keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

*:・゚✧Voi luoja mikä reissu!✧・゚:*

Meillä on krooninen huono tuuri. Iloitsin vielä maanantaiaamuna, että ihana reissu ja olipas parasta ikinä. Kännykässä ja kamerassa on paljon kuvia jotka haluan teille esitellä ja kehua upeaa hotelliamme ja Espanjaa kohteena. Maanantaina sitten kun ajeltiin takaisinpäin kohti Malagaa ja lentokenttää, meidät ryöstettiin. Auto pistettiin paskaksi ja kaikki vietiin, jonka jälkeen sitten saikin taistella Espanjan poliisien kanssa joita ei kiinnostanut meidän ongelmat sitten vittujakaan kun kukaan ei puhunut espanjaa si, bueno, gracias:ta enempää. Ilman puhelimia korttien ja liittymien kuolettaminen on haastavaa ja se, miten päästään takaisin Suomeen kun passit on viety. No onneksi soitto Finnairille pelasti, ja tässä sitä kotona istuskellaan. Kuitenkin sellainen murheenkryyni tästä koitui, että tämä päivä meneekin nyt asioita selitellessä ja pankkitilejä availlessa.

Kirjoittelen teille tästä keissistä lisää myöhemmin. Oli meillä kuitenkin tosi kivaa. Almunecar oli kohteena ihan mahtava, maisemat olivat kauniita ja merenrannalla lämmintä. Tuota maanantaita lukuunottamatta oli yksi parhaita reissuista, ja harmittaa ihan mahdottomasti, että tuo maanantainen sitten pilasi ison palasen onnistunutta reissua.

19 kommenttia:

 1. Kamala!!o_o Onneks teille ei kuitenkaan ilmeisesti käyny mitenkään noin niikun fyysisesti???!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei onneks muutamia lasinsiruhaavoja lukuunottamatta! Se tietty on ihan hyvä, kun luettiin et paljon on aseellisiakin ryöstäjä tehty :(

   Poista
 2. Ehdin lukea tästä jo facebookista, mutta pakko vielä kommentoida että ihan hirveetä. Ryöstön kohteeksi joutuminen varmasti pilaisi jokaisen loman. Onneksi ei käynyt pahemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo :( Meni kyl fiilikset aika pitkälti :( Ja onneks kaikki on fyysisesti kunnossa :)

   Poista
 3. Mä kuulin tästä kaverilta, mutten osannu heti yhdistää tätä suhun! Kamalaa, että näin kävi, onneksi kuitenkin pääsitte kotiin! Tosi keljua tuo Espanjan poliisin toiminta, ehdottomasti pitäisi ottaa vähän vakavammin heidän toimialueellaan tapahtunut rikos, vaikka uhri olisi kuinka turisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Siis mä järkytyin tosta et suoraan sanottiin et kiinnostusprosentti on nolla! Jos joku olisi raiskattu tai pahoinpidelty niin ei, ei ois kiinnostanu silloinkaan. Aivan järkyttävää, luulis et EU-maassa jotenkin pidettäs ees porukasta huolta. Onneks se oli "vaan" materiaa mikä menetettiin, mut tietty se ei nyt viel ihan hulluna lohduta :/

   Poista
 4. Oho siis että ryöstettiin? Voi jestas sentään, oisin ite ihan shokissa
  Kiva kuitenkin että loma sujui muuten mukavasti, ootteko jo miettiny seuraavaa rantalomaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ite oon surullinen ja vihainen, et miten jollekulle tulee mieleen tehä tollasta :( Siis ymmärrän et elintaso on espanjassakin bussikuskilla varmaan aika paljon pienempi ku suomes (tekijä ajoi linja-autoa), mutta silti täysin ulkopuolisilta varastaminen on ihan raivostuttavaa... En tajua, ja tietty itkettää menetetty tavara ja tää säätö mikä tästä seuraa :(

   Poista
 5. Ääh, aivan sanoinkuvaamattoman kurjaa, että teille kävi noin! :( Ymmärrän täysin, jos suru ja viha ovat päällimmäisiä tunteita, tuntisin itsekin aika varmasti samoin... Hyvä kuitenkin, että te olette sentään pysyneet ehjinä, vaikka tavarat vietiinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo onhan tää tosiaan onni et ollaan suurinpiirtein yhtenä palasena! Pahemminkin ois voinu just käydä. Ja alkaa nää pahimmat raivontunteetkin onneks hellittää!

   Poista
 6. Ihan hirveää tuommoinen! Onneksi ei mitään pahempaa käynyt! :<

  VastaaPoista
 7. Aivan kamalaa! Onneksi pysyitte kumminkin fyysisesti kunnossa ja kyse oli "vain" materiasta (ja kaikesta vaivast, mitä siihen liittyy). <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Mä yritänkin täs kokoajan ajatella et se oli "vaan" tavaraa. Tietty ärsyttää kun meni niin paljon rahaa ja tunnearvokkaita asioita :/

   Poista
 8. Kamalaa :( Onneksi teille ei käynyt mitään pahaa, tsemppiä sinne teille 😍

  VastaaPoista
 9. Oikeasti todella epäonnista, että kävi noin ihan reissun lopussa :( Kiva kuitenkin kuulla, että tykkäsit Espanjasta <3 Ihania kuviakin lisäilit instaan :')

  VastaaPoista
 10. Siis mitä nyt!!! HYi kamala!! Hyvä että kuitenkin reissu onnistui vaikka lopussa kävikin noin kauhee ja harmillinen juttu:( Mä oon todella pahoillani teidän puolesta<3 tuollainen kokemus olis ihan kauheeta!

  VastaaPoista
 11. Voi kuinka kamalaa oisin ollu kyl ihan paniikissa

  VastaaPoista