maanantai 10. heinäkuuta 2017

*:・゚✧Ikäviä yhteistöitä ja ihania kenkiä✧・゚:*

Kun sain nämä ihanat kengät käsiini, oli minun ihan pakko tehdä teille näistä postaus, vaikka ensin vannoinkin etten todellakaan näitä blogissani mainostaisi. Kahdestakin syystä, joista varsinkin ensimmäisestä saatte nyt pidemmän kaavan mukaan kuulla. Se vähäpätöisempi syy on se, että toisesta kengästä puuttui nilkkaremmistä hakanen, jolla se laitetaan kiinni. Isompi syy on yhteistyötahon epämääräinen ja röyhkeäkin käytös. Kengät ovat kuitenkin kauniit ja sievät ja hyvät jalassa, joten ne tulevat todellakin käyttöön ja näkyville asukuvissa. 
Yhteistyötahojen epäreiluudesta on onneksi nyt useampikin bloggaaja kirjoittanut rehellisesti. Kaikki yhteistyötahot eivät ole kivoja ja olo on välillä kusetettu. Itsekin ajattelin vielä pitkään, että olen niin aloitteleva bloggaaja, että mitä enempi yhteistöitä, sitä ammattimaiseksi muutun. Ehkä saan sitä arvostusta kun olen todistettavasti kelvannut mahdollisimman monelle firmalle. Nykyisin en tee oikeastaan enää yhteistöitä, koska en suostu esittelemään blogissani paskaa, tai en suostu tekemään sitä työmäärää mitä kunnon postaukset vaativat jonkun 10 dollarin edestä. Ja kollaasipostauksia en tee väkipakolla, koska ne ovat tylsiä ja monesti vaikuttavat vain rahankerjuulta linkkiklikkien kautta. Noh, ei siitä sen enempää. Tein yhteistyötä Zafulin kanssa jo aikaisemminkin, viimevuoden puolella. Sain heiltä paketin, jossa vaatteet ja kengät olivat ihan ok. Kävimme keskustelua tulliasioista, sillä sain valita vaatteita 50 dollarin edestä. Tyyppi, jonka kanssa sähköposteja vaihtelimme, sanoi, että maksavat verot puolestani. Niinhän siinä kävi, että paketti jumiutui tulliin. Suomen tullin kanssa kädenvääntö nyt on ihan perseestä, en muista mikä ongelma tässä taas oli, muistan vain ne puhelut, joissa sain kuunnella tullivirkailijan vittuilua ihan urakalla (Siis ihan oikeasti. Tässä viimeisen vuoden sisään olen eri lafkoissa saanut ihmetellä, että miksi valtion/kaupungin työntekijöiden täytyy olla mahdollisimman törkeitä. Ei ole tullimiehillä/-naisilla helppoa ja kivaa joo, mutta se ei ole minun ja blogiyhteistöitteni syy). Anyways, sain vihdoin pakettini, ja laitoin kuvaa kuitista Zafulille. Enkä ikinä koskaan saanut enää mitään vastausta sähköposteihini. Jätin tuotteet esittelemättä blogissani.
Sitten meni muutama kuukausi, ja sain eri henkilöltä sähköpostia. Zaful haluaisi tehdä kanssani yhteistyötä! Kirjoitin uudelle tyypille mitä viimeksi kävi, ja sain pahoittelut, sekä mahdollisuuden valita 20 dollarilla jotain mainostettavaa tuotetta blogiini. Zaful on kalliimpi Sheinside, kahdellakybällä ei juuri mitään järkevää, kivaa ja tarpeellista saanut. Mainitsin, että en tee puoli-ilmaisia yhteistöitä, ja sain ruhtinaallisen korotuksen sinne neljäänkymmeneen dollariin, johon sitten suostuin. Olin katsellut näitä kenkiä jo aikaisemminkin heidän sivuillaan, ja nyt sain tilattua sitten nämä. 
Kenkiä ei kuitenkaan ruvennut kuulumaan, mutta sain silti joka toinen päivä viestiä, että joko on paketti haettu ja missä postaus viipyy. Seurantakoodi näytti että paketti on joo lähetetty, mutta Maleasian tulli oli viimeinen joka mitään kuittausta oli laittanut. Kuukausia meni, ja lopulta sain aika ilkeääkin viestiä heiltä siitä, että olen huijannut heitä. Mitä minä muka olisin voinut huijata, kun paketti ei koskaan ollut saapunutkaan Suomeen? Jätin vastaamatta viesteihin ja päätin, etten enää ikinä koskaan suostu heidän kanssaan yhteistyöhön, enkä enää yhtään linkkiä jaa heidän sivuilleen. Tavarat ovat ylihinnoiteltuja ja voin teille rakkaat lukijat sanoa, että halvemmalla saatte samat jutut eBaystä, ja monet ovat feikkejä/feikihköjä, että aidot saatte sitten sijoittamalla. 
Nyt sitten tuossa viimeviikon lopulla sain kirjeen, että paketti on postissa, ja noudin nämä kengät. Jotka ovat ihanat. Sitä ei käy kiistäminen. Koko on ihan täydellinen, nämä tuntuu jaloissa hyvältä, että näiden kanssa kyllä voi kävellä todellakin sen koko päivän kaupungilla. Värikin on tosi kätevä, harmaa-musta. Tosiaan yksi hakanen puuttui, että joku vippaskonsti tuohon on keksittävä että kengän saa pistettyä kiinni, tai sitten vaan vietävä suutarille ja he fiksaa siihen jotain. Eli siis, kengät ovat kauniit ja olin tosi iloinen ja yllättynyt kun sain ne, mutta yhteistyö itsessään oli kuiva ja kämäinen. Jotenkin ylipäätään itselle on tullut yhteistöistä vähän hassu olo, sellainen, etten tiedä uskotteko te jos mainostan jotain tuotetta jonka itse olen ilmaiseksi saanut tai rahaa vasten mainostan. Minulla ainakin on tullut todella korkea rima siihen, minkä yhteistyömainoksen koen toimivaksi ja houkuttelevaksi, ja mikä taas ei aiheuta kuin boikottia tietyissä tuotteissa. Lisäksi ärsyttää, kun olen saanut viimeaikoine sähköposteja, joissa pyydetään mainostamaan firmaa x, kollaasipostauksella, ja  saan siitä palkaksi 10 dollaria, joka ei verojen jälkeen ole oikein mitään. Tai että "Mainosta asiaa y, niin osallistut arvontaan jossa VOIT voittaa 20€ lahjakortin". Ei minusta kovinkaan imartelevaa. Muttamutta vielä kuitenkin: kengät ovat täydelliset!
Onko teillä ollut kokemuksia huonoista yhteistöistä? Entä mitä pidätte näistä uusista kengistä, jotka sen melkein puolivuotta seilasivat ympäri maailmaa?

