lauantai 20. toukokuuta 2017

*:・゚✧Photo diary Dubai✧・゚:*
Ensimmäinen setti kuvia olisi tässä. Saas nähdä monenko postauksen verran näitä jaksaisitte katsella, sillä siirsin juuri koneelle 382 kuvaa reissusta! Monta kuvaahan on asukuvailusessioista, mutta kyllä näitä kivoja julkaisukelpoisia maisema- ja ruokakuviakin on. Jos teille tulee lisää jotain spesifiä mieleen mitä haluaisitte kuulla, niin kommentoikaa ihmeessä. Oli tosi ihana kun toivoitte tuota plussat ja miinukset-postaustakin, sillä totta kai haluan tuottaa sellaista materiaalia mikä juuri teitä siellä kiinnostaa, kun tässä kaiken kiireen keskellä ei aivot välttämättä mitään kauhean originellia ja tavallisuudesta poikkeavaa matskua keksikään :) 

18 kommenttia:

 1. Photo diary poustien kannattaja täällä hei! Välillä on ihana katsella kuvapläjäys poustejakin - etenkin reissuista - ja keskittyä nimenomaan niihin kuviin. Niistä saa kyllä paljon irti. Plussa ja miinus postaus oli oikeasti todella kiva tietoisku kohteesta. Jos teitte joitain "retken" tyyppisiä asioita reissulla niin niistäkin olisi kiva kuulla kertomusta, muuten kyllä kannatan photo diarya :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana oikeesti et se plussamiinus- postaus ilahdutti. Vois ottaa tavaksi tehdä sen joka kohteesta missä käy : ) Toinen osa photo diaryä tulossa pian <3

   Poista
 2. Mäkin kannatan tällaisia photo diary -postauksia! Reissukuvia on muutenkin niin ihana katsella, joten en todellakaan laita pahakseni, jos lisäilet tänne paljon kuvia tuosta teidän Dubain reissusta *_* Olisi myös kiva nähdä kuvia sellaisista paikoista, joista piditte ihan erityisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, hei kiitos ! Mäpä alankin täs ihan justkohta muokkailemaan noita reissukuvia toista postausta varten :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Tuli jotenki tosi kesänen fiilis ja sellanen toivottavasti se kesä pian saapuu 😂❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja eiköhän se kesä sieltä saavu, hitaasti ja epävarmasti :'D

   Poista
 4. Lisää kuvia odotetaan jo! On kyl aika kivoja maisemia, mutta jotenkin se mitä näkee ihmisten normaaleissa lomakuvissa on ehkä enemmän sitä kultaa, hiekkaa, palmua ja lukaalia. Tässä ehkä enemmän myös sitä "ei niin hohtavaa" Dubaita.


  - Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et nää kuvat on tosi monipuolisia :) Lisää kuvia tulossa ihan justkohta <3

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja ihana toi ensimmäisen kuvan mekko!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia Dubaista! :) Siellä kyllä näyttää tosi upealta!<3

  VastaaPoista
 7. oi että mitä kuvia!! Oikeesti Abu Dhabi on niiiin mun bucketlistilla Dubain kanssa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Oi no Abu Dhabi ois varmaan kaunis paikka myöskin! :)

   Poista
 8. oot joskus muistaakseni sanonut, että sulla ois "pökkelö"vartalo, mutta herranen aika, ehkä tulkitsin sen sanana väärin mutta huhhuh miten upea kroppasi on. Anteeksi tällainen kehoon kohdistuva kommentti, mutta silti, niin kaunis!

  VastaaPoista