä.
  http://marjutin.blogspot.fi/2017/05/kaikki-reissutarinat-yhden-otsikon-alla.html

  VastaaPoista
 34. Kaikkea sekalaista 20-vuotiaaan elämästä Sveitsissä :-)

  https://moonasch.blogspot.ch/

  VastaaPoista
 35. Niin siis tämä linkkaa blogisi-juttu on mennyt jo pari viikkoa sitten, ei enää kandee osallistua. :>

  VastaaPoista