32 kommenttia:

 1. Tää on hyvä kirjoitusaihe ja jatkuvasti ajankohtainen, varsinkin aloitteleville bloggaajille tärkeä lukea.

  Mulla on kokemusta sellaisesta, että kerrotaan yhteistyöehdotuksesta ja pyydetään vastauksessa kävijälukuja, johon vastattua antavat tarjouksen. Sitten se tarjous on käytännössä se, että "saat postausta vastaan tämän ei-oikein-minkään-hintaisen kosmetiikkatuotteen". Vastasin, että en tee postausta vain tuotenäytettä vastaan ja minimihintani yhteistyöpostauksesta on X. Vastaus oli että "sun kävijämäärät ei oo riittävät siihen, että voitaisiin tarjota yhteistyöpostauksesta rahaa - mutta ilmoittele toki sitten kun sulla on enemmän kävijöitä!"

  Siis oikeesti, joku raja tohon ilmaisen mainostilan hakemiseenkin. Ja vielä vittuilua perään, että ilmottele sit kun oot suosittu - siis en ikinä, jos asenne on toi. En tommoselle firmalle, en vaikka joskus voitaisiin maksaakin. Kävijämäärät eivät aina muutenkaan ole kaikki kaikessa, jos seuraajakunta on yhteistyön aiheelle oikea. Pitäisi vähän osata olla pelisilmää - vapaa bloggaaja voi kertoa firmasta ja tuotteesta myös negatiiviset tuntemuksensa ja kokemuksensa. Ja sellaiset postaukset keräävät muutenkin keskimäärin enemmän lukijoita kuin positiiviset hehkutukset.

