maanantai 22. toukokuuta 2017

*:・゚✧Vero Modan bloggaajailta✧・゚:*

Nyt taas pitkästä aikaa ihan takaisin Suomeen näiden blogijuttujen kanssa. Lauantaina oli vapaapäivä, ja hyppäsinkin iltapäivällä junaan kohti Tamperetta, ja Vero Modan blogi-iltaa kohti. Olin pyytänyt aveciksi Sallin, jonka tapasinkin hiukan ennen tapahtumaa asemalla. 

 Ihana blogi-illan järjestäjä Inka


Blogi-illassa olivat mukana Emma ja hänen siskonsa, ViiviElli, Miljan ystävä, minä, Salli, Ane, Inka ja Milja. Saimme yleisen jutustelun ohessa tutustua uuteen mallistoon, ja voi että miten paljon kaikkea söpöä ja ennenkaikkea vaaleanpunaista löytyikään. Mokasin vaan reissuun lähtiessäni siten, että onnistuin unohtamaan oman pankkikortin kotiin, ja mukana oli vain hiluja bussilippua varten (onneksi oli edes ne!), joten omalta osaltani shoppailui jäi hyvin laimeaksi. Sovitin ja ihastuin kuitenkin tohon yllä näkyvään vaaleanpunaiseen takkiin, joka on ihan täydellinen.

Kiitoksia vielä Inkalle ihanasta illasta! Oli hauskaa nähdä kaikkia!

14 kommenttia:

 1. Sulle käy farkut ihan älyttömän hyvin! Pitäisit useammin! 😍

  VastaaPoista
 2. Olisi kyllä tietenkin hienoa päästä joskus käymään jossain vastaavassa blogi-illassa. TOivottavasti tulee vielä juttua enemmän kaikesta mitä ostit! :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa vaan aktiivisesti verkostoituu ni varmasti pääset 😍 ❤️

   Poista
 3. Miten on niin outoa nähdä sut farkut jalassa:DD Kyllä sulla taitanee enempi vaan hametta ja mekkoa nähdä? Ihanalta näyttää kuitenkin, myös tuo vaaleanpunainen takki on oikein söpö! Olisipa ollut mukava päästä myös paikalle, kutsu kyllä tuli mutta Kuopiosta on turhan pitkä matka sinne:<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nää on ainoot farkut mitä mul on ja hankin nää ihan justiinsa 😂 En oo oikee farkkuihmisiä, hameet ja mekot kunniaan! Ja ymmärrän hyvin et turhan paljon on matkaa tulla vaan parin tunnin takii :<

   Poista
 4. Oi oli ihanaa kun pääsit paikalle!<3

  VastaaPoista
 5. Sulle sopii kyllä tosi hyvin farkut! <3 Mä tykkään :) Mä mietin tuota tapahtumaa myös, mutta olin jo sopinut muuta menoa sille päivälle :/ Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos ihana! Ja harmi ettet päässy, ois ollu kiva tutustuu!

   Poista
 6. Jotenkin outoa nähdä sut vaaleat farkut päällä taas vaihteeksi, mutta ei sillä, sulle sopivat nekin ihan yhtä hyvin kuin mekot ja hameetkin *_* Harmittaa, kun en itse päässyt pitkän työpäivän takia tulemaan, vaikka Inka lähettikin mulle sähköpostia... Ehkä joskus toiste sitten :> Ihana kuitenkin kuulla, että oli mukava ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja voii harmi ettet päässyt :( tuu ihmeessä joskus toiste paikalle! Kannattaa, oli mukavata :)

   Poista