lauantai 6. toukokuuta 2017

*:・゚✧Vuosikymmenet laseihin✧・゚:*

Oli ihan mahtavaa että pääsin osallistumaan Instrumentariumin yhteistyöhön myös tänäkin vuonna! Tällä kertaa teemana oli vuosikymmenten vaikutus silmälasimuotiin, ja Chanelin ja kellohelmahameiden ystävänä on ihana päästä tekemään postausta eri vuosikymmenistä. Vaikken mihinkään fiftarityyliin pukeudukaan, tykkään ottaa vaikutteita 20- ja 50-luvusta omaan tyyliini aina aika ajoin, vaikkei se tosiaan välttämättä ihan hurjan vahvasti näykään. Postauksessa esittelen myös hiukan Heritagen Spectacles of Time- mallistoa. 
Kuva: Sanni Riihimäki
Kävimme nappaamassa Kristiinan ja Inkan kanssa yhteiskuvan Instrumentariumin pisteellä, valitsemamme lasit päällä. Valitsin itse käyttööni nämä 50-luvusta inspaantuneet lasit, sillä tykkään kissamaisesta lookista laseissa. Ostinkin elämäni ensimmäiset aurinkolasit Instrulta viime talvena, ja ostamistani RayBaneistakin löytyi sitä kissansilmä-efektiä mallistaan. Omassa tyylissäni vuosikymmenet näkyvät vaihtelevin elementein: Tykkään käyttää murrettuja sävyjä vaatetuksessani, vintage-Chaneleita sekä korkokenkiä, joita sitten yhdistelen tähän 2010-luvun tyyliini. Hauska sinällään, että omalta lolita-ajaltani nämä vuosikymmenten tyylit ovat jääneet pinnalle, vaikkeivät ne enää niin vahvasti ole omassa pukeutumisessani esillä. Lolita-aikaan nimenomaan rokokoo ja viktoriaanisen ajan tyylit olivat ne suuri inspiraation lähde. 
Voi vitsit, näitä kuvia katsoessani alkaa harmittaa tämä hiusten blondaus, ja tekisi mieli iskeä kaiken vaivan jälkeen päähän takaisin tuo tuttu ja turvallinen väri. Anyways, mitäs tykkäätte näistä valitsemistani laseista? Olette varmaan nähneet samoja postauksia muillakin ihastuttavilla bloggaajilla, mutta jos muiden silmälasi-inspaukset kiinnostaa, käykäähän kurkkaamassa instrun pisteellä kuvattu video. Saatteko te inspiraatiota eri vuosikymmenistä, entä näkyykö tämä teidän silmälasi/aurinkolasityylissänne?

4 kommenttia:

 1. Oi sulle sopii todella hyvin nuo lasit ♥ Mun mielestä on juuri ihanaa, että osaa yhdistää niitä kauniita yksityiskohtia aikaisemmilta vuosikymmeniltä :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
 2. Vähäks noi sopii hyvin sulle! *o* Mulla olis oikeesti uusien lasien hankkiminen aika ajankohtainen juttu. Tollaiset vois sopiakin aika siroille kasvoille. Simple and classy. :)

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 3. Upeat lasit! Sopii sulle niin hyvin :)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Sopii sulle lasit kyllä ku nenä päähän!<3 olet kaunis :-*

  VastaaPoista