  Sama firma on viimeisen vuoden aikana pomppinut esiin vähän joka blogissa, pienissä ja isoissa. Mietin, kuinka moni niistä on lähtenyt ilmaiseksi mainosalustaksi tuotenäytepalkalla, ja miten suuret kävijämäärät on rahapalkalle pitänyt olla. Mun hintapyyntöni ei ollut iso suhteessa siihen vaivan ja ajanmäärään mitä olisin sen postauksen eteen nähnyt, saatika siiihen millaiseen näkyvyyteen sillä olisi voinut olla mahdollisuus. Mutta ei kaikki lafkat tajua, näkevät dollarinkuvat silmissä vain ne kävijämäärien numerot.

  Kirjoitin tuosta oman postauksensa, mutten ainakaan vielä ole julkaissut (pahin ärsytys on laantunut jo). Kirjoituksen aihe oli tää, mutta kuvina esittelyssä kilpailijan tuote, jonka itse ostin (ja tykästyin). Ihan vaan koska voin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana et tykkäsit! Ja siis niin tuttua toi kävijämäärillä sivaltelu. Mulla on sama homma, että eräs vaatefirma halusi että teen kollaasipostauksen heidän tuotteistaan, ja saan siitä sitten 20 prosentin alennuksen, jonka voin käyttää itse ja jakaa lukijoilleni. Ja jos sitten tarpeeksi moni lukijoistani tilaa alekoodilla, saan sitten yhden jutun esiteltäväksi blogissani. Vähän paskanmaku tollasista jää, ja mullekin muistutettiin siinä samassa etten todellakaan blogillani yllä laadullisesti enkä lukijamäärällisesti siihen kastiin että saisin ilmaista tavaraa saatika palkkaa tuote-esittelyistä. Huhhuh.

   Ja voin vaan arvata mistä tuotteesta on kyse :( Jokainen bloggaajahan tietty tekee itse itsenäisesti päätöksensä mitä lähtee mainostamaan ja mitä ei, mutta kyllä itsekin välillä mietin kun nään toisen bloggaajan tehneen yhteistyön juuri sen puljun kanssa mistä itte kieltäytyi. Aika röyhkeesti bloggaajia just hyväksikäytetään.

   Ja aika hyvä näpäytys toi! :D

   Poista
 2. Ei vitsit, mä postasin just samasta aiheesta ja linkatessani sitä Facebookiin, huomasin sun just kirjottaneen aiemmin blogiyhteistöistä :-D Mut oon sun kanssa ihan samaa mieltä, on inhottavaa, että yritykset kokee bloggaajan työn alihinnoitelluksi ja valitettavan usein niissä on jotain vialla. Palvelu saattaa välillä olla tosi nihkeetäkin, sillä mulle yks yritys ehdotti blogiyhteistyönä kauneuspalveluita. Olin mielissäni siitä, kunnes ruvettiin miettimään, milloin voisin tulla hoitoihin. He ei halunneet varata aikaa, etten vie tilaa maksavilta asiakkailta, vaan soittelee sitten, kun "tunnin päästä olisi peruutusaika, tulisitko?" :-D Ei varmaan tarvii kertoa, minkälainen fiilis mulle jäi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hei mahtavaa, käyn lukemassa sunkin blogitekstin aiheesta, kun tää kiinnostaa ja kovasti! Ja apua, tosi inhottavaa tollanen. TUlee tosi kakkosluokan kansalainen-fiilis tommosesta kohtelusta >_<

   Poista
 3. On kyllä hyvä että kissa nostetaan pöydälle. Yritykset ovat keksineet blogimarkkinoinnin voiman, ja yrittävät juurikin halvalla tuotteella (olkoonkin kuinka toimiva) saada näkyvyyttä. Juuri aloittavat bloggaajat ovat varmasti alkuun innostuneita asiasta, kuten minäkin, mutta nyt kun itse on ymmärtänyt myös bloggauksen voiman kävijämäärien kasvettua, tuntuu hyväksikäytöltä ja vahvasti.

