sunnuntai 17. syyskuuta 2017

*:・゚✧Lisäarvonta: Littlethings jewelry✧・゚:*

Suoritin ihanan Malabrandin arvonnan jo jokunen aika sitten, sekä arvoin voittajat. Voittajat varmaan vähän jo ihmettelevätkin, missä palkinto viipyy. Syynä tähän oli pieni lisäarvonta, jonka suoritin kun sain Littlethingsjewelleryltä paketin, jonka sain arpoa Malabrandin voittojen mukana. Olen tehnyt ennenkin Littlethings jewelleryn kanssa yhteistyötä, ja tykkäsin kovasti heidän söpöistä sormuksistaan. Enää tuollaiset sormukset eivät oikein omaan tyyliini sovi, mutta tykkään niistä tosi kovasti, ja siksi otinkin yhteistyön vastaan arvonnan muodossa! Jos kiinnostaa tarkemmin, voi perehtyä Littlethingsin koruihin facebooksivuiltaan.
Sain arvottavaksi Liisa ihmemaassa-sormuksen sekä suloisen koirasormuksen. Nuo koirasormukset ovat Littlethingsin the thing, ja ne ovat aivan ihastuttavia! Idea näissä koruissa on jo itsessään aivan mahtava, ja todellakin suosittelen jo laatunsakin puolesta näitä kaikille koiraihmisille, ja muutenkin omaperäisistä asusteista tykkääville. 
Kuka nämä ihastuttavat sormukset sitten itselleen perii? Arvoin voittajaksi Sirkkulin, onneksi olkoon! Paketit lähtevät lähiaikoina kohti voittajia. Miten teihin iskee Littlethingsin korut?

Olen elänyt nyt viimeaikoina aika hektisiä aikoja ja joo, jälleen kerran ollut aika rankkaa. Blogin päivittely ei ole kai ikinä ollut näin työn ja tuskan takana. Tosi erikoinen tilanne, kun inspiraatiota ja motivaatiota päivittelyyn on kyllä, jaksamista sen sijaan ei. Elämässä on käynnissä taas suuria muutoksia, ja toivonmukaan muutaman viikon sisällä kuviot rauhoittuvat, ja taas pystyisin päästämään irti palasesta stressiä. Kun sitä(kin) tuntuu tässä riittävän vaikka muille jakaa.
Ja kaiken surun kruunasi se, ettei tällä uudella läppärillä toimi Simssit. Masentaa. Sims on kaiken stressinhelpotuksen alku ja juuri. 

5 kommenttia:

 1. En mä kestä miten suloinen toi koirasormus!!<3

  VastaaPoista
 2. You look so cute! I love your blog!

  VastaaPoista
 3. Aww, niin söpöt noi sormukset:D<3
  Mistä ikinä onkaan kyse, niin toivon että asiat kääntyy pian parempaan päin. Iso jaksuhali kaunokainen<3

  VastaaPoista