keskiviikko 23. elokuuta 2017

*:・゚✧Tokio läpi kameran✧・゚:*


1. Kun saavuttiin perille, mentiin illalla söpöön pikkubaariin Shibuyassa viinille ja mansikkatiramisulle purkamaan toisillemme sydäntä siitä kaikesta paskasta mitä taas on ilmassa pyörinyt. Täytyy sanoa että auttoi! En ole tiramisun ystävä, mutta tuo mansikkaversio oli herkkua! 2. Jo-esitelty asukokonaisuus uudesta Liz Lisan mekosta. 3. Kesäjuhlia oli jonkun verran, ja kävellessämme Tokyo Skytreelle nähtiin yhden juhlan valmisteluja. 4. Upea näköala Tokyo Skytreen 32. kerroksesta. Pähkäiltiin että olisimme menneet ihan sinne tornin huipulle, mutta todettiin ettei jaksa jonottaa sinneasti. 5. Random poseerausta. 6. Japanissa saa ihan parhaat pastat! Näin Italiassakin käyneenä tuntuu hassulta, mutta yksikään spaghettiannos Italiassa ei ollut niin herkullista kuin mitä Japanissa olen syönyt. Kuvassa kolmen euron avokado-katkarapupasta, ja haavilen vain että osaisin itsekin tehdä yhtä herkullisia annoksia. 7. Tokyo Skytreessä oli hönteisnäyttely, ja todellakin sinne oli päästävä! Ötökkäpelkoiselle aviomiehelleni oli aikamoista shokkiterapiaa :D 8. Muumikahvilasta tulossa ihan kokonaan oma postauksensa! 9. Akihabara on Shibuyan lisäksi yksi lempialueistani Tokiossa sen erikoisuuden, häröyden ja söpöyden takia. 10. Ja Akihabarasta löytyy meidän lemppari-izakaya, jossa istuttiin taas ihan pidemmän kaavan mukaan. Tilattiin ruokajuomaksi jotkut pahanmakuiet drinkit sekä sakea! 

10 kommenttia:

 1. Apua, pakko päästä lukemaan muumikahvilasta! Mua kiinnostaa kovasti toi japanilaisten muumifanitus, kun se on kuitenkin Suomessa sellainen osa kansallisidentiteettiä tykkäillä muumeista. Hauskaa kun toisella puolen palloa on samankokoinen maa (paitsi potenssiin triljoona enemmän asukkaita) ja hekin tykkäävät muumeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumipostaus tulossa <3 Ja joo se on kyl jotenkin tosi hauskaa, miten Suomi on ittensä brändänny eteenpäin just niiden muumien avulla :D Ainaki mitä aina japanilaisten kans puhunu, ni ne muumit on se syy miks Suomeen tullaan :D Naantaliin ja vastaavaa :D

   Poista
 2. Hei aivan ihanaa kun ootte päässyt taas reissuun ja vielä Japaniin!<3 Sielä näyttää niin kivalle ja sille että itekkin viihtyisi :] Ja sinä, upeus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen Japania aina ja kaikilla : 3 Voi kiitos ihana! <3

   Poista
 3. Muumikahvilapistausta odottelen innolla! :)

  VastaaPoista
 4. Iski hirveä ikävä ja himo lähteä takaisin Tokioon näitä kuvia katsoessa! ;__; En malta odottaa tulevia postauksia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No uskon, ite oon kärvistelly kokoajan siitä kaipuusta japaniin, onneks tää reissu helpotti sitä ;A;

   Poista
 5. Myös mulle tuli aivan kaamea ikävä Tokiota näiden kuvien jälkeen... Onneksi itse aion suunnata sinne takaisin ensi kesänä kesälomallani! Onhan siihen tietenkin vielä aikaa, mutta toivotaan, että aika menisi hieman nopeammin ;_; Mun puolesta voitaisiin Halloweenin jälkeen hypätä vaikka suoraan kevääseen!

  Jään innolla odottelemaan tulevia postauksia! <3

  VastaaPoista
 6. Siis toi näkymä kaupungin yli on samaan aikaan tosi vaikuttava ja hieno mut myös myös jotenki ruma ja pelottava - mä en ehkä ikinä pystyis tuntemaan oloani mukavaks noin isossa kaupungissa, mut toisaalta kuvassa se näyttää hurjan kiehtovalta! (Mulle jopa Turku on välillä liian iso kaupunki, vaikka täällä, kun menee korkealle paikalle tähyämään, näkee kaupungista enimmäkseen pelkkiä puita, haha, ja vaan muutama rakennus pilkottaa latvojen yli.) Millon olitte tällä Tokion reissulla?

  VastaaPoista