  No, siinä ei auta kuin itse korjata asia ja jättää huomiotta ala-arvoiset tarjoukset. Tosin, miten hinnoitella itsensä kun näistä on välillä vaikea saada riittävästi informaatiota =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, sanoit just niin kuin ittekin ajattelen! Todellakin itse olisin alkuaikana ottanut vaikka kasan paskaa vastaan ja mainostanut sitä, ihan vaan siitä ilosta että olin tarpeeksi "hyvä" että kelpasin jollekulle. Nykyisin sitä sitten osaa vähän jo miettiä että mitä sitä vastaanottaa ja mitä ei. Mut toikin, kun ei tiedä mikä on suhteellista pyytää palkkaa työstään. En itsekään ole varma milloin myyn itteni liian halvalla ja milloin kuvittelen itsestäni liikoja.

   Poista
 4. Ihania kuvia, tykkään miten oot käyttänyt ruusuja rekvisiittana! :)

  Blogiyhteistöissä mulle henkilökohtaisesti tulee usein mieleen, että bloggaaja kannattaisi mainostettavan firman arvoja ja eettisyyttä, ja siksi on kiva kuulla suoraan miten yhteistyökuviot ei aina suju todellisuuden mukaan. Siksi monissa pienissä blogeissa, joissa otetaan monet yhteistyöt vastaan, tekisi mieli sanoa välillä (varsinkin nuorille) bloggaajille että älkää myykö itseänne firmoille. :D Usein palkkiot on kumminkin niin pieniä verrattuna siihen mitä näkyvyyttä firmat saa, ja lukijat omasta mielestäni kuluttajina ansaitsisivat kuulla toimiko yhteistyö eettisesti. ✌️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Noi ruusut oli ihan susi ostos, nuupahtivat heti kun maljakkoon pääsivät, niin pakko oli ne valjastaa sit rekvisiitaks! :)

   Ja toi on totta. Itekin tekis mieli kommentoida että älkää hyvät ihmiset suostuko kaikkeen. Mutta koska se joidenkin korviin saattais kuulostaa ilkeältä niin jätän vain kommentoimatta. Ja tuo on totta kans, et itekin haluaisin tietää mainostettavasta tuotteesta enemmänkin, kuin vain sen että onko just SE saatu tavara i-ha-na vai ei

   Poista
 5. Edellisen blogini kanssa sain myös muutamia yhteistyöpyyntöjä, mutten koskaan lähtenyt niihin mukaan. Syy oli aikalailla se, että halusin olla vapaa blogi. Jotta mut saisi tekemään yhteistyötä, täytyisi tuottepaketin olla minulle ilmainen, 50-100e arvoinen ja täysin kuluton. Lisäksi postauksen teosta tulisi vielä maksaa x-määrä rahaa sillä se vie aikaa ja saan normaalista työstänikin tuntipalkkaa. Jos myyn sieluani jollekin valmistajalle, myyjälle tai verkkokaupalle, niin ei sitä kannata tehdä niin että joutuu myymään oman sielunsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on aika hyvä jo, et tollasta toivois itekin :) Mä en nyt oo lähtenyt viimeaikoina mukaan kuin vain niihin, mistä tiiän tykkääväni (krhm skumppayhteistyö), en mihinkään että saan sian säkissä ja sitten pakon edessä joudun hehkuttamaan sitä.

   Poista
  2. Nii on se fiksua, mä oon ite kokenut mitä ebay kaupat ja Sheinsidet jne verkkokaupat ovat ihan asiakkaana, joten en koskaan kyllä lähtisi näitä vastaavia kuin tässä kenkätapauksessa sanoit, lähtisi tekemään. Jo katsoessa Facebookista tämänkin verkkokaupan julkisia asiakaspalautteita saa vastauksen siihen, kannattaako täältä ostaa yhtään mitään :D

   Poista
 6. Hyvä postaus, niin kiva kuulla rehellistä tekstiä tän asian tiimoilta. Mun blogissa ei ole vielä yhteistöitä nähty, mutta en aio valehdella etteikö sellanen kiinnostaisi. Haluan kuitenki miettiä tarkkaan, mitä tahoa edustan yhteistöillä. Mulle ei oikeastaan tuotteen arvo ole niin tärkeä, vaan enemmän se oma kiinnostus kyseistä tuotetta kohtaan. Lähinnä sillä perusteella ajattelen tätä, että jos tekisin sen reissun/ostoksen/elämyksen ja kirjottaisin siitä blogiin joka tapauksessa, niin miksipä en hyötyisi siitä jollain lailla itsekon, kun kuitenkin näkisin saman vaivan ilmaiseksikin. Kunhan saisin oikeuden kirjottaa rehellisesti kokemuksestani. Tosin helppo se on nyt mun sanoa, kun ei yhteistöitä ole vielä ollut yhtään. :D Mut juurikin siksi tällasia postauksia on todella hyvä lukea, että osaa sitten itsekin kyseenalaistaa omia ja muiden yhteistöitä ja kertoa jos kokee tulleensa huijatuksi, joko bloggaajana firman puolesta tai lukijana bloggaajan puolesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 <3
   Ja totta kai yhteistyöt saa kiinnostaa, itteekin kiinnostaa :) Musta on ihan hauskaa päästä koklaamaan erilaisia juttuja ja vielä ilmaiseksi/palkkaa vastaan! Mut jos joku epäilyttää, eikä mulla ole siitä kokemusta juurikaan, en lähde pilkkahinnalla sitä ylistämään blogissani. Hävettää myöntää mut niin on tullut tehtyä, jonkun säälittävän 5 dollarin jutun takia. Not nice.
   Kun saat ekan yhteistyötarjouksesi, niin mieti tosiaan että onko vaivan arvoista! Jos saat juuri sen 5 dollarin kiinarätin postausta, ig-kuvaa ja kollaasipostausta vastaan, niin ei ole paljoa järkeä, kun laadullisesti saadut tavarat ei ole edes hyviä. Jos taas, kuten Kata alas kirjoitti, saat tuotteen jonka muutenkin olisit hankkinut, niin silloin go for it :)

   Poista
 7. Hyvä aihe! Näistä nuivista blogiyhteistyökuvioista kirjotetaan aika vähän, ja lukijoille muodostuu helposti mielikuva, että hommat sujuu systemaattisesti hyvin, vaikka kyllä näitä perkeleellisiäkin yhteistyötahoja riittää. Ite en olis lähteny enää toista kertaa yhteistyöhön saman lafkan kanssa ton ekan kokemuksen jälkeen.

  Mulla on ollu vasta aika vähän blogiyhteistyöjuttuja, joten kokemusta niistä on vähänlaisesti. Omalle kohdalle osuneet yhteistyötahot on pitkälti ollu ystävällisiä ja ymmärtäväisiä (esim. kerran paketti saapui mulle paljon myöhemmin kuin olin odottanut, joten alkoi tehdä tiukkaa saada yhteistyöpostaus ulos sovittuun ajankohtaan mennessä - mutta yhteistyötaho vastasikin vain, että ei se parin päivän viivästys niin vaarallista ole), mutta pientä sensurointihenkeä olen kuitenkin kohdannut.

  Vaikka siis sanon aina etukäteen, että mulla on tapana kirjottaa suoraan, mitä ajattelen, ja se on myös semmonen seikka, jota mun lukijat arvostaa (koska yleisen rehellisyyden johdosta ne voi luottaa mun sanaan niin hyvässä kuin pahassakin), niin silti on tullut oikolukuvaiheessa vähän semmosia pyyntöjä poistaa jokin kohta tekstistä kokonaan ennen julkaisua. No, olen sitten muokannut saman asian tekstiin vähän toisella tavalla ilmaisten ja se onkin sitten kelvannut, eli ei ole tarvinnut kokonaan taipua. :D

  Pakko vielä sanoa, että yhdyn edellisten kommentteihin siitä, miten blogiyhteistöiden pitäisi sopia blogin muuhun sisältöön, yleiseen linjaan ja bloggaajan arvomaailmaan. Itse ainakin arvioin tosi tarkkaan, mihin lähden mukaan, enkä niin sanoakseni myy sieluani millekään saatanalle. :D Tykkään tehdä yhteistyötä semmoisten pienten, paikallisten toimijoiden kanssa, joita haluaisin joka tapauksessa mainostaa ja suositella. :)

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Ja mullakin onneks suurin osa on ollut aivan ihastuttavia ja mukavia yhteistöitä. Sitten on ne parit ihan kamalat. Mutta pääosin hommat ovat sujuneet niinkuin pitää.
   Ja oon samaa mieltä tohon, että pitää sopia yhteiseen linjaan. Tuntuu hassulta, että täysin out of nowhere juttuja mainostetaan . Itteni on ainakin tosi hankala ottaa niitä yhtään tosissaan. :D

   Poista
 8. Ompa todella ikävää yhteistyötä ollut heidän puolelta .. :/ Onneksi sait kuitenkin nuo kengät ja ne ovat vieläpä ihanat<3
  Mulla on ollut pari yhteistyötä ja tällä hetkellä pari työnalla ja täytyy sanoa, että oon aina ollut erittäin tyytyväinen (toistaseksi :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et sul on ollu hyviä yhteistöitä! Mielenkiinnolla oottelen kun postaat niistä *_* Ja nää kengät on kyl niin ihanat et kärsimys kannatti XD

   Poista
 9. Kiva postaus! Noi kengät vaan muistuttaa vähän liikaa Valentinon rockstud kenkiä.. :/ mulla on ollut kanssa tosi huonoja kokemuksia Zafulista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millasii kokemuksii sul on Zafulista? D::
   Ja jep, mä lasken nää melkein jo feikeiksi, kun on noita yhtäläisyyksiä jonkun verran. :P

   Poista
 10. Zafulilta oon koko alkukesän harkinnut tilaavani mutta aina oon jättänyt tilaamatta ehkä vähän epäilyttävän fiiliksen vuoksi. Hyvä kun kirjoitat näin rehellisesti, tällaisia aitoja tekstejä tarvitaan aina! Mutta ihanat kengät ovat kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on ihanat <3 Kiitos!
   Tilaa mieluummin eBaystä, saat ihan oikeesti ne samat jutut puolet halvemmalla :D Ja nopeemminkin.

   Poista
 11. Paras: kolme somepäivitystä joista yks blogiteksti, ni saat nää uudet jalkojen kuorintasukat!
  Hei wau!
  -vastasin että kaunis kiitos, mutta ei ole tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua , en kestä XDD Toi on oikeesti jo vähän loukkaavaakin tommonen noin alas hinnoittelu!

   Poista
 12. Tämä on tosiaan mielenkiintoinen aihe, josta saa lukea sitä sun tätä. Mä itse oon ottanut muutamia yhteistöitä ja muutamasta kieltäytynyt, keväällä huomasin jo että nyt on omassa blogissa liikaa julkaistu ja työnalla, joten lopetin. En halua blogini täyttyvän yhteistöistä. Tuli jo pienoinen ahdistus silloin. En pidä muutenkaan että jokatoinen teksti blogissa on yhteistyö, menee jotenkin maku.

  Mulla on vähhän sellanen näkökulma että jos saa jotain pieniä tuotteita, niin testaan ne innolla ja kirjoitan mielelläni blogiin, mulle ei ole sinänäsä väliä etten tienaa niistä satoja euroja. Kirjoittaisin niistä eniwei jos ihan ostaisinkin ne. Tykkään itse testailla tuotteita, oli ne pieniä tai isoja ja niistä on mukava kirjoittaa blogiin. En tee hommaa rahankiilto silmissä. Tietysti ymmärrän että työmäärä saattaa olla suuri ja se on todella pieni hinta se tuote minkä siitä saa, mutta noh.. Jos joskus tunnen sen saamani tuotteen olevan liian pieni "palkinto" ja tuntisin sen koko homman olevan liian suuri työmäärä niin tulen kieltäytymään.

  Sitten on nämä kuvakollaasit. Joo, ennen vihasin niitä ja sanoin etten ikinä tee sellaisia, sillä mua tympii lukea muutenkin hieman sellaisia postauksia, mutta sitten itsekin sorruin sellaiseen. Välillä tulee samalta yhteistyöpyyntö ja toteutan mielelläni sellaisen nykyään, huomasin sen olevan ihan mukavaa vaihtelua välillä. Nimenomaan välillä, paristi vuodessa.

  Aivan ihastuttavat on kyllä nämä kengät, mutta täytyy kyllä sanoa että aika ikävä yhteistyö muuten.:/ Onneksi itse olen välttynyt (vielä, koputan puuta) vastaavanlaisista tilanteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikaa yhteistöitä blogissa ei oo kauheen kiva juttu, mut en oo huomannut et sulla niitä liiaksi asti ois. Mut tietty hyvä vähentää, kuitenkin ite aattelen et mitä vähempi sitä parempi. Ja sit ne mainokset mitä on ni osuu ja on tehokkaampia :D

   Toi on kyl hyvä ja samalla kannalla itekin, että jos on jotain mitä ois anyway hankkinut tai kokeillut, niin jos sen ilmaiseksi saa ni why not. Mullakin skumppayhteistyö oli ihan täydellinen, kun kuitenkin tuparit tulossa ja viiniä oli tarkoituskin tarjoilla. Ja mielellään kokeilen uutta. Mut en mä rupea enää mitään kamalia huonolaatuisia vaatteita mainostamaan, joita en edes käytä sitä yhtä kertaa enempää. Ei maksa vaivaa...

   Ja kiitos! Kengät olivat nyt laadukkaat ja just sellaiset kuin pitikin! Että jotain tästä onneksi hyötyi :D

   Poista
 13. Nuo kengät ovat kyllä hienot, mutta mulle tulee niistä mieleen ne sun toiset kengät missä on niittejä :D Ihme touhua kyllä kun syyllistellää ja puoli vuotta menee saada paketti. Mutta hyvä kun kirjoitat rehellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haha joo no mulla nyt onkin aika ykstoikkoinen mieltymys kenkien suhteen :D Ja todellkin halusin kirjoittaa rehdisti millainen yhteistyökokemus tääkin oli.

   Poista
 14. Todella hyvä teksti ja kengät näyttää hyviltä.
  Vaikka itselläni ei vielä ole yhtäkään yhteistyötä, niin mahdollisen yhteistyön pitää sopia omaan arvomaailmaani ja blogiini millainen on. Hyvä että tästäkin asiasta kirjoitetaan.

  VastaaPoista
 15. Äääääääääääääääää mä oon pari vuotta himoinnut just tällaisia kenkiä (kun näin Instagramissa), hyvä tietää että tuolta mahdollisesti saa noita ♡

  VastaaPoista
 16. Hui mikä yhteistyö... Tosi hienoa, että kirjoitit siitä näin avoimesti.

  Itsellenikin tulee välillä todella vaativia yhteistyöpyyntöjä, joissa palkkioksi tarjotaan rahallisen korvauksen tilalle muutaman euron tuotetta. Laskin kerran karkeasti, että yhteen ehdotettuun yhteistyöpostaukseen olisi kulunut 5 tuntia kaikkine valmisteluineen (reseptin suunnittelu, valmistus, kuvaaminen, kuvien käsittely, postauksen kirjoittaminen jne.) ja vastapalkaksi olisin saanut yhden hikisen tuotteen. Vaikka en olekaan mikään ammattilainen, kyllä silti näin vaativalle yhteistyölle ja siitä koituneelle menetetylle vapaa-ajalle tulisi saada kohtuullinen korvaus :D

  Terkuin,
  Jade //

  VastaaPoista
 17. No oli kyl taas yhteistyö.. :D Ihme touhua. Välillä tulee kyllä niin hulluja ehdotuksia, että naurattaa jo niitä viestiä lukiessa :D Mutta ihanat kengät on, ja toivottavasti saat vähän parempia ja sujuvampia diilejä jatkossa! Tosi hyvä teksti!

  VastaaPoista